Register Login
CARI Infonet Return home

Tashu's space https://bn1.cari.com.my/?1708045 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 54

  • gambo

    Photos:(44) Updated 12-17
  • Where r u now? Reply
  • mana semua orang neh?  Reply
  • nanti iols citer  Reply
  • @ain0345 kt sini la  Reply
  • semua sama saje..... Reply
  • keliru kini...... Reply
  • it's so dissappointing!  Reply
  • sleepy  Reply
  • When you give importance to people they think u r always free but they don’t understand that u make yourself available for them every time!   Reply
  • saje nak post  Reply
  •                  Reply
  •          Reply
  • engkau yang mulakan skrg kau nak keruhkan lagi keadaan? sila guna akal yg waras! Reply
  • kamu yang mulakan skrg kamu nak keruhkan lagi keadaan? sila guna akal yg waras! Reply
  • u promised me!  Reply
  • GenderFemale
  • Birth Day1991 - 8 - 20

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


memorize 22-9-2015 12:48 AM
Tune Group Malaysia memberikan peluang kepada pemuda2 untuk mengubah kehidupan mereka. Adakah anda minat tukar sim card anda untuk mendapatkan pendapatan lumayan? Benefit yang anda akan dapat: 1)percuma 1gb data 2)insuran peribadi 3)guna big points dapat hotel & air tiket percuma 4)menjana kewangan yang lumayan seumur hidup 5)boleh guna balik numbor hp anda sekarang, tidak perlu tukar numbor lain Tune plus yang boleh menjana kewangan extra ialah pilihan anda, cuma tukar bra ... ...
Tashu 13-7-2014 09:21 AM
kihkihkih
Tashu 9-4-2014 11:04 AM
alaaa dok besh ah sane  
kerasuk 9-4-2014 11:03 AM
Tashu: hahaha siannya, iols pun lepak kt bod pahang jer :lol:
bakpe dok gi bod klate
Tashu 9-4-2014 11:02 AM
jom jawab kuiz kt bod pahang tu
Tashu 9-4-2014 11:01 AM
alloooooo kerasuk
kerasuk 9-4-2014 10:57 AM
oit antoo..takde umah ni
seribulan 14-3-2013 07:50 AM
banner di pertandingan bod komunikasi nampak jelas dan tak berserabut sangat..tapi URL Cari tu salah..kenapa letak forum.cari.com.my, kalau search guna URL tu memang tak kan jumpa..boleh minta dibetulkan tak..pakai logo Cari yang baru tu..just cari.com.my. saya buka thread balik n edit ye. tq.
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.060168 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top