Register Login
CARI Infonet Return home

cmf_premierleag's space https://bn1.cari.com.my/?1069988 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 125

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


news247 16-9-2022 08:27 AM
https://pastelink.net/h7sjyyes
https://pastebin.com/4PNz3B1D
cmf_premierleag 21-11-2021 07:47 PM
salam sisthurssss...aku bukak link tu.tp ke profile sarah. ada any latest news ke? tak nmpk any updates pun
MsOren 21-11-2021 01:50 PM
Salam dari kuburan. Happy reading.
https://b.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2400789&do=index
SelakLangsir 31-7-2017 04:09 PM
cmf_premierleag: sis , ko nak belajar cara2 beli rumah ke?
iols bleh tlg ajarkan
iols pun belajar dr kawan2 opis dan porem ni
sis. ajarin aku sis.
i want your guidance
juliez 23-1-2013 07:42 PM
cmf_premierleag : noks, aku ni mmg x penah la masuk tred psl bloggers2 nih so, skang ni baru la nak jengah ke part 3 bloggers ni so nak tanya, apa yg kecoh2 sgt psl bv ... Al kisahnya these ppl dok bg satu blog ni suh baca sbb katanya life minah tu mcm perfect jer, mix, anak org kaya, cantik, pandai masak, ada bela anak angkat etc semuanya indah belaka http://bvlgarigirl.blogspot.com/ So bila we all baca blog, ada la few of us speku ni mesti blog tahyul, coz the way she berce ... ...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.167960 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top