CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Mohon Maaf Pada Ibu Bapa Dan Solat Taubat Kepada Allah," -Iqram Dinzly Doakan Ismail Izzani

30-11-2022 06:27 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 850| Komen: 4

Description: Ismail Izzani dah mengaku salah selepas tular video memaparkan aksinya sedang berciuman dengan wanita seksi di sebuah kelab malam.
Ismail Izzani dah mengaku salah selepas tular video memaparkan aksinya sedang berciuman dengan wanita seksi di sebuah kelab malam.

Susulan itu Iqram Dinzly menasihati Ismail atau lebih mesra disapa Mael untuk memohon maaf kepada kedua ibu bapanya.


Katanya Mael juga perlu bertaubat dengan Allah SWT atas kesilapan sendiri.

Foto: IG

"Masya-Allah apa pun yang terjadi pastikan mohon maaf pada ibu bapa dan solat taubat kepada Allah. Mohon kemaafan pada Yang Maha Esa.

"Itu lebih indah Ismail. Tidak kiralah berapa ulangkali awak mengulangi," tulisnya di Instagram.

Iqram juga mendoakan kesejahteraan seisi keluarga Mael.




"Doa saya rahmat Allah mengiringi dan melindungi awak seisi keluarga. Amin."

Pada Sabtu lalu, media melaporkan penyanyi lagu Sabar itu menolak permintaan untuk ditemubual bagi mendapatkan komen lanjut mengenai kontroversi yang berlaku. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lightheaded67 30-11-2022 06:52 PM
Edited by lightheaded67 at 30-11-2022 07:43 PM

betul lah tu. jd org muda femes ni mmg gitu, bnyk temptation. so kena slalu beringat (family slalu bg reminder,n kte sndiri beringat), n hati2.

oso utk laharan yg lebih menikam dan tajam lalu boleh mjadi sbgai reminder forevah, forummer lain pasti burjaya dan boleh bg
tajuk tazkirahmaghrib
Quote slyfynx 30-11-2022 08:39 PM
Ayat first tu tergantung

"You are such a clever...."
Bile ade a atau the sblm clever (adjective) tu, die akan jadi attributive adjective.
And normally die x boleh stand on its own.

A clever boy
A clean knife
The dying Earth.

Kalau nak pakai clever tu by itself, ayat paling mudah

"You are clever"

Okay, done membebel.

Untuk x OT, nasihat yang betul, datang dari orang yang x betul pun, ttp adalah nasihat yang betul.
Quote jihyomelly 30-11-2022 09:48 PM
kali ni nasihat yg waras walaupun kekadang ada angin x berapa waras…. sila dgr dek mail
Quote rosedemon 1-12-2022 11:32 AM
ko pon sama lah perinciky

Lihat semua komen(4)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 03:36 AM GMT+8 , Processed in 0.099383 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top