CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aumm, Karipap Kerang Semua Keluar! Mimi Lana Dikecam Belanja 'Apam Tembam'

27-6-2022 10:52 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13914| Komen: 81|Original author: LilRose

Description: Aumm! Cantik memukau penampilan seksi Mimi Lana ketika melakukan senaman di gim.
Kredit foto: IG


Aumm! Cantik memukau penampilan seksi Mimi Lana ketika melakukan senaman di gim.


Kerdit foto: IG

Perkongsian beberapa gambar dan video di Instagramnya itu mencuri perhatian ramai.

Mimi bagaimanapun menutup ruangan komen pada hantarannya di IG itu. Enggan ruangan komen IGnya dicemari komen melampau mungkin.




Kedit foto: IG

Namun, posting itu dikongsi semula di platform laman sosial lain dan mengundang komen nakal netizen selain mempersoalkan pakaian ketat warna coklat yang dipakainya itu.


Kredit foto: FB

Kenapa mesti samakan bentuk 'itu' dengan makanan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 27-6-2022 11:37 AM
biase je.. bkn mcm cardi B
Quote ..maksu 27-6-2022 11:43 AM
lain perempuan ori dengan sajat punya. sajat punya nampak pelik sikit
Quote doubleharmonic 27-6-2022 11:56 AM
noreen tersenyum sinis

[tiktok]7100168624366816538[/tiktok]
Quote royaldanish 27-6-2022 12:08 PM
Gelabah karipap sheols ye.. lepas org beduyun komen terus delete
Quote miemiecha 27-6-2022 12:16 PM
SUKORRR MIMI ADA MUNTOT..
ngat sekeping je
Quote Suchi 27-6-2022 12:19 PM
Dia pi gym selama ni nak kasi mantop badan la yek?
badan dia skrg nampak mantap la jua drpd tepi, takde la lurus je ada lekuk dan bonjolan.
Quote supernaturalee 27-6-2022 12:21 PM
dlm pusaka nmpk sekeping je

ori ke pakai pad bontot
Quote telracs 27-6-2022 12:25 PM
supernaturalee replied at 27-6-2022 04:21 AM
dlm pusaka nmpk sekeping je

ori ke pakai pad bontot

Selepas g gym, memang akan membantu pembentukan tubuh.
Mantop.
Meols pun suka perempuan yang jaga bentuk badan menarik.
Circle meols ada grup rajin senamrobik.
Walaupun ada yang badan berisi, gemok, tapi shape cantik.
Moh le kite rajin-rajin bersenam.
Quote orkid_amani 27-6-2022 12:39 PM
..maksu replied at 27-6-2022 11:43 AM
lain perempuan ori dengan sajat punya. sajat punya nampak pelik sikit

Sajat punya cikpet bonggol unta
Aii rasa sajat request nk tembam tapi berbonggol pulak kejadiannya
Quote MatDeghem 27-6-2022 12:51 PM
Retis2 masih belum faham.....rakyaat malaysia , netijen2 semua nak korang tutup dan bungkus korang nya aurat. macam org ereb .....


Quote AcikBuncit 27-6-2022 02:09 PM
Kenapa asal g gym je kne pakai ketat seksi meksi mcm ni. Mcm requirement gym mcm tu ke? Dia ni mmg seksi pun dr dulu. Org dok belah2 kl, biasa sgtla jmp muslim jns mcm ni.. Yg standard artis. Kebanyakan muslim tu org melayu, tp xramai melayu yg hidup sbg muslim...
Quote AbukRokok 27-6-2022 02:36 PM
kan bagus ada gi gym telanjang
Quote naina 27-6-2022 02:38 PM
Mimi Lana karipap..
Quote kiah_mai_pulak 27-6-2022 02:42 PM
lana kedepan sikit. x nampk temban lg tu
Quote Aneem 27-6-2022 03:17 PM
Naik depan belakang. Untung la belanjaaaa
Quote mesmerize 27-6-2022 03:19 PM
aiyo sis nampak tundun.. tak malu ke lelaki tengok.. pakai tudung, baju longgar pun diorang boleh imagine macam2 sis..
Quote lattehazelnut 27-6-2022 03:22 PM
Oh baru perasan rambut baru ala2 abu bakar elah.. kesian..
Quote irvene 27-6-2022 04:07 PM
wow kerang mimi. berpeluh tak tu
Quote mendeluk 27-6-2022 04:09 PM
lattehazelnut replied at 27-6-2022 03:22 PM
Oh baru perasan rambut baru ala2 abu bakar elah.. kesian..


Baik takyah wajib kan pakai tudung mcm tu. No use. Asalkan sopan dah cukup heheh kidding.

Lihat semua komen(81)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.074626 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top