Register Login
CARI Infonet Return home

skymania's space https://bn1.cari.com.my/?1123229 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


tutorial2 9-3-2016 11:45 AM
Assalammualaikum

I want to share my experience online purchase China goods

As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods send to our house.

I using agent (purchase on behalf) to help me make order in taobao.com and alibaba.com
This agent is quite good, they have complete ordering system that shows you all your transactions and your expenses
I have been using their service for quite some time, so far so good
They are registered company in Malaysia and they provided customer commercial invoice and tax invoice for those who buying goods for business purpose
All information provided in their website, including rate(left top), shipping cost and terms & conditions
If you are interested, you can have a visit to their website: http://askmebuy.com/en/join/dfB
anjua 6-7-2014 11:09 AM
How to earn extra income online?
http://www.vbuildernow.com/36559410
-No selling!
-Start earning quickly
-Work from home
-Make money around the clock
-Earn residual income
-Excellent training and support
apatah 15-5-2013 12:43 PM
Thank you sekai..... I love u  
queen4u 3-5-2013 07:17 PM
Hello dear
My name is Queen i saw your profile in this site today and became interested in you, my love, I'd also like to know you more, and i want you to send an e-mail to my e-mail to I can give you my picture for you to know who I am and to share with you some secret here is my e-mail (queenpaxton@yahoo.co.uk) believe we can move from here! and remember that color, distance, age and language does not matter anything but love, affection, honesty and understanding matters a lot in life. I am waiting for your mail to my sweet e-mail privet above, I promise to be honest and maintain a very good relationship with you thanks, your Lovely Queen.(queenpaxton@yahoo.co.uk)
mea 3-5-2013 10:06 AM
skymania: la..kenapanyer.. ok lah..aku totop..
thanks...
mea 3-5-2013 10:01 AM
sky..ko tutup jek benang baru aku tu..ramai yg tak kenal sheols....
rararania 25-4-2013 08:36 PM
baru je. iols ade ler bagi berketul ketul info.
skymania 25-4-2013 08:30 PM
alahai..cik adik oii.. deme tgh CSI.. bvlgirl the seken katanyer.. deme mintak RA.. ko nyer RA baper yg lepas?
babyridz 27-3-2013 05:20 PM
salam, nape tutup thread fasha.

I x amik pot apa orang komen, bila i nk post pic je baru i masuk. Tgk2 dah ditutup dgn mod yip nye komen skali.

Nak pos gambar baby tadi baru perasan  
devign 25-3-2013 04:24 PM
ohh. lagu satu igt aku heran sgt ko nk tolak point2 ni. bukannnay boleh tuka dgn duit pon.. aku doakan la yea. moga kubur ko penuh dgn ppoint. haraam
devign 25-3-2013 04:23 PM
aku la so rude? org lain ko tak nampak plakk. kot nak jd moderatorr tuh be fair la skitt.. xpayahh laa cam tunjuk ko bagus sgt. alahaiii. cam bagusss bru madaroter cari.com.. poyo lebih
cahaya_almas 4-3-2013 10:55 PM
Salam...nk tnya nape bla tgh bca gosip kt forum ni tiba2 terus link ke twitter tuk dftr? My phone problem or skrg ni forum ni kena register twitter tu berforum????? Sory..ggu u..
zarulnazmi 22-2-2013 07:56 PM
Mcm mana nak buat TASK Arkib: Gosip Tempatan? Tak boleh nak akses pun bod tu. http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=309
sarahsyahira 20-2-2013 10:44 PM
aku explain kat sini jer la okayh. Ni pun apa yang aku tau dari kwn.  aku punya kawan, kawan die tu  kawan ngan Azlyyn. So Kawan Azylyn (K) ni  adalah  orang tengah antara Fizz Fairuz (F) n Azlyyn (A). Dieorg kenal melalui K. Dan apa yang dieorg tahu F Dan putus dengan A dah hampir setahun setengah. So F pun bercintan cintun dengan A. Bertunang. Apa yang K tahu A memang bukan wife orang. N ada sorang mamat yang psiko suka dekat A. So memang Psiko, ugut bunuh and all that. F tahu pasal ni n rasanye memang jumpa kot laki yang gile kat A tu. So family A cakap kat F report police la. Tapi out of sudden, F ni keluar kenyataan putus tunang bagai, A wife orang and bla bla bla which memang tipu. Ayah A menangis2  kat K sedih sebab F fitnah katanya. Lagi2 F takde nye pulak hantar rombongan putus tunang ke apa.  Wahhualam. :) Dieorg memang bercinta la kaedahnya dan A tu takde mencaras F dari Almy pon. Begitu la. Kalau tipu die tipu le aku. Wahhualam.
annakaranina 19-2-2013 02:15 PM
skymania: thread CT tuh dh close.. sbb ujung2 thread..ber page2 derang bergado..
Oh ok, thanks
annakaranina 19-2-2013 02:15 PM
skymania: thread CT tuh dh close.. sbb ujung2 thread..ber page2 derang bergado..
Oh ok.... thanks
tomet05 18-2-2013 11:42 AM
sori sekai .. tenet arini macam ayam sikit .. sebab tuh terdable post ..
annakaranina 17-2-2013 12:30 AM
Salam. Saya forumer yang kata Tok K menang bet Tok T RM20 mil tu. Saya nak reply kat thread tu tapi tak boleh,  tak cukup RA ke? Thanks.
faisaltakherani 13-2-2013 11:19 AM
sori mod..ampun maaf beibu2 ampun terkutip kacang kat benang salah.hahaha
AraAira 12-2-2013 11:41 AM
hi mod!

tolong delete thread ni...
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=700159&extra=page%3D1

Thanks!
123Next

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 01:04 AM GMT+8 , Processed in 0.039631 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top