Register Login
CARI Infonet Return home

syahfiq's space https://bn1.cari.com.my/?1736119 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


faisal888 15-9-2013 04:48 PM
PAKEJ BULAN MADU KE BALI SERENDAH RM 1025/ COUPLE

3D2N - Serendah RM 1025/ 2 Orang
4D3N - Serendah RM 1750/ 2 Orang

HARGA SUDAH TERMASUK
+ Penginapan di hotel sesuai pilihan (kingsize bed).
+ Layanan transfer dan tour sesuai "Rancangan Perjalanan".
+ Sarapan setiap pagi.
+ Makan tengahari dan makan malam sesuai "Rancangan Perjalanan".
HARGA TIDAK TERMASUK       
+ Tiket pesawat, airport tax, porter.
+ Pengeluaran pribadi.

En/Cik boleh terus mesej ke inbox page facebook tersebut untuk sebarang pertanyaan dan itenary lengkap serta pilihan pakej murah lainnya.

Nama Halaman/ Page : Medan Homestay and Transport
Link Facebook = http://www.facebook.com/pages/Medan-homestay-and-Transport/139785919496686

Nama : Mohd Faisal Bin Ab Rahman
No Tel : +6019 253 2170 (Malaysia - SMS Sahaja)
+62877 6935 3166 (Indonesia - SMS Sahaja)
Email : Mofaargroup@yahoo.com

Terima Kasih
kalekhamis 15-5-2013 10:24 PM
salam, jom jd kwn fb...heheheeee........
day2 25-4-2013 01:51 PM
kalau aku bercakap mst ada org bangkang. ak bg beberapa contoh pasal ketidakadilan.. 1 of my family member.. dlm polis or askar.. disuruh undi bn, kalau tak, kalau undi lain, akan dipecat serta merta. di cerita kan sendiri oleh yg berkenaan.. dulu mungkin x ada isu sbb bn masih kuat. another thing, one of kenalan lecturer (bangsa asing) di offer oleh org2 bn.. sama ada nk IC ke x? tp dgn syarat undi bn. same goes to indon2.. diorang cerita sendiri mcm mana dia dpt IC tu.. siap tengah dlm process pinjaman loan. mcm mana org cina xmarah, sudah 3generasi di sini tp masih di kira non bumi tp pendatang asing senang2 dpt IC.. plg x boleh lupa, my mother kemalangan, and masa di balai polis di soal mcm penjenayah. then dtg org cina kemalangan juga sbb mabuk, tp dilepaskan dan dan tu juga dpn mata mak I sbb dia bg duit rasuah.

my point is, 1) undian xtelus.. 2) racist.. 3) corruption. Aku nk suruh bn buat hudud je. bukan nk tukar kerajaan. xperlu pun xpa.. sbb aku fikir kalau kita hidup cara Islam, landasan yg betul, benda ni xkan timbul. sbb Islam tu sndri cukup indah..ajar kita cara menghukum, cara berhubungan sesama yg bukan islam, plg penting, rasuah xkan ada.. i am demand for kerajaan Islam. walaupon bkn PAS laksanakan, it should be bn.. bcoz of pengalaman. hukum ni wajib dan dah lama, its now or never utk jalankan. xpayah fikir susah or x bersedia.. kalau kita berfikir mcm tu, adakah kita ragu2 dgn Allah? Sorry panjang. Just share

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 02:44 PM GMT+8 , Processed in 0.037801 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top