CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kantoi Sudah, Sultan Pemurah Sebenarnya Hairul Azreen?

11-8-2022 10:52 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8941| Komen: 36|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini ramai yang teruja melihat percutian mewah Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.
Baru-baru ini ramai yang teruja melihat percutian mewah Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.


Foto: IG

Namun ada satu lagi perkara yang menarik perhatian ramai apabila Sultan Pemurah yang terkenal di TikTok turut memuat naik pemandangan yang seakan sama dengan Hairul Azreen.


Disebabkan itu ramai yang meneka Sultan Pemurah sebenarnya Hairul Azreen!

Baca komen:


Sebagai info, Sultan Pemurah adalah individu yang suka bagi gift bernilai ribuan ringgit di TikTok. 

Antara yang menerimanya adalah Aeril Zafril, Ryan Bakery dan ramai lagi.

Sebelum ini ramai yang teka Sultan Pemurah adalah Kacak, anak DS Vida.

Betul atau tidak? Tiada siapa yang tahu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 11-8-2022 11:18 AM
klu betol pemurah bg kat org yg sebetulnyaa.. ni bg kt eril wawa buat pooooo
Quote HoneyManjer 11-8-2022 11:47 AM
patutla dok bagi ke geng2 dia
Quote KamikuP 11-8-2022 11:57 AM
Bagi kat geng pastu pusing pusing duit tu jadi money laundering hahahahah
Quote iena_jr 11-8-2022 12:04 PM
Oo patut la nak tidokan anak ke anak dah bangun tah
Quote dudaberhias 11-8-2022 12:18 PM
kejap.. kek rok... kejap kacak yang tak berapa nak kacak... masalahnya haram iols tak kenal sape sultan pemurka whatever tu... dan apa motif kewujudannya di muka bumi ni pun orang taktau...
Quote nakkomenjugak 11-8-2022 12:54 PM
fefeeling sultan yachhhhhhh
Quote elzy 11-8-2022 01:10 PM
Instinct ku mengatakan dia bukan Sultan Pemurah tetapi dia copy paste gaya dan apa yang Sultan Pemurah buat supaya diangkat sebagai 'Sultan Pemurah' demi publisiti.. Al-maklum si dia ni suka publisiti murahan..
Quote Nenolen 11-8-2022 01:23 PM
KamikuP replied at 11-8-2022 11:57 AM
Bagi kat geng pastu pusing pusing duit tu jadi money laundering hahahahah

ehhh kaka pun mmg terpikir yg tiktok dah jadi tmpt cuci duit la nie...
Quote mandibunge 11-8-2022 01:26 PM
cuci cuciiii....
Quote msdummy.2018 11-8-2022 01:31 PM
KamikuP replied at 11-8-2022 11:57 AM
Bagi kat geng pastu pusing pusing duit tu jadi money laundering hahahahah

Taklah chuolssss...diaorg job back to back gituhhh,
Quote MsCinderella 11-8-2022 01:40 PM
knp nak glamerkan sultan permurah ni..setakat bagi hadiah pd org yg kaya?

pelik betui....

dah tu bg hadiah kat tt..yg ramai tau tt dpt lebih byk hasil dr gift tu...ntah2 sultan ni ada share kat tt tu yg selalu duk 'menderma' kat situ....

Quote Nenasketum 11-8-2022 01:41 PM
Duit scam & money laundery kah? Huhuhu
Quote unguaurora 11-8-2022 02:16 PM
Nenasketum replied at 11-8-2022 01:41 PM
Duit scam & money laundery kah? Huhuhu

Kan.. iols rasa duit cuci2 ni.. yg dpt pun x pyh nak bangga sgt..
Quote matjerk 11-8-2022 02:31 PM
X mungkin dia sultan pemurah.. nak kena belasah dgn bini??? Tgk ke hairul ni, mcm tak berapa competent uruskan kewangan sendiri.... Confirm la bini dia yg control semua duit....
Quote SWORKS27 11-8-2022 02:50 PM
apa biz mereka ni yer
Quote Racurve 11-8-2022 03:57 PM
MsCinderella replied at 11-8-2022 05:40 AM
knp nak glamerkan sultan permurah ni..setakat bagi hadiah pd org yg kaya?

pelik betui....

takde kerr yang nak teka sultan pembirah tu jahtakpedulihadiah? nah klu2 nya:

- sultan pembirah suka bagi hadiah = jah pon bagi hadiah siap undang tetamu kat rumah fatin nadia allsedap?

- jah dengan angkuh tak peduli hadiah semua tu. sebab dapat pon nanti bagi balik kat orang lain kat dalam tiktok?

- jah dapat cash only jota2 bayaran dari agen dan reseller. bagi hadiah kat tiktok nanti dapat balik 65% rolling balik ulang2 sampai ajm?

- jah ada kabel dalam tiktok. tak kisah kena report sebab nanti terus deal dengan hq tiktok?

Quote mesmerize 11-8-2022 04:00 PM
pemurah tak pemurah pun, bil letrik n house management maintenance jangan lupa bayar
Quote cm_vungtau 11-8-2022 04:00 PM
Yang belajar tak seberapa tapi duit banyak ni macam suspicious sikit. Mesti money laundering ni
Quote OyaTonggek 11-8-2022 04:00 PM
semoga es pi ar em menyiasat owner tiktok skali dan ban tiktok di malaya

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.085544 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top