CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aisar Khaled Dah Kurang Buat Kontroversi, Fokus Buat Amal Tapi Ramai Yang Tuduh Menunjuk-Nunjuk Pula

30-11-2022 04:41 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1196| Komen: 18

Description: Aisar Khaled memberitahu dia kini kurang aktif dan memperlahankan kariernya dalam bidang lakonan.Aisar atau nama sebenarnya Aisar Khaled Kamel, berkata keputusan itu dibuat kerana ingin menumpukan kep ...
Aisar Khaled memberitahu dia kini kurang aktif dan memperlahankan kariernya dalam bidang lakonan.

Aisar atau nama sebenarnya Aisar Khaled Kamel, berkata keputusan itu dibuat kerana ingin menumpukan kepada bidang perniagaan yang baharu diceburi.


Foto: IG

“Saya tak aktif sangat dalam bidang lakonan ni sebab lebih tumpukan kepada bidang perniagaan, saya menguruskan perniagaan ayah saya buat masa ini.

“Hampir 6 bulan juga berehat seketika dari industri hiburan ni, untuk berlakon semula mungkin dalam masa terdekat cuma belum tahu bila.



“Kalau dulu mungkin saya dikenali dengan content kontroversi sekarang tidak lagi dan lebih kepada kerja amal dengan hasil pendapatan yang saya perolehi daripada uruskan perniagaan ni jadi saya salurkan kepada yang memerlukan,” kata Aisar kepada mStar.



Namun ada juga yang menuduh Aisar suka menunjuk-nunjuk kalau kongsi content buat amal jariah. -CARI


Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 30-11-2022 04:44 PM
Lah takat beli air tin n roti pun boleh menunjuk buat content promo produk..
Quote totokreturn. 30-11-2022 05:24 PM
nak ajak main forex lagi ka?
Quote gideoncross 30-11-2022 06:13 PM
Brlakon? X prnh tngok/dngr psl mana2 movie/drama yg dia ada lakonkn pun.
Quote Thunderclouds 30-11-2022 06:18 PM
Sila mereput.
Quote nakkomenjugak 30-11-2022 06:19 PM
If "damned if you do, damned if you don't" was a person,
Quote Mulotkoyak 30-11-2022 06:38 PM
Mulot besar...  Rupe xde lgsg... Mohon kambus dlm lubang kubur.
Quote slyfynx 30-11-2022 08:41 PM
Konon nak jadi baik, semua mende rakam dengan kamera.
So ayat aku untuk beliau
STFU je la
Quote buapakperut 30-11-2022 09:48 PM
Memang menunjuk pun, kalau nak buat kontent baik takyah. Gitu hati hitamku memandang jantan ni, kadang geli die pakai baju see through kat supermarket
Quote heythere123 1-12-2022 10:12 AM
heols artis ke noks? bukan instafemes je ke?
Quote rosedemon 1-12-2022 10:45 AM
heythere123: heols artis ke noks? bukan instafemes je ke?


ada berlakon kan
Quote doubleharmonic 1-12-2022 10:53 AM
padan sangat muka ko kan babi? terus hilang homeless kat tangga tu sebab dia tau ko ni sejenis babi yang gunakan orang untuk ko punya content jah kan babi?
Quote electricopop 2-12-2022 10:08 AM
Tak yah berlakon terus pun xpe dek non.
Quote iena_jr 5-12-2022 11:06 PM
electricopop replied at 2-12-2022 10:08 AM
Tak yah berlakon terus pun xpe dek non.

Hahaha jujurrr
Quote ezacbee 6-12-2022 03:48 AM
gideoncross replied at 30-11-2022 06:13 PM
Brlakon? X prnh tngok/dngr psl mana2 movie/drama yg dia ada lakonkn pun.

Drama ada. Xingat tajuk..
Quote gideoncross 6-12-2022 09:03 PM
ezacbee replied at 6-12-2022 03:48 AM
Drama ada. Xingat tajuk..

Klau uol x ingt tjuknya, iol lgi trus x thu psl lakonan dia ni haha. X famous.
Quote tobobon 6-12-2022 11:06 PM
helllooooo..apa jer kerja dia selain social media???? haruslah menunjukkkkk..kalau x tunjuk baik keja ofis jer
Quote hasniey 7-12-2022 12:03 AM
Forex dh rugi ke
Quote sangbara2020 7-12-2022 07:51 AM
sendu dimana2

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:33 AM GMT+8 , Processed in 0.087509 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top