Register Login
CARI Infonet Return home

cmf_premierleag's space https://bn1.cari.com.my/?1069988 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


news247 16-9-2022 08:27 AM
https://pastelink.net/h7sjyyes
https://pastebin.com/4PNz3B1D
cmf_premierleag 21-11-2021 07:47 PM
salam sisthurssss...aku bukak link tu.tp ke profile sarah. ada any latest news ke? tak nmpk any updates pun
MsOren 21-11-2021 01:50 PM
Salam dari kuburan. Happy reading.
https://b.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2400789&do=index
SelakLangsir 31-7-2017 04:09 PM
cmf_premierleag: sis , ko nak belajar cara2 beli rumah ke?
iols bleh tlg ajarkan
iols pun belajar dr kawan2 opis dan porem ni
sis. ajarin aku sis.
i want your guidance
juliez 23-1-2013 07:42 PM
cmf_premierleag: noks, aku ni mmg x penah la masuk tred psl bloggers2 nih
so, skang ni baru la nak jengah ke part 3 bloggers ni
so nak tanya, apa yg kecoh2 sgt psl bv ...
Al kisahnya these ppl dok bg satu blog ni suh baca sbb katanya life minah tu mcm perfect jer, mix, anak org kaya, cantik, pandai masak, ada bela anak angkat etc semuanya indah belaka

http://bvlgarigirl.blogspot.com/

So bila we all baca blog, ada la few of us speku ni mesti blog tahyul, coz the way she bercerita tu terlampau indah sgt. And some more takde her real pics semua.

Start la CSI. Mmg tak jumpa pun info pasal minah bvlgarigirl ni sbb nama she pun palsu. Dlm blog dia guna nama Arianna Melissa. Tapi dia kununnya ada business jual baju&bag tp diuruskan oleh business partner dia. So apa2 kena ctc business partner.

Partner dia nama NANA. Blogshop they all http://blackribboncloset.blogspot.com/

Ada sorang ni csi Nana guna nama penuh, no ic & alamat. So terjumpa la personal blog dia. http://mommytolily.blogspot.com/

Sekali kantoi daaa.. yg nana ni la rupa2nya Arianna Melissa aka Bvlgarigirl

Then the csi speku yg nana ni mmg lama nak bisnes online tp takde sambutan/pembeli. So dia create la blog bvlgarigirl tu, bola blog tu meletup ramai fans, so dia start la promote brg2 yg dia jual kat dlm blog bvlgarigirl.

Antara yg dijual ialah baju, beg & durian creep  

Ini blogshop Nana yg tak mendapat sambutan
http://princesslilycloset.blogspot.com/
http://babylilyshop.blogspot.com/
http://trycakewalk.blogspot.com/

Ini pula link dlm blog Bvlgarigirl yg dia dok promote brg2 jualan, kununnya blogshop org lain.. tapi sebenarnya blogshop dia sendiri

http://bvlgarigirl.blogspot.com/ ... -mana-nak-beli.html
yang sebenarnye http://rinahomeoven.blogspot.com/ blog Nana jugak! http://mommytolily.blogspot.com/2012/11/jual-kek-la-pulak.html

Pastu Bvalgarigirl tu kan ada bela anak angkat? Rupa2nya anak angkat itu ialah anak nana sendiri namanya Lily

Ini la dia pic Nana aka Arianna Melissa aka Bvlgarigirl
http://2.bp.blogspot.com/-8V7arGy_4os/T9VllHdaAjI/AAAAAAAAGLI/wVgXZPDxENU/s220/DSCN1471.JPG

Bebudak ni frust laa sbb selama baca blog they all membayangkan Arianna Melissa paling cikai pun muka mcm Emma Maembong  

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.044401 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top