CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pakaian Terlampau Seksi Sampai Nampak 'Tut'-Kak KM Didakwa Bangga Anak-Anak Gadis Tayang Aset Padu

29-11-2022 09:04 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15543| Komen: 158|Original author: Saiful

Description: Nama Liana Rosli kembali menjadi bualan hangat apabila dia didakwa bangga dengan penampilan seksi anak-anak gadisnya.
Nama Liana Rosli kembali menjadi bualan hangat apabila dia didakwa bangga dengan penampilan seksi anak-anak gadisnya.

Jengah di Instagram, memang banyak video anak-anak perempuan Liana atau Kak KM memakai baju mencolok mata.


Foto: IG

Kata netizen di usia seperti itu, anak-anak perlu dibimbing dengan ilmu agama yang secukupnya dan bukan dibiarkan berbuat sesuka hati.

Malah ramai yang menasihati Kak KM didik anak dengan cara Islam kerana ajal akan menjemput bila-bila masa sahaja.





Namun ramai yang kata mereka sengaja mencipta kontorversi seperti itu demi melariskan produk.

Bukan pertama kali keluarga ini ditegur, namun sama sahaja sampai sekarang.




Doakan sahaja yang baik-baik, semoga suatu hari nanti hatinya terbuka dan menerima hidayah. -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 29-11-2022 09:24 PM
Aset padu celah mana
Quote tikusmontok 29-11-2022 09:42 PM
Separa vogel pun anak beranak muka drag
Quote Carcosa 29-11-2022 10:02 PM
Muka2 bohsia reject.
Kasi free pun, jantan pikir 2,3 kali
Quote Sachacha 29-11-2022 10:03 PM
Berkarat sgt rupa memasing
Quote Cyempaka 29-11-2022 10:04 PM
Kena la keje keras tayang badan.. Nak harapkan wajah mmg kenot go la
Masing2 muka jantan dan berlengas
Quote SonicSiLandak 29-11-2022 10:06 PM
cuba buat onlyfans

tengok laku tak laku

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah

Quote jihyomelly 29-11-2022 10:07 PM
anak pompuan yg kecik tu kan yg ngaku p£p£k tembam laki suka siap bangga tanya padahal anak tu muda lagi relax je tunjuk anak pakai towel - ajaran sesat mak dia memang menyesatkan
Quote mawardia 29-11-2022 10:09 PM
Gila
Gila
Memang gila!
Quote Goodluckdontcry 29-11-2022 10:09 PM
Baiklah bila mati nanti, jgn risau.. netizen baik ati akn membantumu... kehkehkeh harktuihhhhh
Quote Raman 29-11-2022 10:11 PM
Ghisau betul tengok anak dia yang bawah umur mengundang pedo
Quote Madel 29-11-2022 10:11 PM
Anak2 perempuan dia hudoh yach, terutama yh no.2
Kuat ikut muka mak.
Seb baik anak jntan sorg tu herlok sikit.
Quote Dzahin_poch 29-11-2022 10:42 PM
Dorang ni kuat gen bapak ke? Sb xde rupa normah pon memasing.
Quote arwenlotr 29-11-2022 10:46 PM
Edited by arwenlotr at 29-11-2022 10:53 PM
Madel replied at 29-11-2022 10:11 PM
Anak2 perempuan dia hudoh yach, terutama yh no.2
Kuat ikut muka mak.
Seb baik anak jntan sorg tu her ...


Yg perempuan hodoh sbb muka jantan
Yg jantan elok sikit sebab jantan


P/s masuk bilik semasa atau kongsi tular tu kan banyak nyer advert call girl korang sama ke?
Quote anilanil 29-11-2022 11:05 PM
Duit byk tolong gi korea. Tak kisah la muka jadi klon daia trisa janji kureng sikit kepam tu. Mudah-mudahan pastu dpt offer jadi model bra.
Quote asfaz 29-11-2022 11:07 PM
Asik bergelek ,anak tak dtg sekolah 8 bulan ,sampai cikgu call. Sekarang bukan main buang macam dlu kan

IMG_20221129_230632.jpg Screenshot_2022-11-29-23-07-25-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Quote xtravaganza 29-11-2022 11:13 PM
Sape la sapot org2 mcmni.. lemahhhhh
Quote virgo19 29-11-2022 11:14 PM
Teringat dulu ada video kak km tgh makan keropok ke apa ntah, pastu jatuh kat celah ketet dia. Laki dia ambik kopok tu pastu makan. Pastu anak pompuan dia bengang terus cakap, aku pun ada boifren la.. maknanya apa, anak tu ada niat la nak buat benda sama dgn boifren dia. Betul2 rosak ajaran mak bapak mcm ni..
Quote ina_na 29-11-2022 11:16 PM
Suami dia,emak dia x tegur ke si KM ni.. buruk nau perangai..ko seorg telanjang x pe la .ni abis anak dara semua ditelanjangkan.. nak kata body lawa,leper je.. muka pulak x kemana.. X kesian ke kat cucu.. pelik aku
Quote Afifi82 29-11-2022 11:23 PM
Seko2 kepam, berkerak, nampak busuk & berbau kulat.

Lihat semua komen(158)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.610974 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top