CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ingatkan Bawa Beg Plastik Kiri Kanan, Baju Aina Abdul Jadi Bahan Lawak

30-11-2022 06:19 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4196| Komen: 56

Description: Penampilan penyanyi berbakat, Aina Abdul ketika membuat persembahan di sebuah private event anjuran Syarikat minyak dan gas, Petronas baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai.
Penampilan penyanyi berbakat, Aina Abdul ketika membuat persembahan di sebuah private event anjuran Syarikat minyak dan gas, Petronas baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai.


Aina dilihat menggayakan persalinan hitam dan lengan berwarna putih hasil rekaan pereka terkenal, Khuntum .

“Thank you @Petronas for tonight!” tulisnya sebagai kapsyen.

Foto: IG


Di ruangan komen rata-rata peminat membanjiri hantaran Aina di Instagram dengan kata-kata pujian serta berseloroh terhadap busana penyanyi lagu Sumpah itu.



“Laa ingatkan bawak plastic bag kiri kanan.”

“I ingatkan Aina bawa dua biji bawang putih tadi hehe. But love it creative. Stay gorgeous Aina.”

“Ni kalau tengah lapar, baju ni boleh bawa bergaduh.”



“Kalau pi kenduri boleh tapau makanan ni.”

“Cantik sangattt . Aaaaaaa lengan sadonyaaa hehe.”

“Selalu cantik.”



Apapun, Aina Abdul sememangnya mempunyai citarasa dan berani untuk tampil menggayayakan fesyen unik, sekaligus memecah kotak kebiasaan dalam berpakaian. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sazreena 30-11-2022 08:44 PM
Rembat barang terus masuk plastik....tiberr..
Quote Afifi82 30-11-2022 09:12 PM
Kasut mcm Acik Lop dah bertongkol2
Quote Kancilkering 30-11-2022 09:13 PM
asal kelab peminat tu penuh call girl bagai…forum ni dh jadik pervert ke?
Quote selipar_hijau 30-11-2022 09:16 PM
Aku ok je aina nak berfesyen pelik2 sebab suara dia sedap. Support aina!!
Quote missyL 30-11-2022 10:18 PM
Mcm berat je lengan tu
Tp klo die selesa ok la kan
Quote dudaberhias 30-11-2022 10:24 PM
banyak betul job dek aina... semoga dek aina jangan sombong lagi yach...

lepastu moga dapat kumpul duit berkepuk2 supaya aina boleh book ticket untuk buat plastic surgery dekat hatyai...

yang penting licinkan kulit tu dulu... kalau doktor surrender dan tak boleh buat apa dah untuk licinkan kulit muka tu...

kaka tahu satu tempat ni tak silap depan kondo retak jahlop je sebelah kedai tomyam @Acikgomen selalu beli tu... boleh tolong minta pekerja2 bengkel tu kikis2 kulit muka dek aina tu pakai grinder bagi licin... theyols ada servis tampal2 bumbung kereta sekali rasanya... bumbung kereta berlubang pun dia boleh simen...
Quote AmandaRollins 30-11-2022 10:50 PM
dudaberhias replied at 30-11-2022 10:24 PM
banyak betul job dek aina... semoga dek aina jangan sombong lagi yach...

lepastu moga dapat kumpul  ...

Helpppp..hahahaha...komen uolssss xpernah menghampakan...
Quote Acikgomen 1-12-2022 12:19 AM
dudaberhias replied at 30-11-2022 10:24 PM
banyak betul job dek aina... semoga dek aina jangan sombong lagi yach...

lepastu moga dapat kumpul  ...

Biaq je muka bekawah
Cipta kelainan sket dari penyanyi layennnnnn
Quote LembingDayanti 1-12-2022 12:25 AM
muka berkawah hujung2
Quote truesonic 1-12-2022 12:33 AM
Baru Ada topic ckp pesen dia ni dh improve samakan mcm mekti
Skrg tong sampah pulak
Quote KBW2 1-12-2022 08:52 AM
Aku heran sbb dia ada opsyen untuk pakai baju rekaan cecantiks, yang nampak femininity, nampak anggun tapi takkkk nak tryhard pakai design pelik-pelik yang jelik jugak. Ko tarik perhatian orang dengan nyanyian, lagu dan showmanship sudahlah. Tak teringin ke sarong baju lawa-lawa? Sorrylah sakit mata terkibai-kibai macam kincir angin.
Quote KBW2 1-12-2022 08:55 AM
dudaberhias replied at 30-11-2022 10:24 PM
banyak betul job dek aina... semoga dek aina jangan sombong lagi yach...

lepastu moga dapat kumpul  ...

Jahatnya komen ko ni duda. Ada banyak jah treatment memuluskan muka sekarang ni antara nak atau tak nak jah. Itulah aku pun pelik priority dia ni kelaut. Tak habis-habis nak menggagakan diri. Padahal kalau dia muluskan muka pakai baju lawa-lawa lagi kebaboom kot. Pakai baju macam plestik sampah ni kemana sangat, orang nampak ko sewel macam Tok Vida jah.
Quote virgocircus 1-12-2022 08:58 AM
Heshe bangga dikenali sebagai retis fashion victim. Jika itu berikan dia kebahagiaan, sapelah netijen ni nak nasihat. Lol
Quote ketupatnasi 1-12-2022 09:01 AM
biar muka berkawah, asal sore licin mulus zisss > hatersNabilahrajali
Quote syamzana 1-12-2022 09:03 AM
yg pic baju merah tu $=¢✓¢©÷•
Quote aezvogue 1-12-2022 09:05 AM
Sampai sekarang aku tak mampu nk minat dek ainaa ni..nyanyi jerit² pastu fesyen aneh²
Quote zad78 1-12-2022 09:15 AM
Ada banyak cara nak jadi 'famous'...Tapi kebanyakannya berebut nak jadi 'infamous' di mata masyarakat...ngaper camtu nyaaah oiiiiiiiii awwwwwwww
Quote miracle_forever 1-12-2022 09:25 AM
attention seeker. muka hodoh, baju pun sama
Quote emera 1-12-2022 09:28 AM
KBW2 replied at 1-12-2022 08:55 AM
Jahatnya komen ko ni duda. Ada banyak jah treatment memuluskan muka sekarang ni antara nak atau ta ...

Berkawah sgt ke muka dia?

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.098733 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top