CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Umur 64 Jiwa Je Muda, Tenaga Tua" Amy Search Jatuh Melutut Masa Buat Persembahan

16-11-2022 10:52 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2104| Komen: 22

Description: Datuk Amy Search dijemput untuk memeriahkan Konsert Anak Muda GEGOR Bera yang berlangsung di Dataran Kerayong, Bera, Pahang pada Sabtu lalu.
Datuk Amy Search dijemput untuk memeriahkan Konsert Anak Muda GEGOR Bera yang berlangsung di Dataran Kerayong, Bera, Pahang pada Sabtu lalu.

Menerusi perkongsian di TikTok @rudyjerung2, Amy menyanyikan lagu Pawana dan memanjat naik ke atas pembesar suara.

Foto: IG

Kemudian, dia melompat turun dan jatuh melutut namun dia segera bangun dan teruskan menyanyi.

Meninjau diruangan komen, rata-rata netizen simpati melihat penyanyi rock ini terjatuh dan kagum melihat dirinya masih cergas diusia 64 tahun.


“Aku kalau dah umur macam ni rasanya dah bertongkat wheelchair dah. Dia boleh lagi melompat-lompat. Salute Datuk Amy.

“Jiwa je muda.. Tenaga tak berapa nak muda dah.


“Dah 64 tahun jangan lari kuat sangat, lompat tinggi sangat bahaya. Kang jadi hal apa pun tak boleh buat kang…,” komen netizen. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 16-11-2022 11:02 AM
apa benda la atok... tulang tu dah reput... same goes to hair n gigi, bawa2 la berubat..
Quote Kuehraya 16-11-2022 11:07 AM
Demi kelangsungan hidup. Gigih tua2 nk melompat bagai. X pasal2 sorang lagi masuk sepital operate tulang belakang.
Quote elzy 16-11-2022 11:24 AM
Adoi tak berbaloi buat kerja membahayakan diri di usia senja..
Quote Piramida 16-11-2022 11:28 AM
Landing dia ok tak?
Takut ada kesan sampingan hihihi.
Quote Cleocatra 16-11-2022 11:30 AM
Macam terpaksa dah gayanya dia bergoyang. Nak buat macam mana, kena la kerja keras nak tarik perhatian penonton. Bininya macam2 nak. Esok kalau atok dah tak larat, bininya lah ambek alih meloncat atas pentas
Quote dekmieDandy 16-11-2022 12:01 PM
ingat ke dia tak pakai seluar tadi
Quote ciksom 16-11-2022 12:02 PM
Mencari rezeki
Quote Kancilkering 16-11-2022 12:03 PM
dia fikir dia awie….
Quote cikatilia 16-11-2022 12:28 PM
berdiri tenang aje udah pakcik oii
Quote doubleA 16-11-2022 12:32 PM
Mana video nak tengok amy ses terbang
Quote sleepandream 16-11-2022 12:42 PM
takdepun video....
owner dah delete ke
Quote Riz_one 16-11-2022 12:45 PM
atokk masih berbisa....
Quote CariMalay 16-11-2022 01:02 PM
manehnya: apa benda la atok... tulang tu ...
berubat ke bertaubat? Mana boleh berubat supaya gigi dan rambut lebih kuat, orang tua semua gigi dah tercabut.
Quote oddxx 16-11-2022 01:35 PM

awie sekarang pun lompat lite lite je kat stage. boleh jimat tenaga nak jaga vocal.
Quote bondeh 16-11-2022 01:48 PM
Dedulu Abil dah sound mak tiri fake dia "bapak aku dah tua ko kerah bekerja, sebab ko nak hidup mewah" inilah hasilnya. Sian atok pewit.
Quote otai_g 16-11-2022 01:53 PM
abil pun dah x brp nak muda. inikan plk bapanya..
Quote Lily_Elizabeth_ 16-11-2022 02:55 PM
manehnya replied at 16-11-2022 11:02 AM
apa benda la atok... tulang tu dah reput... same goes to hair n gigi, bawa2 la berubat..

Betui betui.

Ramai perasan muda .
Ha ha.
Termasuk I.

Tulang tu kena rawat minum susu hari2.
Jangan merokok.
Jangan mendadih.
Senam selalu.


Quote manehnya 16-11-2022 03:17 PM
Lily_Elizabeth_ replied at 16-11-2022 02:55 PM
Betui betui.

Ramai perasan muda .

perasan muda/ perasaan muda x pa.. jgn buat2 muda tp dah tua, rambut dh uban, kulit dah keronyot pun dok buat aksi ala2 punk, sikit lg raver plak
Quote manehnya 16-11-2022 03:18 PM
CariMalay replied at 16-11-2022 01:02 PM
berubat ke bertaubat? Mana boleh berubat supaya gigi dan rambut lebih kuat, orang tua semua gigi dah ...

haaha bawa berubat nk bertobat sekli la tu... kan... mgkin hati nya sakit... eh...

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:46 AM GMT+8 , Processed in 0.089836 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top