CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pasangan Selebriti Hanya Tahu Habiskan Harta! Biadab Tengking Ibu Bila Tak Dapat Duit

26-1-2023 11:14 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12743| Komen: 100|Original author: Saiful

Description: Pasangan selebriti bersikap biadap dengan ibu bapanya.
Pasangan selebriti bersikap biadap dengan ibu bapanya.

Memetik BOOM!, suami isteri tersebut dikatakan hanya berbuat baik ketika ibu bapa mereka memiliki wang di dalam bank dan hanya tahu menghabiskan harta mak bapa.


Pasangan yang serba berbakat dalam nyanyian, lakonan dan juga mengacara itu bertindak menengking ibunya gara-gara mempunyai masalah bayaran ketika PKP.


Gambar Hiasan

“Ada sekali tu katanya, si ibu ada masalah bayaran dek PKP, masa inilah si suami isteri yang suam-suam susu ini kemain biadap dengan ibu bapanya.

“Siap jerit dekat mak dan marah dengan suara beroktaf tinggi. Semua salah tak ada yang betul,” kata sumber.

Difahamkan asangan yang kelihatan baik dan lemah lembut ketika berbicara itu hanya muncul dengan ibu bapa apabila si ibu telah mendapat bayaran dan mengambil hati dengan mengirim hadiah setiap hari.


Tambah sumber, si ibu mengatakan menantu perempuannya itu seorang yang baik, namun menjadi kurang ajar kerana ada gangguan syaitan dan buatan orang.

Khabarnya, segala perniagaan yang diusahakan pasangan tersebut tidak pernah berhasil.

Pasangan suami isteri itu pernah menjual air, makanan, tudung, baju, alat solek tetapi semuanya lingkup. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lengkong 24-1-2023 06:16 PM
Tidak ku tahu siapa mereka..
Quote prizadane 24-1-2023 06:21 PM
Kalau suam suam kuku, iols tak kenal
Quote ezacbee 24-1-2023 06:45 PM
Suami isteri serba boleh. Menyanyi, berlakon dan mengacara.


Klo ikut list tu YL je yg ada. Takan lak YL. Terang2 kaya.
Klo retis suam ada ke? Yg ada bdk AF.
Quote Suchi 24-1-2023 06:45 PM
Si ibu tu artis gak ker?
Pasangan selebriti yg boleh menyanyi, berlakon dan mengacara.

Quote Freezies 24-1-2023 07:17 PM
Siapakah ittew
Quote adelea 24-1-2023 07:29 PM
Nanti iols masuk balik xleh decode …
Quote straycat 24-1-2023 07:33 PM
Rosma dengan suami dia tu boleh masuk senarai fitnah? ????
Quote hanihan16 24-1-2023 07:36 PM
menyanyi, belakon & mengacara tu kebolehan kedua laki bini ke penyanyi yg kahwin dgn pelakon pengacara? or pengacara kawen pelakon penyanyi? or pelakon kawen penyanyi pengacara?
Quote lilcountess 24-1-2023 07:38 PM
Suchi replied at 24-1-2023 06:45 PM
Si ibu tu artis gak ker?
Pasangan selebriti yg boleh menyanyi, berlakon dan mengacara.

mcm tak ramai yg boleh jadi calon. takkan hjh terpaling kot?
Quote kakigojes 24-1-2023 07:41 PM
I taknak speku OKG, tapi I nak highlight “pesanan Cakra Khan, hargailah ibu bapa selagi ada” - like the heck… perlu ke nak quote Cakra, melainkan statement tu unique dari beliau.. gitu I nak lahar penulis
Quote kakasotong2 24-1-2023 07:44 PM
Azad dengan Eira?
Quote Rogue98 24-1-2023 07:46 PM
Kalau laki bini talented naper nak kena mintak duit dgn mak bapak?
Quote lasagnaklcc 24-1-2023 07:57 PM
Edited by lasagnaklcc at 24-1-2023 07:58 PM

Suam2 kuku sgt ni kalau sampai mintak duit mak.  Mcm takleh recall je celebrity laki bini tapao semua. Hosting + berlakon tu biasa... yg pakej boleh menyanyi tu jarang2 jumpa.
Quote she 24-1-2023 08:34 PM
Sape laki bini retis?

Azad Eira
Awal Scha
Haris Lopa (saja selit)

Tapi deme ni sume tak nampak susah pun
Quote hzln 24-1-2023 08:48 PM
Edited by hzln at 24-1-2023 08:57 PM

Pengacara & pelakon - nabil mahir
Pelakon & penyanyi - ayda mat aris

Gituh hakak decode
Quote Hoshhi 24-1-2023 08:51 PM
hzln replied at 24-1-2023 08:48 PM
Pengacara - nabil mahir
Pelakon & penyanyi - ayda mat aris


Wahh tengok macam dia orang dua ni pun menepati klu klu tu
Quote kashaz 24-1-2023 08:55 PM
Edited by kashaz at 24-1-2023 08:57 PM
Suami isteri serba boleh. Menyanyi, berlakon dan mengacara.

Memang melopong mulut Cik Lesung. Bukan takat perabih harta mak bapa, malah terang-terangan hanya jadi baik ketika duit dalam bank banyak kosong kosong di belakang.
Apa punya penceritaan  ni? Mula2 ckp serba boleh, pastu next para ckp melopong..

Pastu ckp buat baik bila duit bank banyak kosong kosong. Bukan lagi bnyak kosong lagi banyak duit ke? Dia nak ckp buat baik pada mak masa sengkek or nak ckp depa baik time depa berduit nih?

Cik Lesung lagi hauk drpd content writer Roti Kaya.
Quote anilanil 24-1-2023 09:00 PM
Mak mertua diorang ni keje apa? Keje jual nasi lemak ke?
Quote codenamedream 24-1-2023 09:01 PM
367fcb55eed0dd18c1b254dd945f4ab6.jpg IMG_20230124_210040.jpg IMG_20230124_210021.jpg IMG_20230124_210030.jpg

Lihat semua komen(100)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 01:26 AM GMT+8 , Processed in 0.098430 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top