Register Login
CARI Infonet Return home

eyansss's space https://bn1.cari.com.my/?1669403 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


yiyinlahni 24-2-2013 02:12 PM
eyanss...aku nak mintak tolong ko ajar aku cemana nak cek ip address porumer ek...
yaszz 8-11-2012 06:14 PM
eyansss: salam...  i baca thread dubai n u cakap u duduk kat dubai skang ni...  can u advise me hotel's name yang dekat dengan metro...  kalo boleh nak cari ra ...
I pergi Dubai 4D3N je, dah balik dah. We stayed at Diera area in a one bedroom apartment, which my hby booked thru booking.com. Kalau in town along sheikh zayed road tu mahal sgt. We were charged @ AED500/nite. Walk-in rate AED 950/nite. I think u can choose from booking.com for a cheaper hotel. I stayed at Downtown hotel near to Salehuddin station (if m not mistaken, ingat2 lupa nama station tu, behind Reef Mall), quite convenience to travel around & buy groceries.
311gurl 16-10-2012 03:06 PM
eyansss: ye, tapi beliau lupa yang bf dia tu memang sangat dikenali dengan gelaran plaboya n kaki betina...  memang susah la dia nak ikat si bimboy tu...  kalo ...
tu la pasal..cita cita sejak kecik nak kawen ngan anak raja tapi perangai dan otak tu langsung x semenggah..
berlagak tak sudah-sudah..

mek gegerl harap biar la tmj ju kawen dgn kerabat nnti..
ni dia pun ade gelpren baru yg muda,hah menangis la miss fake..
tapi dia ni kiranya mmg muka tembok la jugak wlaupun dia tahu repoter semue dah kesan tmj dah tinggalkan dia..
skrg ni kat twitter pun sibok mengagau ckp dia nak berlakon..dulu mase senang x prnh pikir pun pasal cari duit..semua org bagi..harap kan bisnes butik ni la..tu pun kalau x  pndai manage lingkup la esok2 nnti.
311gurl 16-10-2012 02:49 PM
eyansss: alamak, aku lupa la the exact word...  opis aku block twitter...

yang aku ingat, aku tanya : btol ke dengo cite yang u n carl nak bernikah...  kalo b ...
    
kalau mase dia bangga jadi gundik tmj dulu tu terus RT n siap meng-amin kan lagi..silap2 dia follow kau   ..

sampai bila nak cover yg dia tu still tmj punya gf?
lambat laun rg akan tahu juga..mcm santeira ckp si faz ni x releven lngsung dlm industri..unur dia dah tua n brlakon pun nan hado..tapi sbb dia dgn tmj tu yg buat dia dpt terima jadi duta n so on..
311gurl 16-10-2012 02:37 PM
eyansss: uols...  dia tak berkata pasal orang katanya...  dia kata pasal dirik dia sajork..  so, takde la longkang mana...


eyansss,
jap kau tweet missf kau ckp ape eh?
mek gegerl lupa la :lol:
mmg dah break dah noks..
311gurl 16-10-2012 11:25 AM
eyansss: iols jugak sudah diblock oleh mis pajurah...

iols rasa ni ditujukan pada aku, ko dan eton :

Hey you. Your mouth is very "Gossipy". I d ...
hahaha,noks mulut dia pun longkang jugak..tak ingat ke dulu dok menjoyah berjemaah dgn balaci2 dia kat twitter?
sejak ditingalkan tmj ni harus la dia x menahan org tanya pasal hubungan cinta sheolls..
kechikchomel 16-10-2012 10:38 AM
eyansss: iols jugak sudah diblock oleh mis pajurah...

iols rasa ni ditujukan pada aku, mekgegel dan eton :

Hey you. Your mouth is very "Gossipy&quot ...
bertabahlah ye
  

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:39 AM GMT+8 , Processed in 0.033392 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top