Register Login
CARI Infonet Return home

azl1561's space https://bn1.cari.com.my/?608016 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

Faktor Utama Bebas Dari Masalah Hutang!

Viewed 436 times12-11-2012 10:28 PM |Personal category:kewangan| panduan, bebas, hutang

Adakah anda sedang menghadapi masalah hutang atau buat masa ini hutang anda masih berada dalam keadaan terkawal?

Tidak kisahlah samada anda bermasalah dengan masalah hutang atau pun tidak, apa yang penting anda perlu kuasai ilmu PENGURUSAN HUTANG.

Kenapa saya kata begitu?

Baik, katakan anda kini berhadapan dengan masalah hutang, dan anda berusaha untuk menyelesaikannya, namun begitu fikiran anda buntu, bagaimanakah cara yang paling berkesan?

Oleh kerana anda tidak memahami dan menguasai ilmu pengurusan hutang maka anda mengambil langkah mudah dengan membuat pinjaman baru bagi menyelesaikan hutang pinjaman terdahulu.

Namun akhirnya anda dapati ianya tidak banyak membantu diri anda. Kesudahannya anda berterusan berhutang sepanjang hayat anda. Itukah yang anda mahukan?

Baiklah, katakanlah kini anda tidak berhadapan dengan masalah hutang. Hutang pinjaman anda masih lagi terkawal. Namun begitu siapa yang boleh memberi jaminan kepada anda yang anda akan kekal dapat mengawal kewangan dan hutang anda?

Tambahan lagi instrument dan produk-produk hutang yang ditawarkan masa kini amat menarik dan mampu mengelirukan sesiapa sahaja. Tanpa ilmu pengurusan hutang, kebarangkalian untuk anda menghadapi masalah hutang amatlah besar!

Yang menjadi persoalan sekarang bagaimana untuk anda menguasai ilmu pengurusan hutang ini?

Kini anda tidak perlu risau… saudara Khairulnahar a.k.a Thinkerich telah menyediakan satu panduan khusus dalam bentuk ebook berjudul "Panduan Bebas Hutang."

Anda bakal mempelajari dan menguasai strategi dan langkah-langkah yang terbukti berkesan untuk membebaskan diri anda daripada bebanan hutang.

Untuk mengetahui lebih lanjut, terus saja klik ke laman web di bawah

Panduan Bebas Hutang


Comments (0 Comment)

facelist

You have to be logged to leave a comment Login | Register


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-9-2023 02:31 PM GMT+8 , Processed in 0.050846 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top