CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azhar Sulaiman Gurau Kasar- Upload Double Chin Leona, Suruh Bersenam Dan Jangan Ambil Dadah

3-12-2022 12:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6733| Komen: 24|Original author: Saiful

Description: Azhar Sulaiman berjaya mencuit hati netizen selepas dia memuat naik gambar anak perempuannya, Kasih Leona Iris.
Azhar Sulaiman berjaya mencuit hati netizen selepas dia memuat naik gambar anak perempuannya, Kasih Leona Iris.

Foto: IG


Pelakon ini memaparkan double chin Leona dengan pesanan,

“Dear Leona, since winter is here why don’t you lose your double chin by doing this dance in your room or hostel! Just use the chair and dance to slim down ok. Cheap method. Selamat mencuba."


Bukan itu sahaja Azhar juga memohon anaknya yang berada di United Kingdom itu agar menjauhi dadah.

Di ruangan komen ramai yang terhibur dengan cara Azhar bergurau dengan menunjukkan muka hodoh anaknya namun dalam masa yang sama memberikan nasihat yang deep.


Malah ramai yang menggelar Azhar sebagai bapa yang sempoi. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bendera 3-12-2022 01:17 PM
azhar ni kenapa dah mummy2 bagai?
Quote rosedemon 3-12-2022 02:23 PM
nmapkla dia mmg rapat dgn anak2 dia. terbaik mami. dia pon pham perangai leona ni mmg gila2 cmtu. nk berkeras tak leh, so cara cmni paling terbaik
Quote sukacactus 3-12-2022 03:59 PM
Double chin pun muka comey
Quote dudaberhias 3-12-2022 04:04 PM
sebab herlok kaka maafkan agittewww... tapi jangan la gemuk2 dah nampak macam mak beranak anak 5 dah
Quote nakkomenjugak 3-12-2022 04:36 PM
why mami thoooo???
Quote tuttt 3-12-2022 11:10 PM
rosedemon: nmapkla dia mmg rapat dgn anak ...
tapi dgn anak sulung haritu bukan pernah bercakaran ke. Yg dia marah sgt anak dia cat kena lantai ke apa. Tp anak sulung dia ni kurus betul. Pastu fesyen pelik2
Quote gekkou 3-12-2022 11:39 PM
dah leona ni ikut maknya
omaknya pun bukan kurus mana pun
semoga anaknya tak terguris hati
bapak publicly cakap gtu
iyalah kata family open minded urban kan
Quote gideoncross 4-12-2022 12:57 AM
gekkou replied at 3-12-2022 11:39 PM
dah leona ni ikut maknya
omaknya pun bukan kurus mana pun
semoga anaknya tak terguris hati

Sdikit sbnyk pun tntu ada rsa kcil hti.
Quote ReginaGeorge 4-12-2022 01:19 AM
tuttt replied at 3-12-2022 03:10 PM
tapi dgn anak sulung haritu bukan pernah bercakaran ke. Yg dia marah sgt anak dia cat kena lantai k ...

Haah. Tp budak tu mcm tak close ngan ris n leona. Lebih selesa dgn kwn2 dia. Nampak lain sikit pattern budak ni.
Quote smeetasmitten 4-12-2022 08:12 AM
Kakak leona tu rebellious nampaknya. Vibe pun ala2 wednesday addams
Quote babysolaris 5-12-2022 01:12 AM
haha mcm mcm mami j nih...
Quote rosedemon 5-12-2022 09:36 AM
tuttt: tapi dgn anak sulung haritu bukan pernah bercakaran ke. Yg dia marah sgt anak dia cat kena lantai ke apa. Tp anak sulung dia ni kurus betul. Pastu fes ...


muka ank sulung dia menakutkan la chuol. tak pasti sbb kurus st ke lebam bwah mata ke. si yg kembar dua org ni helok aje. plus si mami ni cam jrg tnjuk ank slung dia. mgkin tak suka bergambar kot. entahh
Quote acikku 5-12-2022 09:42 AM
chubby macam tu macam dah sebiji mak dia..tapi chuby2 lawo gitu
Quote prince_marhaen 5-12-2022 09:51 AM
mami sana mami sini..... muda-muda jambu dulu adik-adik ke AZ ni? choiiihh!
Anak dia yang cengkung macam Wednesday Adams tu dia jarang betul ye up di socmed... sebab tak ikut jejak langkah keluarga heshe ke?
Quote marchikobonzo 5-12-2022 10:18 AM
Mami sebab perangai dia suka bebel2 kot..wife dia macam jenis reserved je
Quote Sazreena 5-12-2022 02:24 PM
Kang budak tu jadi bullimic atau anorexic..ha..ko gak yg kecut telur nanti har.
Quote cm_vungtau 5-12-2022 02:43 PM
Bapak pun sibuk nak tumpang populariti anak. Perli2 nanti anak taknak balik padan muka
Quote eyansss 5-12-2022 03:23 PM
Sazreena replied at 5-12-2022 02:24 PM
Kang budak tu jadi bullimic atau anorexic..ha..ko gak yg kecut telur nanti har.

kang mengikut akak dia...  dah terang n jelas tanda aneroxia tu...
Quote eyansss 5-12-2022 03:23 PM
bendera replied at 3-12-2022 01:17 PM
azhar ni kenapa dah mummy2 bagai?

sampai sekarang tiada jawapan yang jelas...

Lihat semua komen(24)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.089191 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top