Register Login
CARI Infonet Return home

Tashu's space https://bn1.cari.com.my/?1708045 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


memorize 22-9-2015 12:48 AM
Tune Group Malaysia memberikan peluang kepada pemuda2 untuk mengubah kehidupan mereka.

Adakah anda minat tukar sim card anda untuk mendapatkan pendapatan lumayan?
Benefit yang anda akan dapat:
1)percuma 1gb data
2)insuran peribadi
3)guna big points dapat hotel & air tiket percuma
4)menjana kewangan yang lumayan seumur hidup
5)boleh guna balik numbor hp anda sekarang, tidak perlu tukar numbor lain

Tune plus yang boleh menjana kewangan extra ialah pilihan anda, cuma tukar brand saja...
SMS saya jika anda minat!!
Tashu 13-7-2014 09:21 AM
kihkihkih
Tashu 9-4-2014 11:04 AM
alaaa dok besh ah sane  
kerasuk 9-4-2014 11:03 AM
Tashu: hahaha siannya, iols pun lepak kt bod pahang jer :lol:
bakpe dok gi bod klate
Tashu 9-4-2014 11:02 AM
jom jawab kuiz kt bod pahang tu
Tashu 9-4-2014 11:01 AM
alloooooo kerasuk
kerasuk 9-4-2014 10:57 AM
oit antoo..takde umah ni
seribulan 14-3-2013 07:50 AM
banner di pertandingan bod komunikasi nampak jelas dan tak berserabut sangat..tapi URL Cari tu salah..kenapa letak forum.cari.com.my, kalau search guna URL tu memang tak kan jumpa..boleh minta dibetulkan tak..pakai logo Cari yang baru tu..just cari.com.my. saya buka thread balik n edit ye. tq.

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.137046 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top