CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Dia Bodoh, Buta Macam Dora Tak' - Norreen Mengamuk Netizen Tanya Soalan Merapu Tentang Anak

30-11-2022 09:17 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1541| Komen: 10

Description: Norreen Iman yang sering mencuri perhatian ramai dengan gelagat lucunya yang selamba mencuri perhatian ramai dengan satu pertanyaan melalui ‘Ask Me Question’ di Instagram Story.IG NorreenRakaman yan ...
Norreen Iman yang sering mencuri perhatian ramai dengan gelagat lucunya yang selamba mencuri perhatian ramai dengan satu pertanyaan melalui ‘Ask Me Question’ di Instagram Story.



IG Norreen

Rakaman yang dimuat naik semula pengguna TikTok @ayymanwong berjaya meraih perhatian ramai.

Bagaimanapun, soalan yang diterima Norreen membuat dirinya marah kerana pertanyaan tersebut melibatkan anaknya.



Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet bersetuju dan berpuas hati mendengar jawapan yang Norreen berikan kepada individu berkenaan.


Sumber: Xtra





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote margo20 30-11-2022 09:47 PM
Dh maknye pun ber babi babi mulut tu manela org tak tanye benda ngarut. Tak salah tunjuk adab yg baik baru org respect.
Quote dudaberhias 30-11-2022 10:12 PM
dah diri sendiri pun perangai macam noreen... mestilah deorang komen macamtu dan dapat attract audience2 macamtu... sendiri yang tarik benda2 negatif siap tunjuk termakan babi bagai sebelum ni...

rupanya dia takut juga perangai bodo macam babi dia turun dekat anak...
Quote lightheaded67 30-11-2022 10:17 PM
norreen yg sama ker mcm yg norreen porum? norreen mana norreen? [em:16:]
Quote insyi81 30-11-2022 10:28 PM
Edited by insyi81 at 30-11-2022 10:29 PM

diri sendiri layan soalan mcm tu then dia pulak yg rasa tersakiti
Quote slyfynx 30-11-2022 11:38 PM
Norreen Iman yang sering mencuri perhatian ramai dengan gelagat lucunya yang selamba mencuri perhatian ramai dengan satu pertanyaan melalui ‘Ask Me Question’ di Instagram Story.


TT, nama campaign ni sama ada ASK ME A QUESTION, atau ASK ME ANYTHING. Maybe TT tertinggal A kat situ.
Quote bondeh 30-11-2022 11:50 PM
Dia memang pilih nak jawab soalan tuh ke atau boleh je dia pilih soalan yang lain atau dia memang saje nak jawab soalan itu je. Dasarrr norreen..
Quote Carcosa 1-12-2022 12:00 AM
Nasib kau lah dik, dpt mak dahla hodoh, molot plk asyik mencaruttttt je. Dgn kau2 sekali kena tempias, dik. Tak masal org kata kau Dora yg bodoh dan buta dik. Yg salah nya mak kau, dik. Sbb no class, asyik maki je manjang. Acah2 "this is me, i tak fake". Kesian mak kau dik. Dah buruk, perangai pun buruk
Quote Perawankota 1-12-2022 06:31 AM
Tadi dia bising org pertikaikan apa pekerjaan suami dia kan.. rupanya suami dia trading..
Quote buapakperut 1-12-2022 06:34 AM
bondeh: Dia memang pilih nak jawab soa ...

Maybe nak tunjuk ade nerakazhen lagi hansuang lagi jahat mulut. Bolehla sheol acah2 teraniaya
Quote ketambangkang 1-12-2022 08:59 AM
lol..jwb la anak saya mmg muka mcm dora tp dia tak bodo & buta mcm dora...org yg tanye tu kaitkan dengan watak dora, dora kan mcm tu suka tanya "awak nampak tak beg saya? mana...mana" sbb tu dia kata watak dora tu bodoh & buta, bukan dia mendoakan anak kau...halahhh bodo jgk si noreen ni

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:29 AM GMT+8 , Processed in 0.086197 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top