CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ira Kazar Tenang Je Siap Boleh Pergi Tengok Wayang, "I Masih Single Okay"

22-6-2022 10:59 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15448| Komen: 149|Original author: Siaful

Description: Mungkin sedar namanya menjadi bulan hangat, Ira Kazar memberikan hint di IG storiesnya.
Mungkin sedar namanya menjadi bulan hangat, Ira Kazar memberikan hint di IG storiesnya.

Kata wanita yang didakwa sebagai kekasih Syamsul Yusof ini, dia kata dirinya masih single buat masa ini.


Foto: IG

Difahamkan sebelum itu Ira baru selesai menonton filem di pawagam.

Sambil berjalan keluar, Ira ada membuat ulasan dan tiba-tiba katanya, “By the way, saya masih single okey!” 


Kenyataan itu sekaligus menafikan khabar angin yang mendakwa kononnya dia dan Syamsul sudah bertunang.




Ira Kazar tenang je siap boleh tengok wayang, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pembacagosip 22-6-2022 11:16 AM
aduhai dik knpe la ko btudung kalau masih nak pakai ketat2 mcm ni. ko rosak kan imej muslimah la dik. pakai tudung sbb nak tiru PS ke
Quote shernazz 22-6-2022 11:20 AM
Gambo last tu mcm kazar pakai tudung..
Hoho
Quote MistrezHermanaz 22-6-2022 11:22 AM
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan
Quote ezacbee 22-6-2022 11:24 AM
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 11:22 AM
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan

Anak bapak..
Quote Mooverine 22-6-2022 11:25 AM
terkangkang-kangkang lagi tu pose.. aishh..
Quote AshkieLa 22-6-2022 11:25 AM
nampak budak sangat gmbar yg last tu..
tapi kemain ko jadi homewrecker yer.
Quote duquesne 22-6-2022 11:38 AM
Perempuan yang dah kawin dan masih bersuami je takkan mengaku single. Yang lelain tu, sah single.
Quote jihyomelly 22-6-2022 11:44 AM
pembacagosip replied at 22-6-2022 11:16 AM
aduhai dik knpe la ko btudung kalau masih nak pakai ketat2 mcm ni. ko rosak kan imej muslimah la dik ...

ketat pastu posing mesti kena kangkang ke? mcm bangga nak tunjuk p€p#k yg jd kegilaan idaman sol sol sol
Quote prince_marhaen 22-6-2022 11:46 AM
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 11:22 AM
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan

hahahahahaha! meols pun nak cakap benda sama... sol sol tak rasa tengah dating dengan kazar ke... kemain eksotik macam lintah bulan dah muka... gambar semua confirm bohsia rempit punya style...memang jenis pompuan bawak pergi kongkek je ni...takde kawin-kawin punya...
Quote missHaidiD 22-6-2022 11:49 AM
Tah knp mata nmpak ira ni pakai cmana pun tetap nmpak pprt
Quote orkid_amani 22-6-2022 11:53 AM
Ya Allah awat gaya dia bergambaq udoh betoi k
terkangkang gitu.mdgn pakai ketat melekat.mtudung skadar tutup rambut ka apa
Quote mawarkhayalan99 22-6-2022 11:54 AM
muka budak2 tp dah sebok nak kacau laki orang yihhh
Quote navyna 22-6-2022 12:04 PM
Mmg suka posing terkangkang ek
Quote minahmanja 22-6-2022 12:10 PM
shernazz replied at 22-6-2022 11:20 AM
Gambo last tu mcm kazar pakai tudung..
Hoho

kazar ke degawan.. hehehe
Quote minahmanja 22-6-2022 12:10 PM
apesal semua pose dia mcm minah rempit..
Quote MistrezHermanaz 22-6-2022 12:12 PM
prince_marhaen replied at 22-6-2022 11:46 AM
hahahahahaha! meols pun nak cakap benda sama... sol sol tak rasa tengah dating dengan kazar ke...  ...

tapi berani bethols sheols kacau usop selam and family
Quote prince_marhaen 22-6-2022 12:28 PM
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 12:12 PM
tapi berani bethols sheols kacau usop selam and family

cikki ni berani sebab dia tau sol sol confirm backup baik punya...sol sol kan anak mas toksopselam, tok pun nak marah jap lagi x balik umah pulekk...gitulahh.. tp mmg main psiko lah minah ni...
Quote tipah89 22-6-2022 12:28 PM
Sol ni memang taste dia rempit2 ke? dulu ps pun ada aura rempit gak lagi2 masak kapel dgn si mat bangela tu
Quote deebiz14 22-6-2022 12:29 PM
Bangganya diaaa....

Lihat semua komen(149)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.074609 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top