CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Sembilan Lelaki Termasuk Orang Tua 75 Tahun Bergilir-Gilir Rogol Remaja Lembam Sampai Hamil

22-9-2022 12:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1466| Komen: 19

Description: Jakarta: Seorang remaja perempuan lembam di Semerang, Jawa Tengah, diperkosa sembilan lelaki sejak setahun lalu.
Jakarta: Seorang remaja perempuan lembam di Semerang, Jawa Tengah, diperkosa sembilan lelaki sejak setahun lalu.

Menurut polis, sebahagian besar daripada suspek adalah warga emas dengan seorang daripadanya berusia 75 tahun.


Ketua Unit Siasatan Jenayah Polres Banyumas, Komisioner Agus Supriadi berkata, polis kini sedang mengesan seorang lagi suspek yang masih bebas.

Gambar Hiasan

Menurut Agus, kejadian itu dipercayai berlaku sejak setahun lalu bermula 2021 hingga Julai lalu.

Kejadian terbongkar selepas keluarga mangsa menyedari perubahan fizikal pada mangsa, sebelum pemeriksaan lanjut di hospital mengesahkan remaja itu hamil.


Keluarga mangsa kemudian membuat laporan polis dan suspek ditahan pada Isnin lalu. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whimsicalmusic 22-9-2022 12:45 PM
Pokcik tu pn..xberingat 75 tahun masih bernafsu..kalo kena heart attack time merogol tu sia2 je mati buat anak org cmtu..bodoh btol ngn bdk lembam pn bnafsu
Quote CiliPadiSedap 22-9-2022 02:28 PM
babi punya pedo , dalam penjara biasa perogol pedo memang akan jadi lauk. good luck.
Quote renko 22-9-2022 02:38 PM
keparat betul indon jongos ni
Quote alongweeda 22-9-2022 02:41 PM
ape dlm pikiran korang ek...kosong barangkali...nafsu atasi semuanya
Quote jazaa100 22-9-2022 02:46 PM
@Friska

Knp ya kejam bangat bangsa kamu
Quote Perawankota 22-9-2022 02:48 PM
Manusia selagi bernafsu, dah tak pikir apa..

Pastu ujung2, disalahkan perempuan jugak
Quote tikusmontok 22-9-2022 02:50 PM
Melantak apa bangsa kau ni @Friska sampai dah ganyut bau tanah pun masih bernapsu binatang?
Quote Kurex 22-9-2022 02:51 PM
Tak indon, india. Tak india, indon. Dua2 ni bangsa kaki claim
Quote primarikey 22-9-2022 03:02 PM
jazaa100 replied at 22-9-2022 02:46 PM
@Friska

Knp ya kejam bangat bangsa kamu

@Friska menyepi je kalau thread pasal negara ni...dia tak kan bukak dan masuk thread2 cmnih...rasanya friska dh mohon ic msia tu...pastu tunggu laki mati...mkn duit pencen sampai mati  
Quote margo20 22-9-2022 03:03 PM
budak lembam pun dibantainye haih da susa sgt pegi la cari sex toys ke apa
Quote ekselen 22-9-2022 03:08 PM
jazaa100 replied at 22-9-2022 02:46 PM
@Friska

Knp ya kejam bangat bangsa kamu

Tu lah...patutlah sis friska sanggup bergolok gadai masuk negara ni cepat2 nikoh...kalo dia kat sana agaknya udah lunyai disia2kan bangsa dia sendiri...
Quote epal_putih 22-9-2022 03:12 PM
Hukuman kasi
Potong teruh.m
Quote reen8601 22-9-2022 03:30 PM
Orang2 macam ni baik bunuh ja
Quote sayurmayur88 22-9-2022 04:04 PM
sila hukum BUNUH
Quote Artemesiaa 22-9-2022 04:17 PM
Kejamnya perbuatan
Quote awanearisu 22-9-2022 04:20 PM
Mengapakah lelaki-lelaki di sekeliling gadis ini sekejam itu? Adakah di dalam komuniti mereka kurangnya lelaki-lelaki bersifat pelindung, lebih ramai yang bersifat pemangsa?
Quote Decaffeinated 22-9-2022 06:37 PM
Negara 270 juta ummah apa sahaja yang tak berlaku. Kalau nak heran baik acik2 heran negara sskjp ummah 2 j mampu ada pakcik 75 tahun panjat siling

Btw, dua2 pun aku tak heran sebab jantan ni nafsu dia selagi bernyawa cuma target ja berubah. Budak lembam ni senang bagi.
Quote belilies 22-9-2022 08:03 PM
jazaa100 replied at 22-9-2022 02:46 PM
@Friska

Knp ya kejam bangat bangsa kamu

Trit closed
Quote kitmal 22-9-2022 08:22 PM
ni bukan manusia tap syaitan.,..hukuman patut di  kembirikan semuanya

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.082903 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top