Register Login
CARI Infonet Return home

rdzaccess's space https://bn1.cari.com.my/?1104142 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


syaznish 17-4-2018 11:51 AM
salam...saya ada terbaca dalam satu post yg encik sdg mencari org tuk menjadi perawat tp sy nak belajar ilmu tu boleh...saya tinggal di ipoh..ini no telefon saya 017-5472909 nama anis
cik.halim 25-1-2013 02:16 AM
Nama saya Muhammad Halim.Saya dah lama cari untuk mendapatkan contact bomoh orang asli tapi tak pernah dapat dan jumpa sampai sekarang.Boleh tolong saya bagi saya contact bomoh orang asli?
zura_zara 22-1-2013 01:27 PM
salam....

saya nk mintak tolong..saya ni slalu sgt batuk..kadang2 sampai sebulan xsembuh2..madical checkup da buat n doc ckp semua ok,xde masalah..batuk sampai sakit kepala n dada mcm nk pecah..sakit sendi2...2,3 minggu ni batuk yang paling teruk...saya nk mintak pandangan dari encik samada ini batuk biasa atau luar biasa..da xtertanggung rasanya dada ni menahan sakit...terima kasih..

wassalam..
mummyhakim 11-9-2012 09:09 AM
salam,

nak tanya, maknanya surat yg husband mummy dapat tu bukan surat judgment brangkrup la yer?

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:08 AM GMT+8 , Processed in 0.035345 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top