CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nampak Jelas Baby Bump, Fasha Sandha Hamil Anak Keempat?

30-11-2022 07:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6198| Komen: 43|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini sebauh video memaparkan Fasha Sandha berada di sebuah kedai pakaian menjadi perhatian.
Baru-baru ini sebauh video memaparkan Fasha Sandha berada di sebuah kedai pakaian menjadi perhatian.

Memakai baju warna hijau, memang jelas nampak baby bump.


Foto: Tiktok

Di ruangan komen rata-ratanya mengatakan isteri kepada Aidil Aziz itu kini sedang hamil anak keempat.

Sementara itu ada juga yang kata Fasha semakin cantik dan menyamakannya dengan artis Bollywood, Kareena Kapoor.



Malah sikap Fasha yang sangat peramah dengan peminat juga dipuji-puji.

Kalau benar hamil tahniah. Ke buncit selepas banyak makan? 

Sama-sama kita tunggu pengumuman daripada Fasha dan suami. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sazreena 30-11-2022 08:40 PM
Kareena Kapoor mendee..ower nau..
Quote cikperiukkera 30-11-2022 08:52 PM
Kareena kapoor plk dh…yg sbenarnya fs lg lawa dr kareena yg muka keras tu
Quote Goodluckdontcry 30-11-2022 09:03 PM
Walaupun den xde la suka die sgt pun..tp pd mata kero den..die lg berganda cantik dr karena kapur kasut tu.. kehkehkeh
Quote jihyomelly 30-11-2022 09:03 PM
sah2 bersuami xpe la pregnant pun..halal
Quote helicornia 30-11-2022 09:13 PM
Pakai tudung tk peknen Kali ni
Quote timah03 30-11-2022 09:18 PM
Nanti jangan stress... Belum dapat kurus, pregnant pula...
Quote bedahmenjuyah 30-11-2022 09:25 PM
Ada laki so apa nak heran kalau preggie
Quote pujanggacinta 30-11-2022 09:27 PM
betullah seiras kareena kapoor...
Quote miu84 30-11-2022 09:55 PM
Aah ada iras. Dua dua pun cantik
Quote caramello 30-11-2022 09:58 PM
Ada iras..tp fasya jauh lg cun..kareena muka keras n bersegi2
Quote makcun14 30-11-2022 10:01 PM
Memang betul la fasha lawa, sejenis mix anak mami dan melayu yang menjadi.
Anak dia dengan aidil pun helok, so ada chance la anak lagi sorang ni pun helok juga kejadiannya
Quote yondu 1-12-2022 03:12 AM
dia ni mmg cntik dr bujang dulu kn..manja2 gitu cuma suara je cm katun. tp muka lawa, i suka tgk
Quote haifawehbe 1-12-2022 03:19 AM
muka pasha jauh bertiang lagi lawa dari muka petak kareena.. suka tgok muka sheols lembut & manis jer x makan diusia..
Quote Siput_Sawah 1-12-2022 08:22 AM
cikperiukkera replied at 30-11-2022 08:52 PM
Kareena kapoor plk dh…yg sbenarnya fs lg lawa dr kareena yg muka keras tu

setuju Fs lagi lawa sebab airmuka dia manis dan KK lawa tapi muka keras sombong tida manis disitu
Quote jlo 1-12-2022 08:31 AM
manis muka fasha ni ..kareena lawa tapi keras sikit
Quote mayaHD 1-12-2022 08:35 AM
ok ler beranak ramai pon, gen laki baru anak2 comei
Quote anony-mous 1-12-2022 09:33 AM
Walaupon dah x kurus mcm dlu tp tehtap cun dia ni. Baka jejai semua xlawa.
Quote Kilian 1-12-2022 10:38 AM
Oh maiii Fashaaa! Lawa sungguh dia ni eh? Apalah rahsia dia kan? menjadi betul muka dia. Makin berusia makin helokkk! Girl crush betul dgn dia ni. hahaha
Quote UsIsKita 1-12-2022 11:06 AM
Fasha muka manis molek.makin berusia makin berseri muka dia.

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:55 AM GMT+8 , Processed in 0.123110 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top