CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sampai Terlentang, Tunggang-Terbalik Main Bola Gergasi! Ira Kazar Hamil Ke Tak?

7-2-2023 01:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13655| Komen: 78|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini kecoh Ira Kazr dikhabarkan dah hamil, hasil perkahwinan dengan suaminya Syamsul Yusof.
Sebelum ini kecoh Ira Kazr dikhabarkan dah hamil, hasil perkahwinan dengan suaminya Syamsul Yusof.

Menjengah ke IG Ira, nampaknya tengah enjoy bermain dengan adik-beradiknya.

Foto: IG

Dia juga ada memuat naik gambar dirinya.

Tengoklah sendiri nampak baby bump ke tidak?




Dalam rakaman lain yang dimuat naik, kelihatan Ira bermain bola gergasi.

Sampai terlentang, tunggang-terbalik.



Mungkin khabar yang mengatakan dirinya hamil cuma palsu sahaja.

kalau betul hamil takkanlah nak main ganas-ganas tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 7-2-2023 11:49 AM
Quote myvi132806 7-2-2023 11:55 AM
mapuhh kau kena kecaman acik porem 1 hari ni .. tunggu je la .. awai lagi ni .. hahaha
Quote Cari-Saiful 7-2-2023 12:01 PM
Sebelum ini kecoh Ira Kazr dikhabarkan dah hamil, hasil perkahwinan dengan suaminya Syamsul Yusof.


Menjengah ke IG Ira, nampaknya tengah enjoy bermain dengan adik-beradiknya.


Foto: IG




Dia juga ada memuat naik gambar dirinya.


Tengoklah sendiri nampak baby bump ke tidak?










Dalam rakaman lain yang dimuat naik, kelihatan Ira bermain bola gergasi.


Sampai terlentang, tunggang-terbalik.




[carivideo]202302up_1675742339105[/carivideo]



Mungkin khabar yang mengatakan dirinya hamil cuma palsu sahaja.


kalau betul hamil takkanlah nak main ganas-ganas tak gitu? -CARI
Quote fossil 7-2-2023 12:11 PM
menci nya tgk muka dia ni..entahla ..hahahaha
Quote cikatilia 7-2-2023 12:15 PM
kalau betul2 preggy boleh keguguran tak kalau terguling2 gitu?? soalan serious ni.
Quote missHaidiD 7-2-2023 12:17 PM
Sadonya lengan ko
Quote MadameOnion 7-2-2023 12:21 PM
muka tak lawa mcm sophia...hadap la kejian makian sepanjang hayat ye rempit
Quote Hoshhi 7-2-2023 12:24 PM
Edited by Hoshhi at 7-2-2023 12:26 PM

Seronoklah sheols jadi tai tai perhabis rete tok laki
Quote ayukpingu 7-2-2023 12:25 PM
kahkahkah...mengucap panjang mentua tengok perangai menantu mcm budak2 tak cukup kasih sayang
Quote duradanis 7-2-2023 12:26 PM
Iols tercari2 mana bukti dia mengandung tu.. tibe2 ada gosip pasal dia mengandung.. ada up UPT ke.. tuan badan sendri share ke.. huhu.. tengok cara terkinja2 ni kosong je tu.. xkn la dia xnk jaga diri bebaik nak tuntut harta pak usop
Quote telracs 7-2-2023 12:27 PM
Kenapa korang ni buka benang yang sama isi kandungannya?
Ralina buka benang jam 3.49.
Cari Sepol buka benang jam 4.01.
Berebut-rebut dapat hadiah apa?
Quote telracs 7-2-2023 12:27 PM
Kenapa korang ni buka benang yang sama isi kandungannya?
Ralina buka benang jam 3.49.
Cari Sepol buka benang jam 4.01.
Berebut-rebut dapat hadiah apa?
Quote dudaberhias 7-2-2023 12:31 PM
sah2 la tak mengandung... propa jah...

selamat di kecam sebab ko tak herlokk dikkk...

kalau sofia surah al baqarah tu lain... tu herlokkk jadi pakat2 berjemaah maafkan..

ni kau? rupa2 polong dan bainun, panggil imam masjid sg besi pun tak mampu nak halau...
Quote Sazreena 7-2-2023 12:43 PM
Nampak sgt isu preggy sekadar percubaan untuk mementalkan lagi PS. Engko kalau tau preggy, takde deh nak tergolek terkangkang sana sini. Kalau boleh 1st trimester tu semua berjaga dari makan sampailah ko berjalan-jalan. Tak tau la cane budak sekolah ni ada anak sok. Aku harap taklah ngan samdol. Dah la acik timah pangkah seluruh keturunan.
Quote Miss.Rara 7-2-2023 12:47 PM
macam budak blom cukup umur... tapi dah kawin.. tapi perangai masih blom matang...

macam bebudak yang masih nak berseronok dan bermain lompat sana lompat sini... haa gitu laaa...
Quote airmineral 7-2-2023 01:20 PM
dia ni da kawen apa nak heran beranak ke x
tp kalau beranak, iols rasa netizen xkan lari dr membandingkan anak dia dgn anak PS

jgn smp peringkat anak² plk harassment drg ni berlarutan
Quote virgocircus 7-2-2023 01:30 PM
Laki busy shooting so ko up la video ke birahh??
Quote Gumball 7-2-2023 01:35 PM
Nampak naw attention seeker
Quote awex^returns 7-2-2023 02:00 PM
dia nak bagitau PS, gi Dubai pon tak best
dia kat sini main bola kat funfair biasa pon leh duk terkangkang celah tiang
diulit soley²
begituuuuuuuuuuu

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-3-2023 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.100901 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top