Register Login
CARI Infonet Return home

eizzlin's space https://bn1.cari.com.my/?1148681 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


bypassthecortex 1-5-2016 11:11 PM
Salam, ko masih buat lagi ke ghostwriting thesis/assignment ni? kalau ada yg tak terkejar jangan tolak, aku boleh collaborate, tapi rate ko tu murah sangat, aku assume ko buat utk member yg amik oum bachelor kot....aku buat dari yg first degree, ,master (full thesis) sampai PhD (Literature Review shj).......kalau ko nak aku no problem collaborate, ko carikan client, aku buat (tapi master pun aku tak buatkan klu involve field study, nak pungut data bagai, aku biasa buat yg desk research je, atau client sendiri pungut data, lagi satu aku boleh buatkan yg full thesis qualitative jer, quantitative aku tak reti spss)....ko jgn risau, x involve duit, aku biasa buat dulu tapi nanti aku release aku blackened kan part of the assignment/thesis (tapi client masih boleh baca  dalam 70% lagi, boleh agak la siap ke tak siap) dengan aku tahan reference list, dah bayar baru aku bagi lepas.......klu ko berminat boleh pm aku, aku kt obersi tapi client aku banyak kt melesia......

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.036114 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top