CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Video Kira Duit, Neelofa Syukur Bilal Dapat Duit Raya Lebih RM14 Ribu

9-5-2022 01:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 41867| Komen: 742|Original author: Saiful

Description: Duit raya anak Neelofa, Muhammad Bilal berjumlah RM14,020.
Duit raya anak Neelofa, Muhammad Bilal berjumlah RM14,020.

Di TikTok, isteri Haris Ismail ini ada memuat naik video sedang mengira duit.



Foto: IG

"Alhamdulillah, jazakallahukhair pada semua yang memberi duit raya pada Muhammad Bilal. Sampai ada juga beri 1000 Dirham. Jadi, Bilal punya duit raya tahun ini, hasil kutipan RM14,020. Masya-Allah, hebat daripada kita lagi," katanya.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi dari netizen.



Ada yang tumpang gembira namun ada juga yang kata Neelofa riak, suka menayang.


Apa pun syukur, murah rezeki Bilal. Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 9-5-2022 01:36 PM
Omaigaddd ....


Quote fossil 9-5-2022 01:37 PM
bilal terpalingggggg dapat duit raya tertinggi mengatasi anak2 retis yg lain.hahahahha
Quote stingersting 9-5-2022 01:37 PM
Rezeki tak salah alamat, kata anak jiran aku yg 3 tahun
Quote anony-mous 9-5-2022 01:38 PM
Babinya kapel terpaling ni. Ko bising2 ain la, itu la. Ckp je la ank tu x comel huduh kan??? Kalau betul ko nk rendah diri, ko x tnjuk la total duit raya!!! Eii benci aku penunggang terpaling ni. Ikutkan mcm2 doa xelok terlintas dlm hati baca pasal ni tp xgamak nk taip jah
Quote Mary_jane 9-5-2022 01:40 PM
Kalau bukan meriak, jadi apa lagi? Low class pun ada.
Quote stingersting 9-5-2022 01:41 PM
14K gaji high end M40 a mth... ko dapat in just  a week of raya?

Masya Allah...
Rezeki ko bilal.....
Quote greantea 9-5-2022 01:42 PM
muka anak x boleh tunjuk. duit raya anak boleh canang.
Quote KelisaSilver 9-5-2022 01:48 PM
fossil replied at 9-5-2022 01:37 PM
bilal terpalingggggg dapat duit raya tertinggi mengatasi anak2 retis yg lain.hahahahha

tah2 ada nak retis lain lagi byk dpt duit Raya dari Bilal. cuma mak pak depa tak show off saja....
Quote missselfridge 9-5-2022 01:49 PM
Perangai mcm gini pun masih ada penyembah!

Meluat tgk peel laki bini penunggang ni
Quote MatDeghem 9-5-2022 01:50 PM
stingersting replied at 9-5-2022 01:37 PM
Rezeki tak salah alamat, kata anak jiran aku yg 3 tahun

apak dapat lambourgini.
anak dapat duit raya sampai 14 ribu.



Amak nya orang malaysia  purtama yang tinggal di hotel dalam laut RM250,000 satu malam. Korang mampu.




Artis malaysia purtama yang di lamar oleh 2 agency eropah. Agency London dan Paris !!














Quote OyaTonggek 9-5-2022 01:50 PM
hasil pendapatan "jual anak" kapel terpaling bangang penonggeng ugama tersohor
Quote minahmanja 9-5-2022 01:53 PM
Ya Allah jah.. kesian aku tgk kau ni
Quote stingersting 9-5-2022 01:55 PM
MatDeghem replied at 9-5-2022 01:50 PM
apak dapat lambourgini.
anak dapat duit raya sampai 14 ribu.


Rezeki masing masing mat....apa salah makan rezeki masing masing?

Singlet pagoda yg ko bertukar pakai dgn bini jika iteww rezeki ko...syukuri la.....

DIA berfirman dari singlet pagoda yg ko pakai berganti ganti dgn bini ko....ko bersyukur..nescaya DIA akan tambah dari sumber yg ko tak sangkakheun walau masih range pagoda...

Count your blessings mat
Quote awex^returns 9-5-2022 01:55 PM
laki bini terpaling semua pon nak bagitau
tapi ke hulu ke hilir ain sana sini
berapa banyak thread ko lah syaithonnnnn
Quote willowbe 9-5-2022 02:04 PM
Dasar penunnggang… humble bragging to stay relevant
Quote Sachacha 9-5-2022 02:04 PM
Tayang muka anak ❌️
Tayang duit anak ✅️
Entah la labu. Gaya kemain terpaling kuat agama takkan benda² simple mcm ni tak boleh nak mikir sebelum letak kat media sosial..nunjuk² n meriak namanya siap bgtau berapa ..
Quote Zaien 9-5-2022 02:05 PM
owhh muka x ley tunjuk.. duit boleh plak ye..
okayyyyyyyy
Quote Masukkeluar 9-5-2022 02:06 PM
anony-mous replied at 9-5-2022 01:38 PM
Babinya kapel terpaling ni. Ko bising2 ain la, itu la. Ckp je la ank tu x comel huduh kan??? Kalau b ...

hahah. komen ko buat aku puas hati, hahahah.
serius makin meluap2 rs menyampah kt kapel ni. pnya lah gebang nk didik ank besederhana. skali...duit raya pn ko tyg riak.
huduh betul perangai kapel ni. xde lagi retis low class cmni. ATTENTION SEEKER!!!
Quote codenamedream 9-5-2022 02:06 PM
Alhamdulillah
Rezeki Billie Ain Grey Mat Noor Jr.

Nanti boleh sewa lambo untuk Billie pulak

Lihat semua komen(742)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.074778 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top