CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Semua Fitnah! Mak Wan Latah Jelas Cerita Sebenar, "Jangan Layan, Bekas PA Otak Tak Betul!"

27-6-2022 01:17 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7436| Komen: 37|Original author: Saiful

Description: Kecoh bila bekas pengurus buka cerita tentang Mak Wan Latah.
Kecoh bila bekas pengurus buka cerita tentang Mak Wan Latah.

Tampil membela diri, pelakon ini kata segala tuduhan yang dilemparkan kepadanya adalah fitnah.


Katanya, bekas PA yang dikenali sebagai Amell itu adalah seorang yang tak betul.

Foto: Google

"Kalau kita layan orang otak tak betul, kita pun jadi tak betul. Jadi saya tak nak komen apa-apa. Minta maaf ya, itu hak dia. Saya tidak mahu cakap apa-apa.

"Hanya Allah saja yang tahu, Allah yang baca dan lihat apa dia buat. Jadi jangan dia merangkak jumpa saya dengan tuduhan itu," katanya kepada mStar.




Sebelum ini Amell kata Mak Wan seorang yang panas baran, pernah ambil duitnya, termasuk melakukan amalan pelik.

Sementara itu, Mak Wan kata dia tak nak cerita buruk tentang Amell.



“Tak apa, berapa ramai orang nak kecam... biar orang kecam. Yang penting, saya tak buat apa-apa. Saya tak nak aibkan dia macam mana saya pernah buat pada bekas suami.

“Saya tak nak aibkan sesiapa, itu hak dia... itu semua gambar lama semua. Biarkan dia. Sebab saya pun tak buat apa.

Foto: Google


“Kalau saya buat macam itu, saya akan jadi macam dia... otak tak betul."

Okay, tunggulah sahaja apa lagi selepas ini. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleharmonic 27-6-2022 01:26 PM
dah tu ko bagi orang minum air kencing dengan jampi seru makhluk datang tu otak ko betul ke tak hah babi?
Quote babelina 27-6-2022 02:40 PM
sesuatu MW nie.. aku mmg x bpe nk tgk drama klau dia ada..
Quote SherryZass 27-6-2022 02:46 PM
“Saya tak nak aibkan sesiapa, itu hak dia... itu semua gambar lama semua. Biarkan dia. Sebab saya pun tak buat apa.

oooh..Gambar lama. Tapi nak tau, betul atau tak je?
Quote Mary_jane 27-6-2022 02:59 PM
Mak wan tak menidakkan pun, jeng je jeng. Mohon dua2 bertaubat. Sebelum ada yang kena flying kick lagi.
Quote naina 27-6-2022 03:07 PM
Habis tu tendang pintu nak tumbuk orang tu sapa? Saka ke
Quote TabletSusu 27-6-2022 03:12 PM
pd aku senang je.. ko dah x suka keja dgn dia.. ko blah. ko nak report polis segala bagai.. ko buat. tp dah kenapa ko nak kena msukkan tunjuk n cerita kat semua org? ko gaduh je dgn dia.. bertumbuk ke bertarik rambut ke, bercili mulut ke.. biarkan org lain yg rakam n pos kat socmed boleh x?

ni x.. ko yg sibuk up cerita kat socmed.. saja nak jadikan content nak dpt like byk?
Quote chinta89 27-6-2022 03:34 PM
dia tak menafikan. yelah PA dia ckp benda btl la tu, sb dia kata tu gambar lama.
Quote chocobozhere 27-6-2022 03:41 PM
Aku kan tak tahu lah seumur hidup jarang betul guna perkataan merangkka cari aku kt akhirat nanti.. Org melayu islam kita memang gemar ayat tu eh..
Quote aleesyasofia 27-6-2022 06:39 PM
TabletSusu: pd aku senang je.. ko dah x su ...


Kalau tak silap MW ada buat sesuatu kat bekas PA.. tu sebab dibongkarnya tentang MW
Quote suterabiru123 27-6-2022 06:50 PM
aleesyasofia replied at 27-6-2022 06:39 PM
Kalau tak silap MW ada buat sesuatu kat bekas PA.. tu sebab dibongkarnya tentang MW

Kata PA nya rumah tangga nya hancur sbb MW ni kan..tu dia bongkarkan..klu x ..xhingin dia nk ambik tau... Gituuu
Quote orkidorkido 27-6-2022 07:27 PM
Kalau takde apa-apa takkan la keluar benda-benda macam ni. For 60 yrs young, aku rasa dia nampak tua. Tapi tua yang kemas bersolek la. Makwan makwan .. kuat pulak tu dia jampi seru kawan dia haha .. hujung usia macam-macam cerita keluar hmm
Quote innocent_me 28-6-2022 09:22 AM
tengok amalan konon berjampi jampi bagai, patutnya dia akan jadi nampak lawa n mampu dapatkan suami hensem2.
Ni terbalik pulak, muka tua, perwatakan makcik2 dan sempat sambar atuk2 je buat suami.
Quote KamikuP 28-6-2022 10:22 AM
Ingatkan arwah Mazlan Batu Talam je main bomoh2 ni sampai kene kerat 18.. ni retis kertua kepam pun main mak esah..
Meolls tertanya2 adakah melatah tu betul atau saja dibuat2 konon nak nampak kelakar dan mak mak... eh bila aku tengok MW ni terinagt muka Mona Fandey le pulekkk
Sapa pulak mak esah dia ni yer...mesti ramai retis yg mitak pelaris kan..(kataku memfitnah)
Quote hasniey 28-6-2022 10:27 AM
Gambar lama maksudnya betul la eh mak wan?
Yg tendang pintu tu lama laa..sbb time tu dia serang laki dia kan.dh bpe bulan dh cerai
Yg baca mentera pon video la,sbb time tu dok rumah p.a lg..skrg kn dh keluar
Quote daiman 28-6-2022 12:02 PM
Ada member fb aku related family dengan mw ni. Masa kawen kemain berpeluk cium.now dah mencanang seluruh rakyat jelata buruk mw
Quote mizruncing 28-6-2022 12:05 PM
scary klu btol main mak esahni
Quote mamaazim 28-6-2022 12:11 PM
tup tup scene berlakon je pulaknye hihi
Quote orglama 28-6-2022 12:21 PM
mak wan ni bila start berlakon? memang start berlakon bila dah tua ke? tak pernah perasan pulak beliau berlakon masa muda2 ke aku yg terlepas pandang?
Quote Note8687 28-6-2022 01:01 PM
Aku baca smlm MW kata dia tgh hafal skrip watak bomoh ke apatah. Tapi dia taknak report ke apa tu yg pelik.

Lihat semua komen(37)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.074778 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top