CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Video Tular: Trafik Sesak, Ada Lelaki Bogel Jalan Kaki Di LDP

24-11-2022 01:27 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3382| Komen: 60

Description: Orang awam yang melalui Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) pagi Khamis dikejutkan dengan tindakan seorang lelaki yang sedang berjalan kaki tanpa seurat benang.Rakaman video 12 saat memaparkan pejalan k ...
Orang awam yang melalui Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) pagi Khamis dikejutkan dengan tindakan seorang lelaki yang sedang berjalan kaki tanpa seurat benang.

Rakaman video 12 saat memaparkan pejalan kaki bogel itu, dipercayai mengalami masalah mental turut dikongsi di laman Twitter oleh seorang individu.

"Punca jem di LDP today dibawa oleh.. #MentalHealthMatters" tulisnya di Twitter.

Seorang lagi saksi yang melalui lebuh raya berkenaan untuk ke tempat kerja turut berkongsi kisahnya menerusi Instagram Story.


"MasyaAllah, tadi ternampak seorang lelaki ni berjalan kaki bogel di laluan paling kanan LDP. Kesian awak sakit.

"Apa pun yang berlaku, saya doakan awak dipermudahkan segalanya, diberi ketenangan dan kebahagiaan dalam perjalanan hidup hingga ke penghujungnya," tulis pemilik Instagram itu.




Mereka yang memerlukan bantuan berkaitan kesihatan mental boleh menghubungi Befrienders di 03-7627 2929 atau layari laman web di www.befrienders.org.my. -CARI

Sumber: mStar Online



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Samerosie 24-11-2022 01:29 PM
Macam tengah catwalk pun ada.
Quote cap_ayam 24-11-2022 01:31 PM
Nasib tak kena langgar dengan kenderaan..
Quote margo20 24-11-2022 01:32 PM
Elok pulak ade org escort
Quote Suchi 24-11-2022 01:32 PM
Cek kat umah dia hope takde sesiapa yg kena siang.
Quote September14 24-11-2022 01:34 PM
Maknyah kut mcm ada tetek n jln lenggang
Quote Kitty_catz 24-11-2022 01:35 PM
iyeeee .. si gile ni le tadi buat jam yg dah sedia teruk tu bertambah teruk.. tak pasai2 nampak montot heols tu

naseb nampak belah belakang.. kalo depan?

pehtu hat truck polis duk ikut la bontot berkerak heols,, patot turun and tarik je la dia naik , tu lagi satu puncha sbb dah block lane kanan tu
Quote naina 24-11-2022 01:42 PM
Yang polis tu duk mengekor tu apa hal[em:3:]
Tunggu ambulance angkut ke
Siap escort polis tu.haha
Quote Kitty_catz 24-11-2022 01:47 PM
September14 replied at 24-11-2022 01:34 PM
Maknyah kut mcm ada tetek n jln lenggang

pagi ni chuols , meols bertembung kul 7.35am mcm tu.. belah sini mmg lengang sbb menuju kepong,, yg belah sana yg rakam tu heavy sbb menuju damansara
Quote shernazz 24-11-2022 01:48 PM
Wah..selambe je..
Ada gaya
Haha..
Dah la ldp.tu.jem.sokmo
Bertambah2 jem.laa
Quote Cassieopeia 24-11-2022 01:54 PM
adoi mental tgu pm ke hihi jem jln
Quote electricopop 24-11-2022 02:13 PM
Kesian... betul ckp mamat tu, #MentalHealthMatters
Quote doubleharmonic 24-11-2022 02:22 PM
memang besar kerr? atau dibah aa jahhh
Quote noor2 24-11-2022 02:30 PM
X boleh terima kut keputusan PM kali ni
Quote liyamariska 24-11-2022 02:34 PM
Makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Quote cikatilia 24-11-2022 02:44 PM
ui bukan main lenggang kangkung dierr
Quote batu kikir 24-11-2022 02:50 PM
Kslau lelaki apa nak heran sangat.  Getik mata menengok....silap2 ketulahan.  Kalau wanita mirip Nora Danish.....barulah wow
Quote nutnet 24-11-2022 02:54 PM
Dari jauh macam rupa Alicia amin
Quote batmana 24-11-2022 04:13 PM
Tuhan mmg adil..kalau ramai pmpn persis model kene sakit bogel cmni .abis byk eksiden berlaku nnti ..
Quote Goodluckdontcry 24-11-2022 04:27 PM
Ke ko klh bet dik..klu nuat jd PM, ko akan berbogel di jln sekian sekian... kehkehkeh den tulis je.sbb dulu ada je yg suka bet/tulis mcm ni...klu sesuka ati bet/tulis mcm tu..nmpk sgt xde moral..klu ko mereng sbb dadah..den xkesian..tp klu ko btl2 sewel secara alami..den simpati..yg polis tu pun..carila kain buruk pun xpe..bg die tutup maruah die...mmmm tahla..

Lihat semua komen(60)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.105933 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top