CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Netizen Risau Shaheizy Sam Minta Payung Emas, Tak Takut Bini Ke?

30-11-2022 09:09 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1802| Komen: 18

Description: IG SamDi sebalik persiapan menghadiri majlis akad nikah Syifa Melvin dan Safawi Rashid, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin dilihat pergi ke sebuah kedai untuk membeli samping berwarna putih.Gelagat Sam ...
IG Sam


Di sebalik persiapan menghadiri majlis akad nikah Syifa Melvin dan Safawi Rashid, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin dilihat pergi ke sebuah kedai untuk membeli samping berwarna putih. 

Gelagat Sam bergurau dengan isterinya mengenai payung emas mencuit hati netizen.



Netizen terhibur dengan gelagat Sam bergurau pekara tersebut dan memberi nasihat agar berhati-hati memandangkan isterinya itu garang orangnya.


IG Sam


Pasangan popular itu mendirikan rumah tangga pada tahun 2016 dan dikurniakan tiga cahaya mata  iaitu Syeriv Samheizy, Sarima Samheizy dan Salama Samheizy Shaheizy Sam.




Sumber: Murai





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AKAZ85 30-11-2022 09:24 PM
Sebelum nak mintak payung emas tu nak tanya poket tu lebat sangat ke.. Job pon sendu je.. Ada hati nak menambah cawangan pulak
Quote de_ikea 30-11-2022 09:38 PM
Dah kurus dah sam. Dah tak mcm afdlin :lol
Quote buapakperut 30-11-2022 09:39 PM
Amboi ketet dua beradik, patutla tok kadi pun sangap
Quote buapakperut 30-11-2022 09:39 PM
AKAZ85 replied at 30-11-2022 01:24 PM
Sebelum nak mintak payung emas tu nak tanya poket tu lebat sangat ke.. Job pon sendu je.. Ada hati n ...

Haha tu la cam tak kena je, lain la job juta2 konsisten
Quote margo20 30-11-2022 09:40 PM
Mcm sam pulak yg pengantin
Quote rayna_raynes 30-11-2022 09:41 PM
eleh satilah ni cinta mati dekat sam sampai sanggup bertunggu bertangga kat rumah mak sam, tadenya dia bagi kau nikah lain sam ooi
Quote makcun14 30-11-2022 09:58 PM
Edited by makcun14 at 30-11-2022 10:02 PM

Eee ada hati nak payung emas. Hensem pun tak, kaya raya pun tak.
tilla rempit bertabahlah hadap
perangai laki yang dia mati matian claim sampai rendah kan fazzy dulu.
Puii
Quote Gugucat 30-11-2022 10:12 PM
makcun14 replied at 30-11-2022 09:58 PM
Eee ada hati nak payung emas. Hensem pun tak, kaya raya pun tak.
tilla rempit bertabahlah hadap
pe ...

Yee mulut si minah rempit tu dulu kemain ngata faz. Hahahaa padan muka skrg mcm nTah apa2 je dia dgn sam perasan hensem. Nasibbbbb baikk sam pilih yg sekufu. Masa kawen pun sponsor ats bwh. Euw sgt.  
Quote doubleA 1-12-2022 02:29 AM
Hello samdawan kaya la satilah pernah cakap samdawan lagi banyak bisnes vape la apa dia kan ada abg ipor bungcikebung takkan misekin la confirm duit kiri kanan atas bawah tu masuk “business” sana sini. Kabel besar tu
Quote dudaberhias 1-12-2022 02:49 AM
ko ingat berani dia nak kahwin lain? dah la sebelah tu ketua rumah tangga berbisnis produk tampal logo sendiri masyuk berkepuk2 walaupun agen kambuih belakang rumah...

sepatutnya tilla tu yang kahwin sorang lagi dan bagi payung emas dekat sam... sam yang kena bersedia untuk sambut hanak hekan herlokk yang baru...
Quote chocobozhere 1-12-2022 07:45 AM
Maaf tak berapa faham jenis rambut bertutup tapi dada menunjuk.. Motif kita tutup rambut?
Quote cikatilia 1-12-2022 09:46 AM
buruk nya kasut merah tu
Quote NazRysha 1-12-2022 10:06 AM
derang ni kawin tergesa2 ke
kenapa baju penganti perempuan tu mcm xlawa huhu
Quote Sunkiss8999 1-12-2022 12:53 PM
Dulu mse si satilla ni mati2 nak kan si sam ni..sam ni tengah fofuler btl..skrg sam da sendu..dia lak la dgn biznes produk oem dia tu yg support si sam ni.. fair la kan..nak sangat...
Quote hanyaseekorikan 1-12-2022 01:26 PM
Biasa yg ckp mcmni bukan berani buat pun
Quote Hoshhi 1-12-2022 03:01 PM
Busuk dan kepam couple ni
Quote imanjannah 1-12-2022 05:46 PM
ank2 pokcik Melvin ni, Tilla bini Sam tu la yg paling ok wajahnya dr yg lain, perangai ku x mhu komen
Quote rayna_raynes 1-12-2022 05:53 PM
NazRysha replied at 1-12-2022 10:06 AM
derang ni kawin tergesa2 ke
kenapa baju penganti perempuan tu mcm xlawa huhu

Kwn meols yg attend majlis ni kata baju Syifa ni IRL lawa tapi dalam gambar nampak tak cantik sebab lighting tu tak flatter kaler cream. Patutnya syifa pakai putih je

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 03:17 AM GMT+8 , Processed in 0.089380 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top