CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Healing' Versi Anak Hanis Zalikha Bertaraf Kayangan

30-11-2022 08:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3356| Komen: 23

Description: Perkongsian Hanis Zalikha berhubung anak perempuannya menerusi TikToknya mendapat perhatian ramai.IG/TIkTokAlisa Aisyah yang memakai topeng muka dan skaf rambut terlihat sangat santai ketika melakukan ...
Perkongsian Hanis Zalikha berhubung anak perempuannya menerusi TikToknya mendapat perhatian ramai.


IG/TIkTok


Alisa Aisyah yang memakai topeng muka dan skaf rambut terlihat sangat santai ketika melakukan manicure, healing versi perempuan.

Penuh di ruangan komen dengan komen-komen netizen yang mengatakan mereka terpegun dengan gaya Alisa itu.



Mana tidaknya, sangat berbeza dengan kebanyakan kanak-kanak seusianya yang lain!



IG Hanis

Ada juga yang memuji gelagat Alisa itu sangat comel dan cara healingnya berada di taraf kayangan.




Sumber: Murai




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote margo20 30-11-2022 08:39 PM
Ok astu kena buat ape ni?
Quote buapakperut 30-11-2022 09:44 PM
Sebijik muka anak no 2 iols, umur pun sama. Tetiber. Iols bukan fans ya. Budak kcik healing bukan ke bawak playground, theme park lagi feel. Ni macam ibuk2 pas mengajan anak lak pi spa. Budak2 mana reti lagi
Quote jemahjacjon 30-11-2022 10:30 PM
Dari kecik dah disgok kemewahan. Dh la okb je bukan old money. Kalau x mmpu nk sustain kekayaan tu, sok2 anak ttbe depress pulak kne hidup mcm rakyat biasa
Quote ejans 30-11-2022 10:54 PM
Anak pompuan mmg behave dari anak laki
Laki buass lain macamm
Kalau aku org tanya nak tambah anak apa.
Aku jawab anak pompuan lebih okey ????????
Quote dudaberhias 30-11-2022 11:09 PM
apa yang kayangannya... bercuti2 di thailand, cambodia pun elok je acik2 marhaen bawak bebudak pergi *healing* macamni... manicure dan foot massage je pun dikkkk.... 20 hinggit je sorang dengan pakai mask kat muka ala2 pontianak pakai bedak sejuk...

ke level kayangan sekarang taraf2 rendah jah... level lagi tinggi tu dah upgrade level angkasa gittewww...
Quote slyfynx 30-11-2022 11:36 PM
Jap, nk gosip ape ni?
Quote ayahibu85 1-12-2022 12:46 AM
Alah..maknye yg set up content ni semua...ntah2 first and last je buat benda renyah ngan budak tecik #donedengki

Knowing hanis ni sejenis suka perhatian
Ibu solehah terpaling layan anak la nih
Quote doubleA 1-12-2022 02:32 AM
Let kid be kid. Nak healing apanya budak2 ada stress ke. Kulit muka depa dah lawa mulus takda jerawat liang pori tak terbuka pun. Membazir tu pilihan
Quote samshik 1-12-2022 02:34 AM
Trying hard... Esok lusa anak ko sibuk melaram dr study.. Xpayah nak slhkan sapa2 yer
Quote bankerpencen 1-12-2022 08:27 AM
In another episode of “terpaling makkk”
Quote jlo 1-12-2022 08:29 AM
comei anak dia ...
Quote KBW2 1-12-2022 08:46 AM
ejans replied at 30-11-2022 10:54 PM
Anak pompuan mmg behave dari anak laki
Laki buass lain macamm
Kalau aku org tanya nak tambah anak ap ...

Memang penggunaan tenaga untuk anak lelaki tak sama dengan anak puang. Dengan anak lelaki bateri aku kong sekejapan aja.

Aku salutelah mak-mak yang berderet anak lelaki sbb memang tough.
Quote Cassieopeia 1-12-2022 08:50 AM
comel tp tu la budak2 ni biasa suka main2 jalan2 kt luar bagai. tp ni jenis aisyah anak che ta kot suke kecantikan. g ngn mak dia ber me time le tu
Quote cmf_premierleag 1-12-2022 08:51 AM
Gigihnyaaa nak tunjuk TERpaling kaya
Quote cmf_premierleag 1-12-2022 08:51 AM
Gigihnyaaa nak tunjuk TERpaling kaya
Quote ketupatnasi 1-12-2022 08:56 AM
doubleA replied at 1-12-2022 02:32 AM
Let kid be kid. Nak healing apanya budak2 ada stress ke. Kulit muka depa dah lawa mulus takda jerawa ...

indeed. koser sangat budak kekecik gitu memilih sendiri kalo bukan mak apak yang sogok depan mata. toksah cakap umpama budak yang memilih aihhh..mak apak yang nakkan begitu.

Pun begitu anak sheols memang behave lah pertururannya. tapi idok la pelik sebab anak kecik yang membesar zaman PKP neh memang behave sket sbb pengaruh luar tak banyak....kalo pelik2 tu sah2 pengaruh adik badik or mak apak sendiri
Quote Cpkay 1-12-2022 08:57 AM
tapi anak dia ni mmg comel sungguh.. besar sure cantik
Quote nellyberry 1-12-2022 09:13 AM
iols suka tgk Alisya nih, comel cute.
masa Yusof dulu i rasa Yusof banyak belakon.
Quote NazRysha 1-12-2022 09:26 AM
hanis ni sejenis fake

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:00 PM GMT+8 , Processed in 0.105759 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top