CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16323|Reply: 95

Sepahtu Reunion chia chia chia!!

[Copy link]
Post time 14-3-2016 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by SenahMontanah at 14-3-2016 12:21 PM

iols mula2 mcm bleh layan jgk cite ni sbb mengembalikan nostalgia sitkom2 mcm senario dll tp lama2 naik nyampah lak asyik dok chia chia chia pastu pikup line n idea lawak pn byk tiru n copy bulat2 dari cite indon opera van java




opera van java

apa pendapat kalian?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2016 12:23 PM | Show all posts
tagline cia cia cia tu sgt la menjengkelkan!..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala ms zaman MLM tu pun byk je idea2 sepahtu ni cilok2 dr pelem holiwud
Part yg jep shuib dan rahim mesyuarat ketya kampung...bini shuib call henfon jepp...sebijik mcm film white chicks....wife FBI tu call ketua dept hasben dia sbb hasben dia matikan tepon
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa lawak2 fresh dr pelawak2 ni biasanya dtg dr johan dan nabil je
Yg lain2 tu sume kaki cilok je
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:28 PM | Show all posts
haah mcm byk gak lawak2 die copy dari cite indon tu cam yg jerit2 pijak kaki tu..pastu tiap2 mggu dok ulang lawak tu..naik muak tgk

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyik ulang2 lawak... pijak kaki ngan chia chia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Chia chia tu dr citer ni ke..annoying tul yg upload status ber chia chia bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bingit kan pompuan tu, tapi punch line dia memang superb!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2016 12:56 PM | Show all posts
memang pun..mula2 best je..sekarang dah boring..asyik ulang chia..chia..chia
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun rase annoying bila ulang chia chia chia byk kali..mule2 jep ayat awek..pastu shuib..ilya..serius..xde idea dah ke deme nih..udah2 la chia2 nye..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:21 PM | Show all posts
hanna88 replied at 14-3-2016 01:00 PM
Aku pun rase annoying bila ulang chia chia chia byk kali..mule2 jep ayat awek..pastu shuib..ilya..se ...

dah la siap ngan gaya badan2 skali...eww
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik tukar chia chia chial
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:32 PM | Show all posts
chia chia chia

tu kemende?

kt FB pon bebudak..n mak pak budak dok menyebut
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:36 PM | Show all posts
caplimau replied at 14-3-2016 12:23 PM
tagline cia cia cia tu sgt la menjengkelkan!..

cia3 tu ape mksd
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:51 PM | Show all posts
ooo cia cia cia tu dr sepahtu reunion la eh? aku memula pelik gak mana dtg pekataan tu.
tp aku tgk gak sepahtu reunion ni ketawe je sebab kelako gak haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni pun nk jdikan isu. Haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2016 01:55 PM | Show all posts
bunnyhoney replied at 14-3-2016 12:29 PM
Asyik ulang2 lawak... pijak kaki ngan chia chia..

mula2 takat jep ngn shuib je buat... lepas tu semua pon nk buat... da naik boring...
tp ade je episod yg dorg x buat...

hahaha lawak pijak kaki tu... ntah cane la itu pon leh wat lawak...

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:59 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-3-2016 12:26 PM
Aku rasa lawak2 fresh dr pelawak2 ni biasanya dtg dr johan dan nabil je
Yg lain2 tu sume kaki cilok ...

sekarang uols boleh tambah redza mukmin
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 01:59 PM | Show all posts
Edited by rosasa at 14-3-2016 02:00 PM
cmf_premierleag replied at 14-3-2016 12:26 PM
Aku rasa lawak2 fresh dr pelawak2 ni biasanya dtg dr johan dan nabil je
Yg lain2 tu sume kaki cilok ...

motip 2 kali post
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2016 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 14-3-2016 01:59 PM
sekarang uols boleh tambah redza mukmin

Akak x minat reza tu
Sbb mcm mat pet dan lawak dia x sampai pd jiwa raga akak ni
Dr komediri smpi ke MLM x lawak pun reza nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.116512 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list