CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Mampos Nak Jawab Kat Sana,"-Izara Aishah Bengang Netizen Banding-Bandingkan Neelofa Dan Fazura

22-9-2022 01:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17745| Komen: 292

Description: Izara Aishah memberi teguran terhadap seorang netizen yang cuba membanding-bandingkan di antara pelakon Nur Fazura dan Noor Neelofa di media sosial.
Izara Aishah memberi teguran terhadap seorang netizen yang cuba membanding-bandingkan di antara pelakon Nur Fazura dan Noor Neelofa di media sosial.

Menerusi ciapan Izara di laman Twitter, Izara merasakan ramai pihak cuba melagakan dua selebriti terkemuka itu tanpa sebab.

Foto: IG

“Tapi kalau tak betul niat dia begitu macam mana Dia ni nak jawab fitnah kat akhirat ni.

"Same goes to kak faz. Kalau niat kak faz post takde kena mengena dengan apa yang netizen dok cakap ni, mampos netizen nak jawab kat sana. Banyak sangat orang cuba melagakan mereka for no reason.”


Foto: Murai.my

Dalam pada itu, pelakon filem Pilot Cafe ini turut mempersoalkan tindakan segelintir netizen yang melakukan konten berunsur sedemikian.

“Dapat apa ye buat tweet, tiktok dan sebagainya berunsur begini? Is it fun to you people? Ha tunggu sat kat sana fun ka dak.”


Foto: twitter

Sebelum ini netizen juga pernah menyamakan warna baju dipakai oleh Neelofa yang seakan-akan sama dengan warna yang telah dipakai oleh Fazura ketika menjayakan Faztival Fazura baru-baru ini. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 22-9-2022 01:13 PM
Kenapa dia nak sibuk? Jaga jelah laki ko yg tak releven tu. Hidup pun menumpang rezeki kat siti caras
Quote lattehazelnut 22-9-2022 01:27 PM
Xpayah mencapap kak..
Kalau boring buat je fake acc kak..
Quote nakkomenjugak 22-9-2022 01:32 PM
nama tak naik, tak yah mencapub
Quote olezzeli17 22-9-2022 01:42 PM
Tak faham kenapa Izara refer post dia terus merujuk same goes to kak Faz. Dia nampak ada post2 Faz yg menjurus ke arah apa yg netizen tengah bahaskan ke? Takde life sungguh la kalau betul nk buat macam tu. Bukannya pihak sana yg tentukan rezeki Faz makan tak makan.
Quote prettyuglybabe 22-9-2022 01:44 PM
dia pun nak mencapub jugak..
Quote jihyomelly 22-9-2022 01:46 PM
olezzeli17 replied at 22-9-2022 01:42 PM
Tak faham kenapa Izara refer post dia terus merujuk same goes to kak Faz. Dia nampak ada post2 Faz y ...

tu la same goes to kak faz apa yg dia maksud kan? memang dia tahu memang faz purposely post attacking bff dia? wondering
Quote tulip-rain 22-9-2022 01:47 PM
Dah kenapa tiber2 sibuk nak menempel.
Ape pulak niat kau? Nak jugak nama terkait isu ni.
Lofa dgn pajura takde cakap ape pun. Tak payahlah nak mampos2 kan orang.
Lepas ni sape pulak nak mencapub.
Quote epal_putih 22-9-2022 01:49 PM
Jara ko pon sendu
Xyah sibuk hal org....
Quote olezzeli17 22-9-2022 01:50 PM
jihyomelly replied at 22-9-2022 01:46 PM
tu la same goes to kak faz apa yg dia maksud kan? memang dia tahu memang faz purposely post attack ...

Tu la.. bila baca statement Izara, rasa mcm pelik pulak. Seolah-olah Faz yg jd punca netizen nk berbalah, nk compare2 ni. Mcm apa je yg Faz post, memang bertujuan nk tuju kat pihak satu lagi. Dlm dunia hiburan Malaysia ni, ada diorang je ke?
Quote cik.panda 22-9-2022 01:54 PM
Baru tutup rambut dah nak sembang hal akhirat orang lain aduh
Jaga tepi kain sendiri je izara
Quote inspektoremos21 22-9-2022 01:58 PM
Pasni mak tiri ko pulak bagi statement.. pastu abg ipar dgn kakak ipar.. pastu ex2 gf adik ipar pulak..  
Quote Carcosa 22-9-2022 02:07 PM
Seboklah kau
Abis, video kau yg tetek kau terkemek2 keluar dkt tepi dress kau tu?? Tak mampos nak menjawab nanti??
Acah2 da bertudung, terus jadi Lindungan Langit
Quote Fly_over 22-9-2022 02:10 PM
twit pertama iols tak faham panggal nya apa. twit ke 2 ijara tu mcm dah tau pasal tiktok pinat. tp iols saja tpikir jela.. kawan2 dorg ni misalnya izara, lisa, mizz nina etc2. xde ke yg nak jd org tengah misi pengaman lofaz ni. jd heroin siot kalau bjaya
Quote HoneyManjer 22-9-2022 02:13 PM
die pun nak enterprem...walau nasihat tu ada betulnya...tapi better keep yo mouth shut sister
Quote haruslah 22-9-2022 02:15 PM
Mcm dolu2 la
Penat tengok rival ND vs FS
Sana sini org dok banding, kecam, puja...
Quote Namy1971 22-9-2022 02:22 PM
jihyomelly replied at 22-9-2022 01:46 PM
tu la same goes to kak faz apa yg dia maksud kan? memang dia tahu memang faz purposely post attack ...

Bkn gitu fahaman i..
Rasanya maksud izara gini..
Kan netizen ckp nnti ada yg up pic bilal or pakai baju wrna putih, soft pink tu kan (merujuk jahlop)
So izara ckp la, kalau jah takda pun buat gitu, kira netizen ni dh fitnah jah la..
And same goes to kak faz maksudnya (kalau kakfaz tkda niat pun nk copycat jahlop or menunjuk harta, mampus la netizen ni nk menjawab kt akhirat sbb duk fitnah faz)

Ha clear tak? Susah plak nk type panjang2 haha..
Quote Lailerthee 22-9-2022 02:31 PM
Dia kan bffff lopa
Quote Perawankota 22-9-2022 02:35 PM
Diam kan lebih baik
Quote missyL 22-9-2022 02:37 PM
Ala izara ni kt twitter kuat jgk meroyan
Hahahaha

Kt ig sume ttup komen bgslh cmtu

Ptt nye tutup je twitter hahahaha

Btw rasenye jah n fazura tu kebetulan sajok
Beselah reporter xde isu hahahahahah

Lihat semua komen(292)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.078409 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top