CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Wow Panjang Dan Besar! Kepuk-Kepuk Duit Ifa Raziah, Selamba Beli Emas RM100,000 Lebih

22-9-2022 11:55 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5272| Komen: 91|Original author: Saiful

Description: Ifa Raziah sekali lagi menarik perhatian ramai apabila shopping sakan beli barangan kemas.
Ifa Raziah sekali lagi menarik perhatian ramai apabila shopping sakan beli barangan kemas.

Melalui akaun TikTok sebuah kedai emas, Ifa dilihat sedang mencuba rantai emas.



Foto: Tiktok

Wow, panjang dan besar!

Difahamkan harganya bernilai RM100,010.



Di ruangan komen ramai yang kagum dengan betapa kayanya Miss Diva Ifa Raziah.

Selamba sahaja sekali belajnja keluar duit beratus ribu ringgit.



Namun ada juga yang komen, "no class".



Murah Rezeki Ifa. Kalau pakai besar macam ni dari jauh dah nampak tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote orglama 22-9-2022 12:31 PM
dia ni ada kedai dobi ke?
Quote afie_m 22-9-2022 12:40 PM
wau..wau..wau
Quote MelahJanda 22-9-2022 12:44 PM
Kawan dgn addy kana kan
Quote Diamondmoney 22-9-2022 12:48 PM
orglama replied at 22-9-2022 12:31 PM
dia ni ada kedai dobi ke?

Aku pun terpikir benda sama. Nk ckp produk dia laku nau tak pernah dgr pun nama produk dia kn

Ada buka kedai dobi barangkali
Quote cikatilia 22-9-2022 12:51 PM
MelahJanda: Kawan dgn addy kana kan

hati2 buang sampah kat umah tu duit kepok2 dlm plastik itam pasti ada few bags tempias2 dari addykanna

Quote Lavender_Violet 22-9-2022 12:55 PM
Sejak bila dia jadi kaya mcm ni?
Quote Buritan 22-9-2022 01:05 PM
orglama replied at 22-9-2022 12:31 PM
dia ni ada kedai dobi ke?

Kalo ade kedai dobi sianlaa.. duit munuh org tipu org.. pelacor.. dadah.. semua amik.. duit dr tgisan org.. haram ajelaa
Quote missyL 22-9-2022 01:20 PM
Buruk nye emas besar cm tu

Dah nk sama ngn batu bata hahahah

Klo iols kaya teringin nk pakai yg mahal2 cm cartier van cleef ke ape
Baru la nmpk old money
Hahaha

Ni obvious sgt okb
Quote olezzeli17 22-9-2022 01:30 PM
Gangster2 dr Tamil Nadu sana suka pakai emas besar gedabak mcm ni. Tak cantik la besar2 mcm tu. Tp kisah pulak kita, duit dia. Lantak la.
Quote prettyuglybabe 22-9-2022 01:46 PM
nak cakap kampung tapi i rasa taste orang kampung pun tak seburuk dia
Quote Madel 22-9-2022 01:50 PM
Emas besar2 gabak gini betul ke emas 916 tulen
acik2 b40 jiran aku n makcik2 aku semua pakai emas pesen2 gini.
hudoh siot
Quote _kelly 22-9-2022 01:55 PM
kenapa ya ada jugak yang duk kagum dengan cerita bodoh ni
Quote cikatilia 22-9-2022 02:03 PM
buruk gila kot rantai dia tu
dah mcm belon ejaan happy birthday warna emas tu aje






Quote HoneyManjer 22-9-2022 02:12 PM
bughoknyerla besor gabak gtuh...haih
Quote Orix 22-9-2022 02:17 PM
hudoh.. sekian
Quote bulalof 22-9-2022 02:20 PM
done meriak!

ko la terpaling sekali
Quote Perawankota 22-9-2022 02:58 PM
Org betul2 kaya dia tak tayang.. Sebab dia tau pasti keselamatan dia terancam
Quote hareeeesah 22-9-2022 03:03 PM
Yg menguap sebelah tu laki dia ke? Rezeki halal haram dh xkesah zaman skrg ni ek..
Quote asamfish 22-9-2022 03:08 PM
oooo...emas rozita....ni propa jah....dulu pun kan ke kazar dgn sol pun ada buat content kat emasrozita ni......

Lihat semua komen(91)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.069171 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top