CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiru Gaya, Penampilan Serupa- Peminat Dakwa Fazura Copycat Neelofa

21-9-2022 01:12 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10945| Komen: 188|Original author: Saiful

Description: Fazura dan Neelofa sekali lagi menjadi bualan ramai.
Fazura dan Neelofa sekali lagi menjadi bualan ramai.

Di TikTok, sebuah video tular apabila ada peminat yang mendakwa Fazura meniru fesyen Neelofa.




Senang cerita Fazura copycat Neelofa.

Dalam rakaman tersebut, pengguna memuat naik beberapa gambar yang kononnya membuktikan Fazura suaka sangat meniru gaya dan penampilan Neelofa sebelum dia berniqab.


"Fazura copycat Neelofa style," tulisnya.

Baca komen peminat Neelofa:



Alahai sampai bila agaknya dua selebriti ini nak dibanding-bandingkan ya?

Rajin pula tu cari gambar edit sebelah-sebelah, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mesmerize 21-9-2022 01:19 PM
batu api !
Quote cmf_shya 21-9-2022 01:19 PM
kah2..aku rasa peminat jahlop nie mmg buta..benak..bebal..semua pakej tapau..fazura boleh abaikan ja la benak2 nie punya komen..
Quote anony-mous 21-9-2022 01:21 PM
Ya ampun dah 2022 masih ada lg lobenak2???? Buta atau spesis penunggang agama jugak???
Quote JunkMail 21-9-2022 01:23 PM
Sepol..kau suka kan nak perasap acik2 kasi berapi .. dasarrrrrrr
Quote Sachacha 21-9-2022 01:26 PM
Benak²nya komen tersebut
Quote Solokkk 21-9-2022 01:27 PM
Bakalan jadi thread medan peperangan untuk batak2 retis
Quote Buritan 21-9-2022 01:28 PM
cmf_shya replied at 21-9-2022 01:19 PM
kah2..aku rasa peminat jahlop nie mmg buta..benak..bebal..semua pakej tapau..fazura boleh abaikan ja ...

Habis laa tred nii bakal perang antara benak lipak dgn benak pajura.. tuan bdnnya aman aman je...
Quote Buritan 21-9-2022 01:29 PM
Solokkk replied at 21-9-2022 01:27 PM
Bakalan jadi thread medan peperangan untuk batak2 retis

Yep.. sgt sgt betul... abis semua pkta kuar nantii
Quote BellaThePrinces 21-9-2022 01:30 PM
ha...ha....mmg kipas susah nak mati sungguh lahhh...
Quote sora13 21-9-2022 01:31 PM
Fans faz sila relax. Bagi jelah hajjah menang semua nanti tak tenang pulak benak2 dalam  kubur nanti. Tak payah ungkit, tak payah buat apa pun. Be classy.
Quote Whitney72 21-9-2022 01:32 PM
Alar komen2 bdk wechat n bbnu...
Quote Pujangga22 21-9-2022 01:34 PM
yer lah tu fesyen paling di puja lobenak power rangers

neelofa.jpg
Quote nurizs 21-9-2022 01:35 PM
Hahahaa.. entahnyeeee.. bg je laaa menang.....
Quote menjad 21-9-2022 01:35 PM
fesyen lopa haukkkkk kot. tak hinggin fazura nak folo. bluek
Quote cintasuraya 21-9-2022 01:36 PM
Fans faz tolong sikit ya

Tak pyh emo

Bls dgn bukti dgn ayat best2

Biar yg bebal dan bengap ni

Fans Benak lopak je pegang k
Quote cintasuraya 21-9-2022 01:38 PM
Bgi lah butter peanut tu menang

Lopak je yg winner

Teruk betul kejinya fans lopak ni

Quote MoonRise 21-9-2022 01:38 PM
Saja sepol nk mengundang acik2 porum bergasak kat sini.
Quote pembacagosip 21-9-2022 01:39 PM
knpe la kena banding 2 retis ni
cukup2 la
x muak ke fans ni buat banding mcm ni
Quote surih07 21-9-2022 01:39 PM
Mami nyamma punya style lebih kemas wangi tak meleret sapu lantai

Lihat semua komen(188)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.078908 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top