CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sopannya Fatima! Siap Minta Izin Nak Join Live Mommy, "Comel Dan Beradab, Pandai Fazura Dan Fatah Didik"

26-5-2023 09:46 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4185| Komen: 53|Original author: Saiful

Description: Anak Fazura dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya sekali lagi mencuri perhatian selepas melihat gelagatnya meminta izin untuk masuk di dalam sesi live ibunya.
Anak Fazura dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya sekali lagi mencuri perhatian selepas melihat gelagatnya meminta izin untuk masuk di dalam sesi live ibunya.

Rakaman tersebut dikongsikan oleh peminat Fazura  menerusi sebuah hantaran di TikTok.


Foto: IG

Dapat dilihat ketika itu Fazura sedang bersiaran langsung sambil membuat tutorial solekan dan kemudian Fatima datang ke bilik untuk masuk sekali.

“Siapa ni? Mommy buat apa? Nyama follow boleh tak?” tanya Fatima.



Melihat kesopanan dan kecomelan Fatima, perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi ramai di ruangan komen.




“Sopannya dia siap minta izin lagi nak join mommy. Bagusnya minta izin, comel dan beradab sopan, pandai Fazura didik dia,” tulis netizen. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nozot 26-5-2023 09:49 AM
Reput, benda tak ada gossip pun..pastu buka ruang geng gila isim dok carut  benda bodoh..
Quote wadiunong 26-5-2023 09:52 AM
selain Fatima, iols suka gak tgk Lara Alana. dua2 anak ni good manners, lovely, nampak la cara didikan parents diaorang camna. plus parents pon wangi2.
Quote Masukkeluar 26-5-2023 10:07 AM
manner betul timoh ni..kecik kecik dh ajar bersopan cmni. bagus la..bdk bdk zmn skrg mostly rmai kurg manner.

nk say “tq”, “please” pun berat mulut. jenis mak bapak tak ajar dari kecik.
Quote Hypothetically 26-5-2023 10:50 AM
Edited by Hypothetically at 26-5-2023 10:51 AM

Adorable and sgt sgt bijak nyanma. May u grow up jadi anak yg solehah dan berbakti pada ibu dan bapa, aamiiin.
Quote scarflicious 26-5-2023 10:51 AM
wadiunong replied at 26-5-2023 09:52 AM
selain Fatima, iols suka gak tgk Lara Alana. dua2 anak ni good manners, lovely, nampak la cara didik ...

Betul... Aku pun suka.
Quote Minami2013 26-5-2023 10:53 AM
Comel nya cara dia mintak permission.
Quote dua_chzy 26-5-2023 11:01 AM
Apa gila netizens ni takat gitu pun dipuji puja. Astaga.

Quote dua_chzy 26-5-2023 11:03 AM
Nozot replied at 26-5-2023 01:49 AM
Reput, benda tak ada gossip pun..pastu buka ruang geng gila isim dok carut  benda bodoh..

Ni pun aiol setuju. Menda2 not gosip worthy gini, takat tunjuk kehidupan sehari2 retis, boleh tak jangan nak tepek sini? Sejak ada reputs Cari yang sah2 porumer juga ni, kacau bilau bod gosip ngan CI.
Quote mizruncing 26-5-2023 11:13 AM
sejenis cpt belajar budak nyanma ni. mesti ada private tutor fazz hired
Quote Gugucat 26-5-2023 12:54 PM
Awwhh so pandai fatima..semoga menjadi anak yg solehah ya fatima..well mannered la dia ni.
Quote Frangapini 26-5-2023 01:01 PM
Hmmm thread percuma utk Sting & sekufunya utk mencetus medan keyboard perang. Kasihan Fatima yg bijak & manis ini. Thread yg tidak perlu ada pun, bukan gosip.
Quote rainbowrainz 26-5-2023 01:28 PM
Manak sat laghi merafak sembah sambil carutssss...
Quote aemon 26-5-2023 01:32 PM
Edited by aemon at 26-5-2023 01:45 PM

bodos repoters.takde ke nak cover cite billie the chu belajar berjalan, bermain.bercakap mmg belum lg la.
asik cuba cari point ff je kan.
Quote lazim 26-5-2023 02:01 PM
dua_chzy replied at 26-5-2023 11:01 AM
Apa gila netizens ni takat gitu pun dipuji puja. Astaga.

Netizen ni depa hidup dunia mn.. seolah2 bdk2 klu bkn ank retis pujaan depa yg depa jumpa semua jht2 belaka. Heran dowh, pdhl disekeliling kita rmi je bdk2 ckp gini dgn mak bpk. Arghhh buduhnya pentaksub
Quote dua_chzy 26-5-2023 02:07 PM
lazim replied at 26-5-2023 06:01 AM
Netizen ni depa hidup dunia mn.. seolah2 bdk2 klu bkn ank retis pujaan depa yg depa jumpa semua jh ...

Itulahhhh adoiiiii heran hakuuuhhhhh



Quote ChiciLala 26-5-2023 02:13 PM
Xsmpai 3 thn lg umur fatima tp cerdik gila
Quote oklatu85 26-5-2023 02:16 PM
Salahkan fan pulak..salahkan wartawan Makan gaji buta la.. menda gini pun nak buat gossip..teruk benor kualiti wartawan
Quote mawardia 26-5-2023 02:19 PM
Ini bukan gossip. Setakat nak share anak artis sopan atau tidak, anak artis kaya atau tidak, anak artis tutup peti ais, anak artis debab lari terkedek-kedek, anak artis pakai kasut tumit tinggi - ini semua sekadar sharing je. Bukan gossip! Budak-budak memang la comel, debab, pandai, semua budak mcm tu tp ni bukan gossip! Nyama ke, Billie ke, Ecah ke, Anak Kak KM ke. Sama je lah. Budakkkk. Takde gossip nya. Unless la kau bukak thread pasal anak retis belajar pandai, grad terus dpt keje kt GLC gah-gah, semua atas kabel. Atau anak retis gaji lumayan, KPI terlebih bagus, ingat pandai mana rupanya ada intel cakap sebab jadi sugar baby big boss. Haaaa tu contohhhhh. Camtu baru gossip! Apoooo lah.
Quote Hypothetically 26-5-2023 02:27 PM
mawardia replied at 26-5-2023 02:19 PM
Ini bukan gossip. Setakat nak share anak artis sopan atau tidak, anak artis kaya atau tidak, anak ar ...

Agree and on point.

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-6-2023 06:22 PM GMT+8 , Processed in 0.094061 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top