CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pakai Baju Ketat Melekap Warna Kulit- Adik Neelofa, Ameera Khan Dikutuk Tayang Payudara "Terjojol Keluar, Tersembul Biji Mata Orang Tengok"

20-3-2023 10:51 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13699| Komen: 148|Original author: Saiful

Description: Adik Neeelofa, sekali lagi menjadi bahan kutukan selepas berkongsi gambar ketika berada di Paris.
Adik Neeelofa, sekali lagi menjadi bahan kutukan selepas berkongsi gambar ketika berada di Paris.

Dalam satu perkongsian di Instagram, Ameera menggayakan pakaian berona kulit yang melekap sekali gus menampakkan aset payudaranya.


Dia memadankan baju turtle neck itu dengan sepasang seluar berwarna merah jambu.

Foto: IG

"Paris you're so cute,"tulisnya sebagai kapsyen.

Difahamkan, influencer itu berada di Paris bagi menghadiri sebuah acara fesyen anjuran jenama terkenal, Diptyque.



Di ruangan komen ramai yang tak senang melihat pakaian yang digayakan memandangkan dia baharu sahaja pulang dari mengerjakan umrah.

Antara komen:

"Kenapa ya saya dapat rasakan dia pergi umrah macam pergi bercuti jalan-jalan dengan keluarga je? Tapi tak mengapalah. Itu hak masing-masing.



"Orang kata berkali-kali pergi umrah pun belum tentu masih terbuka pintu hidayah.

"Wow, balik dari umrah semakin luar biasa," tulis netizen.



Namun ada juga netizen yang tidak bersetuju dengan segelintir individu yang memberikan komen kecaman terhadap personaliti itu.

"Pertamanya, itu bukan hal korang kalau dia nak post apa-apa di Instagramnya. Kalau korang tak ada perkara baik untuk bercakap lebih baik diam. Komen-komen macam inilah yang berpotensi membawa depresi kepada seseorang.





"Sebagai orang yang pernah muda, pernah buat silap. Kita doakan saja suatu ketika nanti sama-sama kembali pada fitrah. Yang penting ada asas agama, iman memang turun naik. Dia belum matang," tulis mereka. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote immaryjane 20-3-2023 10:55 AM
Tde orang tag pu syed yg kuat mencapub tu ke? Ke sbb adik ipar geng, so enjoy je lah teksa yg disajikn tu
Quote immaryjane 20-3-2023 10:56 AM
Jgn lupa tag setazah semah sekali, bff jahlop khennn
Quote brunesss 20-3-2023 10:59 AM
girl how desperate are you for attention, thirst trap ke ni nak pancing balak kaya demi kelangsangan hidup eheks
Quote Riz_one 20-3-2023 11:03 AM
jarang paki tak belanjaa...haha
Quote Piramida 20-3-2023 11:03 AM
Keluarga ni sgt pelik.

Mereka boleh jadi org terpaling beragama... Berdoa.. Beusrah.. meratip sana sini.

Dan pada satu2 masa boleh jadi org terpaling fashionable pakaian merepek2 di fusion kan antara agama dan trend.
Ntah fahaman apa pun ntah hihihihi
Quote makciktijah 20-3-2023 11:03 AM
dia ni kadang cantik, tp kadang rupa mcm dah tua pulak.
Quote kembangbunga 20-3-2023 11:05 AM
apalah yang nak dipelikkan denga budak tak ada pencapaian hidup ni. Yg netizen pun tak perlu nak menyibuk hal budak ni. Please la
Quote Piramida 20-3-2023 11:06 AM
Kalau dok diam2 tu OK lah kot.. Org tak mengata. Tp kalau bersyarahan agama, mcm org lain byk no dosa.
Quote Cyempaka 20-3-2023 11:14 AM
Sedihla kakak kakak tiktok yg dok gigih ber alhamdulillah sana syukur sini tgk budak ni pakai purdah kat mekah. Ambik gambo pun ttp muka, kakak tiktok kata ciri-ciri perempuan baik laksana Fatimah Azzahra katanyee..
Padahal gedik
Quote chandrahusin 20-3-2023 11:18 AM
gamba ni mengundang komen2 sangap
dr jantan2 entah ayah sapa laki sapa agaknyaa
Quote Mekgadis16 20-3-2023 11:19 AM
Kadang2 aku macam kesian dengan dia. Try hard sangat. Maybe sebab dari muda remaja orang asyik kaitkan dia dengan jah so she can’t really be herself. Baru nak sexy2 kakak duk canang terpaling dapat hidayah. Bila dia nak berubah, rasa tak kena dengan jiwa dia. Bila nak sexy2 balik, kakak terpaling berhijrah berselubung dengan pak ustadnya lagi. Kesian. Tapi aku puji la dia sebab mental dia sangat kuat untuk orang muda macam dia. Kalau aku, aku kena kutuk kena kecam pagi petang siang malam pun confirm terciduk weii!
Quote Zazama 20-3-2023 11:22 AM
Diharapkan ada keluarga terdekat menyudikan diri menegur. Mcm dh separuh bo*** dah kaka tgk. Dgn warna baju seiras warna kulit.
Quote pembacagosip 20-3-2023 11:25 AM
Piramida replied at 20-3-2023 11:03 AM
Keluarga ni sgt pelik.

Mereka boleh jadi org terpaling beragama... Berdoa.. Beusrah.. meratip sana  ...

ye aneh2 sungguh
mcm pmainkan agama
geleng kepala tgk
Quote immaryjane 20-3-2023 11:37 AM
Piramida replied at 20-3-2023 11:03 AM
Keluarga ni sgt pelik.

Mereka boleh jadi org terpaling beragama... Berdoa.. Beusrah.. meratip sana  ...

Tini peti ais 200L relax je like. Mujur family diorg tk komen comey dooh baby. Biase mcm gtu.
Tk berani kot, tkut kne bambu dgn netizen. And abg ipar dia siap set unable to mention.
Quote chikumanis 20-3-2023 11:40 AM
ok lah tu gambar macam tu, tinggal nak letak dot hitam je, baru hebat kan LMK!
Quote Realpeople17 20-3-2023 11:48 AM
Selepas jahlop, amy winehouse ni adalah sorang lg ank mamazat yg confuse dgn diri sndiri. Kakak dia dr berbonggol atas kepala tetibe berkelubong muka wpun prangai tak brubah mne pun. Yg si amy ni plak kejap pkai tudung, kejap pkai bonggol, kejap free hair.. ni dok tayang watermelon plak. Yg dok puja puji dia sbelum ni confuse tak??
Quote chikumanis 20-3-2023 11:54 AM
Realpeople17 replied at 20-3-2023 11:48 AM
Selepas jahlop, amy winehouse ni adalah sorang lg ank mamazat yg confuse dgn diri sndiri. Kakak dia  ...

orang yg tiada arah tuju dalam hidup, begitu lah
kejap bonggl atas, lepas tu bonggol bawah pula, ni bonggol depan pula
next time mungkin lurah d3ndam..
Quote newyork 20-3-2023 11:55 AM
Itu ja lah modai dia..nak buat camna..hahah
Quote epal_putih 20-3-2023 11:56 AM
Lemak body x cantik pon. Berbonjol jer...
Mohon katup la apa yg patut
Mak ank 4 badan lg cun aku rase

Lihat semua komen(148)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-6-2023 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.101532 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top