CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pemandu 'King' Samseng Tunjuk Isyarat Lucah, Ludah Kereta Mangsa

30-11-2022 08:57 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1042| Komen: 7

Description: Tular sebuah video pemandu Perodua Myvi memberhentikan kenderaan di tepi jalan dipercayai tidak berpuas hati dengan seorang pengguna jalan raya di sekitar Petaling Jaya pada Selasa.Kejadian dirakam me ...
Tular sebuah video pemandu Perodua Myvi memberhentikan kenderaan di tepi jalan dipercayai tidak berpuas hati dengan seorang pengguna jalan raya di sekitar Petaling Jaya pada Selasa.


Kejadian dirakam menerusi kamera papan pemuka (dashcam) kenderaan mangsa menunjukkan mangsa pada mulanya menggunakan jalan tersebut sebelum tiba di satu persimpangan.



Ketika kejadian, sebuah Myvi berwarna biru memberi isyarat untuk memasuki laluan tersebut, namun mangsa kelihatan teragak-agak untuk memberikan laluan.

Bagaimanapun, selepas mangsa melepasi persimpangan itu, secara tiba-tiba pemandu Myvi berkenaan memecut laju dari arah tepi sebelum memberhentikan kenderaan di hadapan kereta mangsa.

Suspek kemudiannya keluar dari kereta lalu memarahi mangsa kerana dipercayai tidak berpuas hati serta menunjukkan isyarat lucah sebelum meludah ke arah kenderaan mangsa dan beredar dari kawasan terbabit.


FB Majoriti

Menerusi tinjauan di ruangan komen, orang ramai turut tidak berpuas hati dengan sikap suspek yang berkelakuan seperti samseng jalanan.


Sumber: Majoriti





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dzahin_poch 30-11-2022 10:22 PM
Nak tunjuk samseng2 pon nt kat traffic lights bertemu jugak hahha
Quote kitmal 30-11-2022 10:23 PM
.ingatkan BMW
Quote tumpanglalu74 30-11-2022 10:31 PM
ezgif.com-gif-maker.gif
Quote AKAZ85 1-12-2022 04:43 AM
Samseng taik kucing je ni.. Hempuk ramai2 menggelupur minta maaf sambil nangis 2..porahhhh
Quote venom1 1-12-2022 07:28 AM
Don't worry. Polis tengah cari dia hehe
Quote Kitty_catz 1-12-2022 08:20 AM
yg salu tak bagi masuk cilok pun myvi.. bila deme tak dapat cilok buleh pulak nak marah

ale uto!
Quote sangbara2020 1-12-2022 08:46 AM
dh kena kutip lom?

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:40 PM GMT+8 , Processed in 0.087497 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top