CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kek Breakup, Farisha Airis Dah Putus Dengan Niezam Zaidi?

19-5-2022 05:54 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2317| Komen: 13

Description: Gara-gara memuat naik foto kek tertulis ‘tahniah atas berita putus cinta anda’, penyanyi Farisha Iris didakwa putus cinta dengan pelakon Niezam Zaidi.
Gara-gara memuat naik foto kek tertulis ‘tahniah atas berita putus cinta anda’, penyanyi Farisha Iris didakwa putus cinta dengan pelakon Niezam Zaidi.

Enggan berdiam diri, Farisha, 23, menjelaskan bahawa kek yang diterima daripada pelakon Bella Dowanna itu tiada kaitan dengan mana-mana pihak.

Penyanyi lagu Bebel ini juga menegaskan dia dan aktor berkenaan tidak pernah bercinta.

Foto: mStar

“Dari mana datangnya cerita putus cinta kalau tak start lagi? Saya hendak jelaskan di sini bahawa saya dan Niezam hanyalah sekadar berkawan sahaja.

“Kami tidak pernah bercinta dan masih lagi berhubung dengan baik. Jadi tak timbul isu percintaan sudah berakhir,” katanya.

Tambah Farisha, kek tersebut telah lama diterima dan hanya berkongsi di media sosial miliknya baru-baru ini.



“Tentang kek tersebut sebenarnya dah lama. Saya baru sahaja kongsi di media sosial beberapa hari lepas,” jelasnya.

Dalam temubual bersama mStar sebelum ini, Farisha memberitahu dia selesa berkawan dengan Niezam selepas mereka sama-sama terlibat dalam penggambaran drama Pukul Mersing sekitar Mac lalu.



Hubungan rapat mereka mula menjadi bualan apabila Niezam memuatnaik gambar berdua dengan ucapan ‘selamat hari lahir’ kepada penyanyi itu pada 28 April lalu.

Sementara itu, bercakap soal jodoh, Farisha berkata, dia tidak gemar dengan sikap lelaki yang tidak serius atau main tarik tali ketika proses perkenalan.


"Bagi saya, Niezam seorang yang sangat baik, soft spoken, penyabar dan sejujurnya saya sangat selesa berkawan dengan dia.

"Soal jodoh ini, saya tak suka memaksa situasi... saya jenis follow the flow. Saya suka orang yang berterus-terang dengan apa yang dia nak bila berkawan,” ujarnnya. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buudak 19-5-2022 06:40 PM
Untunglah dapat cake
Quote mamajawie 19-5-2022 06:44 PM
Sape betina sendu ni?ujung2 berjangkit dek nonie bogel dalam besen merah..kosserrr
Quote Mawarkemboja 19-5-2022 08:02 PM
Cantik juga farisha airis  ni
Quote Perawankota 19-5-2022 08:35 PM
Lawo jugak tapi nmpk bosan
Quote slyfynx 19-5-2022 08:49 PM
Konsepnye dua2 haku x kenal.
Nieam Zaidie je aku tau sape
Quote pearl.silver 19-5-2022 08:54 PM
Tajuk lagu dia Bebal?

3x i ulang baca
Quote hareeeesah 19-5-2022 09:41 PM
Kenapa kena pakai kuku tu?
Quote kotakominami 19-5-2022 09:44 PM
Create issue sendirik......dik amira othman, sila take note....
Quote msel 19-5-2022 11:23 PM
Muka putih tangan gelap
Quote red_velvet 19-5-2022 11:28 PM
Tangan dia macam jelmaan suster ngesot...muka lain, tangan lain.. dapat kat budak tiktok ni mesti buat content seram kata ada tangan makhluk ghaib rangkul dari belakang..
Quote hanipinky 20-5-2022 12:44 AM
I kan kesian dengan dia ni.

Dulu beria kejar this one footballer, sampai pergi Genting sesama semua, tapi sudahnya kena friendzone jugak.

Have some prides please girl.
Quote Nnasda53 20-5-2022 11:06 AM
Tak kenal pun dia ni.
Nizam tu iols kenal pelakon.
Quote Nenasketum 20-5-2022 11:20 AM
Atas kepala berbalut, dah bagus dah. Boobies pun berbalut lebih dari orang free hair.

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.069693 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top