CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Noor Nabila, Engku Emran Bercerai?

10-8-2022 03:51 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 40971| Komen: 205|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini Noor Nabila dah padam semua gambar bersama Engku Emran.
Sebelum ini Noor Nabila dah padam semua gambar bersama  Engku Emran.

Sekali lagi semuanya gempar bila sebuah video tular di TikTok, menyatakan pasangan ini sudah bercerai.




Namun bukan media Malaysia, sebaliknya media Indonesia yang melaporkan kisah terbabit.

Ada juga yang menulis  tajuk bekas suami Laudya Cynthia Bella dikhabarkan bercerai serta mengatakan Engku Emran bukan orang sembarangan.


Video tersebut nampaknya mendapat perhatian netizen Malaysia yang terkejut kerana langsung tak dengar berita apa pun di sini.

Setakat ini tiada pengesahan dari pihak Nabila atau Emran. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote foxneo 10-8-2022 03:52 PM
tanjat titeww
Quote dudaberhias 10-8-2022 03:56 PM
kalau betul perlu kee kita terkejut nyahhh???

iols rasa sebelum sheols kahwin dengan memerang pun dah boleh dapat dejavu ala2 makcik sittah annur tu yang artikel bercerai akan keluar kat porum ni in the end...
Quote princessmiang 10-8-2022 03:58 PM
Kalau betul.... Boleh buat group WhatsApp dengan Tasha Hudson..haha kerja menyusun penis
Quote Rogue98 10-8-2022 04:00 PM
Tahniah lah....may the fourth be with u...
Quote kiah_mai_pulak 10-8-2022 04:00 PM
dudaberhias replied at 10-8-2022 03:56 PM
kalau betul perlu kee kita terkejut nyahhh???

iols rasa sebelum sheols kahwin dengan memerang pun d ...

cukup lah kita sekadae mnggelabah tetkss dgn hayunan tetkss yg mnggelabah tu mcm tetkss jahhhinnai catwalk time pseyen week. gituhhhh
Quote Whitney72 10-8-2022 04:00 PM
Ratu n Bella yg jelita dan kaya raya pun diceraikan ..apatah lg Nabila yg biasa2 je dan fizikal mcm jantan..x heran
Quote chekacheku 10-8-2022 04:00 PM
Takziahla kalo betul
Quote nonarona 10-8-2022 04:02 PM
ntah2 betul kot, klu tak takkan diaorg diam je dgr berita tu, klu tak mesti dah kne saman media indon tu
Quote syaz_lina 10-8-2022 04:03 PM
Sibuk je jodoh orang kann..
Quote bahagiaselalu 10-8-2022 04:03 PM
wahai para lelaki, cukuplah setia pada seorang wanita shja.. awat la asyik bertukar2 nehh
Quote pembacagosip 10-8-2022 04:05 PM
laju je seberang eh bergosipan...setajam silet ahgittuuu
Quote ayukpingu 10-8-2022 04:06 PM
angin bertiup kencang...
Quote mizruncing 10-8-2022 04:07 PM
terkejut kali ni berita yindon lg pantas dari mesia
Quote bottombikini 10-8-2022 04:08 PM
seperti yg dijangka oleh makcik porom
apa yg nak tekejutnye pon *fliphair*

yg sorang kawin, yg sorang cerai
elok lah kan

geli lah tengok wajah sebesar talam tersebut
tukar pic lain lah

Quote Afifi82 10-8-2022 04:09 PM
Same old same old. Selamat menikah again, Nabirah.
Quote Whitney72 10-8-2022 04:13 PM
bahagiaselalu replied at 10-8-2022 04:03 PM
wahai para lelaki, cukuplah setia pada seorang wanita shja.. awat la asyik bertukar2 nehh

X blh..lelaki cpat bosan haha
Quote KBW2 10-8-2022 04:16 PM
sejak dari 3 ogos berita indon tulis benda ni? time ni kat porom pun ada speku tapi hujung-hujung si bella ni tunjuk gambas toklaki dia peluk2 bagai kelar dalam ig sepupu si idham tuh?
Quote manehnya 10-8-2022 04:17 PM
ingatkan dh jumpa yg sekupu
Quote innocentsangat 10-8-2022 04:18 PM
Whitney72 replied at 10-8-2022 04:00 PM
Ratu n Bella yg jelita dan kaya raya pun diceraikan ..apatah lg Nabila yg biasa2 je dan fizikal mcm  ...

Fizikal mcm jantan? Omg.

Lihat semua komen(205)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:52 AM GMT+8 , Processed in 0.111255 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top