Register Login
CARI Infonet Return home

eizzlin's space https://bn1.cari.com.my/?1148681 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 6

  • points: 756
  • Credits: 756
  • EXP: 63
  • Cpoint: --
  • Warrior Level: --
  • CCash: 0.00
  • Friends: 2
  • Threads: 2
  • Blogs: --
  • Albums: 1
  • Shares: --

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


bypassthecortex 1-5-2016 11:11 PM
Salam, ko masih buat lagi ke ghostwriting thesis/assignment ni? kalau ada yg tak terkejar jangan tolak, aku boleh collaborate, tapi rate ko tu murah sangat, aku assume ko buat utk member yg amik oum bachelor kot....aku buat dari yg first degree, ,master (full thesis) sampai PhD (Literature Review shj).......kalau ko nak aku no problem collaborate, ko carikan client, aku buat (tapi master pun aku tak buatkan klu involve field study, nak pungut data bagai, aku biasa buat yg desk research je, atau ... ...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:39 PM GMT+8 , Processed in 0.058765 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top