CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bilik Asrama Leona RM976 Seminggu, "Bapak Dia Kaya Apadehal!"

28-9-2022 07:30 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 30575| Komen: 294|Original author: LilRose

Description: Ramai teruja melihat bilik asrama pempengaruh yang juga anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona di United Kingdom.
Kredit foto: IG


Ramai teruja melihat bilik asrama pempengaruh yang juga anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona di United Kingdom.

Mana tidaknya, mejadi impian kebanyakan pelajar yang mahukan privasi dengan memiliki bilik seperti Leona yang dilengkapi bilik mandi.





Kredit foto: IG

Leona berkongsi sekitar biliknya itu yang sudah dikemas rapi, walaupun belum dihias sepenuhnya untuk tatapan umum menerusi laman sosialnya.

Nampak selesa betul bilik Leona yang menyambung pengajian dalam bidang pengurusan.


Kredit foto: IG

Ramai juga ternanti-nanti 'room our' bilik Leona di YouTube.

Namun, menelan air liur juga apabila Leona memaklumkan dia perlu membayar sewa bilik itu sebanyak 196 pound (RM976) seminggu!



Kredit foto: Twitter

Bapanya kaya, apadehal? - CARI


Kredit video: IG

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 28-9-2022 07:38 PM
apak dia kaya ke... atok dia senyum sinis agituhhhh... sambil berwirid dan sambung balik tabligh...
Quote Whitney72 28-9-2022 07:38 PM
Kan..cucu jutawan..mmg layak lar utk sewa bilik harga mcm tu..
Tp jgn bawak balik jantan udoh ler...
Quote KucingBiru 28-9-2022 08:02 PM
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as anak marhaen atas ticket biasiswa. Ntah2 belanja shopping dia kat Msia lagi banyak dari ni
Quote jihyomelly 28-9-2022 08:04 PM
atok dia kaya.. bukan cuci duit sesapa nak tanggung cucu..
Quote mendeluk 28-9-2022 08:17 PM
KucingBiru replied at 28-9-2022 08:02 PM
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as ...

Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dari cara pakaian and pembawaan diri. Kalau kat oversea, bila nampak yg jenis skema2 sikit tu, must be under biasiswa.
Quote Piramida 28-9-2022 08:23 PM
Bagus lah. Berduit dan tak guna quota org lain utk ditanggung gomen belajar etc etc. Semua bayar sendiri.
Quote haifalrn 28-9-2022 08:27 PM
Kenapa apak dia kaya sangat? Bkn ada job berlakon pun dah kan?
Quote rayna_raynes 28-9-2022 08:34 PM
haifalrn replied at 28-9-2022 08:27 PM
Kenapa apak dia kaya sangat? Bkn ada job berlakon pun dah kan?

Apak dia arkitek dik.

Quote casper2022 28-9-2022 08:38 PM
Murah la tu...Btw btul la g sana dh bertutup... Cma bwh ja trbukak lg.. one step closer dh tu.
Quote tikusmontok 28-9-2022 08:39 PM
dudaberhias replied at 28-9-2022 07:38 PM
apak dia kaya ke... atok dia senyum sinis agituhhhh... sambil berwirid dan sambung balik tabligh...

Atuk pahamin masuk tabligh ke sis
Quote nakkomenjugak 28-9-2022 08:49 PM
ateeeee keluarga prominent
money never runs out
Quote Belibis 28-9-2022 09:41 PM
Sapa2 warga forum kertu...lesen mandu mesti sign atuk dia.
Quote cikrosienona 28-9-2022 09:51 PM
mendeluk replied at 28-9-2022 08:17 PM
Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dar ...

hahaha betul2...

anak org (betul2) kaya ni pergi overseas senang je mingle dgn orang2 kaya local dkt sana... same vibe and same spending money attitude

kalau student biasiswa ni biasanya apa2 nak buat pun fikir dulu..duit cukup ke x sbb apa2 jadi parents bukan boleh send money pronto

dressing pun bezaaa yahh
Quote LadyCarefree 28-9-2022 10:01 PM
rayna_raynes replied at 28-9-2022 07:34 PM
Apak dia arkitek dik.

Also @haifalrn

Mak dia lawyer educated in the UK.

https://youtu.be/3uSOK3PpHCM

Cakap pun elok je. Cuma iols kalau boleh nak suruh mak dia perkemaskan penampilan esp bab rambut tu.
Quote dua_chzy 28-9-2022 10:06 PM
Best hokeh jadik Leona.
Quote dua_chzy 28-9-2022 10:07 PM
KucingBiru replied at 28-9-2022 12:02 PM
£196 per week kira ok la tu utk orng mcm dia. Lebih kurang £800 sebulan.

Dia bukan pi belajar as ...

Kan? Kira muroh dah untuk bilik lawa selesa gituh.
Quote mendeluk 28-9-2022 10:07 PM
cikrosienona replied at 28-9-2022 09:51 PM
hahaha betul2...

anak org (betul2) kaya ni pergi overseas senang je mingle dgn orang2 kaya local  ...

Budak2 skema suka pakai baggy pants/jeans, cross-body lil bag, kasut, tudung sampai ke bawah dada, lepastu pakai topi Beza dgn not biasiswa. Pakaian berbeza. Tapi ada je anak2 org mampu dpt biasiswa, so kita tak boleh pull out e’thing.
Quote dua_chzy 28-9-2022 10:08 PM
mendeluk replied at 28-9-2022 12:17 PM
Kalau ckp pasal budak2 marhaen under biasiswa. Kita blh beza anak org mampu and under biasiswa dar ...

Tapi Dr. Amalina menafikan statement sis ini.
Quote mendeluk 28-9-2022 10:14 PM
Edited by mendeluk at 28-9-2022 10:16 PM
dua_chzy replied at 28-9-2022 10:08 PM
Tapi Dr. Amalina menafikan statement sis ini.


Dia dulu agak skema. Tapi personality dah built up after so many years living abroad.

Lihat semua komen(294)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 04:22 PM GMT+8 , Processed in 0.233802 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top