CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1988|Reply: 0

Tempat Letak Kereta untuk Apartment

[Copy link]
Post time 4-4-2016 06:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by AverageJoe at 4-4-2016 06:43 PM

Hai para forumners sekalian.
Situasinya macam ni, pasal tempat letak kereta untuk kediaman jenis apartment.
Katakanlah atau memang sekarang korang tinggal di apartment gated & guarded dengan tempat letak kereta bertingkat.
Petak parking macam mana yang korang paling prefer?
Setiap jenis parking ada pro's & con's jadi nak tengok macamana korang sebagai penduduk pangsapuri tu paling selesa dengan situasi yg macam mana.
Komen & pandangan selain daripada pilihan dalam poll ni amatlah dihargai.

Sekian terima kasih.

p/s: Option yg last tu suppose to be Petak tingkat atas, dekat dengan kemudahan (Tadika, Swimming pool, Kedai etc) & LIF TETAPI TAK BERBUMBUNG.
Poll tak boleh nak edit tak ke?
Single Polls, Total 2 Users voted
100.00% (2)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.104783 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list