Register Login
CARI Infonet Return home

RoselIa's space https://bn1.cari.com.my/?2406425 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


RoselIa 15-9-2019 10:57 PM
Omg thanks for ur sharing & concern. So sorry for ur lost. Yes this us my first pregnancy. Its so hard at first but alhmdulillah i can make it. At first I setuju dgn u. Mungkin btul my hsbnd xtahu and zero experience. Besides he's very a busy person.  Nanti I try to communicate with him since cuti mcm ni. Blh ckp2 dgn dia. But skrg dia xsihat lg. Nnt I cuba. Thanks ya  
burungmurai 11-9-2019 09:51 PM
Salam Rosella...hope u okay n always hepi with ur baby dalam perut u tu. I dah lama x tulis dalam forum ni but kalau u x kisah, i nk kongsi sikit pandangan i berkenaan masalah u.
  Before that, i nak bg tau u..ada ada 6 org anak...6 tahun hingga 19 tahun..so dah lalui 6 kali peristiwa wife mengandung. And my wife dah meninggal akibat kanser masa anak bongsu berusia 4 tahun.
  Yang i perasaan, wife ni bila mengandung, perkara yang paling dia dambakan ialah perhatian daripada suami.
  Dia nak bermanja2 dengan suami, nak selalu dibelai, and memang sex drive pun akan memuncak..sama jugak macam arwah wife saya.
  Apa yang saya buat ialah...saya ikut je apa yang dia nak..x kira lah mcm mana letihnya saya...nak p berjalan2 ke, p makan2, window shopping and nak making sex ke. Saya ikut je sebab saya tahu itu pembawaan baby yang dikandungnya.
  Maybe..ur husband x berapa ada pengalaman sebab this is 1st time u pregnant kan..but just bg tau dia...bila pregnant..u mmg nak lebih perhatian sebab masa ni emosi u jadi x stabil.. hope u will get a sweet baby ye...Wassalam

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.031397 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top