CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pakai Dress Labuh Bersenam Di Gimnasium, Aina Abdul Curi Tumpuan

20-5-2022 11:53 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 5344| Komen: 71|Original author: Tatod

Description: Penyanyi yang popular dengan lagu Sepi, Aina Abdul sememangnya terkenal dengan fesyen 'pelik' setiap kali tampil menghiburkan penonton.

Penyanyi yang popular dengan lagu Sepi, Aina Abdul sememangnya terkenal dengan fesyen 'pelik' setiap kali tampil menghiburkan penonton.

Kali ini, pemilik nama sebenar Nurul Aina Abdul Ghani itu sekali lagi menarik perhatian netizen apabila dia memakai gaun labuh dan longgar ketika bersenam di gimnasium.



Menerusi Instagram, penyanyi itu memuat naik sebuah video memaparkan dirinya yang sedang melakukan senaman angkat berat.

Memakai gaun dan tudung berwarna hitam, Aina gigih menjaga staminanya bersempena konsert Aina Abdul 2.0 yang bakal diadakan di Istana Budaya pada 25 dan 26 Jun nanti.

Peminat turut menunjukkan rasa kagum apabila Aina masih dapat melakukan senaman dengan selesa walaupun tanpa memakai pakaian ketat. 

Situasi itu membuktikan bahawa wanita yang ingin melakukan senaman di gimnasium masih boleh menutup aurat dengan sempurna. - CARI









Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cintakapuri 20-5-2022 12:01 PM
Bahaya taw workout pkai pakaian macamni, kot2 terseliuh
Quote ezacbee 20-5-2022 12:17 PM
Asal pelik2 budak ni..
Quote bahagiaselalu 20-5-2022 12:23 PM
Bakal mewarisi perangai pelik DSV
Quote kiah_mai_pulak 20-5-2022 12:42 PM
patutlah kepam busuk manjanggg
Quote SherryZass 20-5-2022 12:50 PM
tudung tu dah macam gaya sister jah. apoooo..
Quote September14 20-5-2022 12:51 PM
Nmpk busuk gile bila wo pkai mcmtu

Patutnya gym tu x benarkan mana sesuai outfit mcmtu workout
Quote msel 20-5-2022 01:02 PM
Mengundang bahaya
Quote sarah_ary2 20-5-2022 01:05 PM
Takut tersangkut sangkut nanti bahaya
Quote LembingDayanti 20-5-2022 01:38 PM
pompuan seremban memang aneh aneh ye perangainya?
Quote one_piece 20-5-2022 01:41 PM
sll nk jadi itik hitam di celah2 itik putih
Quote princessmiang 20-5-2022 01:46 PM
Sewel           mcm jahqobis
Quote dua_chzy 20-5-2022 01:47 PM
Amira Othman yang takda idea nak popular dengan kontroversi boleh ambik ilham.
Quote black_handbag 20-5-2022 01:54 PM
Edited by black_handbag at 20-5-2022 02:19 PM

oo dia ni workout jugak ke.. igt potong usus ke apa.. sbb tgk drastik juga kurusnya. ke gym2 ni semua kaverina je dek?

sbb nti dah kurus, nak jual produk kurus lak ye?

paham dah modus operandi retis2 ni semua
Quote bankerpencen 20-5-2022 01:58 PM
Motip pakai macam tu… kalau nak jaga aurat kononnya, lengan tu aurat gak. Aku tak paham. Pakai je macam orang biasa… boleh je pakai baju workout tak ketat pun, tak perlu nak over
Quote ais_kosong 20-5-2022 02:04 PM
Aneh-aneh orang sekarang.
Kalau kat luar nak pakai ketat2 macam bersukan.
Time bersukan nak bejubah bagai pula
Quote kakakko 20-5-2022 02:09 PM
bankerpencen replied at 20-5-2022 05:58 AM
Motip pakai macam tu… kalau nak jaga aurat kononnya, lengan tu aurat gak. Aku tak paham. Pakai je m ...

Tulah. Lengan and leher aurat jugak sis Aina.....
Quote kakakko 20-5-2022 02:10 PM
Banyak je t shirt muslimah loose2. Pakai je la yg proper Aina oii. Tu leher and tangan tu still nampak jugak..
Quote syixxx98 20-5-2022 02:10 PM
Attention seeker
Quote laksmanabentan 20-5-2022 02:15 PM
kiah_mai_pulak replied at 20-5-2022 12:42 PM
patutlah kepam busuk manjanggg

baru aku nak cakap....
mesti kepam kannnn.....
yuccckkksss....

Lihat semua komen(71)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 05:42 AM GMT+8 , Processed in 0.070215 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top