CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 10015|Reply: 56

Juarai Mentor Milenia, Fareez Mahu Sambut Birthday Di Mekah

[Copy link]
Post time 7-3-2016 10:35 AM | Show all posts |Read mode

Juarai Mentor Milenia, Fareez Mahu Sambut Birthday Di Mekah


Berjaya merangkul gelaran Juara Mentor Milenia 2016, Fareez yang juga merupakan anak kepada pelakon Fauzi Nawawi, memberitahu wang kemenangannya berjumlah RM100,000 itu akan digunakan untuk menyambut ulang tahun kelahirannya pada 6 Mei ini di Mekah bersama keluarga tercinta lebih-lebih lagi bersama ibu kandungnya yang kini menetap di Kedah.

“Duit ini saya akan tunaikan impian saya untuk menyambut ulang tahun kelahiran di Mekah. Tarikh lahir saya pada 6 Mei ini. Kalau boleh saya nak bawa ibu saya bersama ke sana kerana sekarang ini dia menetap di Kedah,” katanya yang ditemui selepas selesai sahaja Konsert Final Mentor Milenia malam kelmarin.

Dalam pada itu, ada juga yang turut mempertikaikan kemenangannya kerana dia merupakan anak kepada pelakon Fauzi Nawawi, bagaimanapun dia tidak melatah dan menganggap itu semua rezeki yang sudah tertulis.

“Ketika abang Hazama memilih saya sebagai protegenya dia tidak tahu akan status saya iaitu anak kepada Fauzi Nawawi, dan sekiranya saya tidak layak sudah tentu abang Hazama tidak memilih saya,” katanya yang akan terus berjuang dalam industri muzik serta lakonan. (rtky/h)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2016 10:43 AM | Show all posts
ermmm...aku nk wanie menang
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
anak fauzi nawawi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 10:51 AM | Show all posts
wanie ni jerawat2 pon nmpk cantik
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 7-3-2016 10:43 AM
ermmm...aku nk wanie menang

yesss geng la kite,,,tp da rezki dia,,, mak dia aka ex wife poji ada kuarga lain ke? ke still ibu tggal je
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
melati_kesuma replied at 7-3-2016 10:46 AM
anak fauzi nawawi ke?

ye, ank kdua poji brsma ex wife.. ank sulong dia pompuan,,, kt um skrg
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
ini ank dari exbini yg poji tinggalkan cmtu je tu ke? Ada keluar melodi dulu2 rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 7-3-2016 11:01 AM
ini ank dari exbini yg poji tinggalkan cmtu je tu ke? Ada keluar melodi dulu2 rasanya..

owh ye ke.. xpenah dgr lgsung cite tntg ex wife dia.. knal poji pun sbg wmenizer jek.. anak2 heol sume duk ngn dia kn.. tp yg respek nya, wlu pun poji ni x smnggah pangai nya, tp ank2 dia pndai2, blja seklh smka,,,skolah agma kmnterian utk budk2 yg dpt 5a upsr.. ank sulong dia pun da stadi um
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2016 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by one_aiman at 7-3-2016 11:28 AM
susukambingbest replied at 7-3-2016 11:12 AM
owh ye ke.. xpenah dgr lgsung cite tntg ex wife dia.. knal poji pun sbg wmenizer jek.. anak2 heol  ...


Xpasti kisah dia cmne samada kena cerai bila poji da pemes atau dah lama cerai tp nafkah xbg..dorg pisah pon dah lama barulah kawen ngan lisda..bgs didikan exbini dia..sekolah yg baik2 elok2..kira xmenurun perangai bapak la kan..ehh


Okeh da baca kali ke2..anak2 duk ngan poji eh? Bukan ngn exbini?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk mentor ni..suara die x sedap pn...sesedap wani...tp x tau mcm mne blh menang...sbb majoriti juri n mentor mmg pilih wani or qody...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 11:37 AM | Show all posts
tak sangka he menang... ingatkan wanie
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:07 PM | Show all posts
Aku x follow mentor ni. Taw2 je pemenang anak pijiah nawawi rupanya. Tahniah lah. Xblh nk hencap sbb mmg xfollow program ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:11 PM | Show all posts
aku pun xfollow gak....xder rasa nk tgk hhuhuh..tau2 da juara
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:18 PM | Show all posts
Kesian kau dik, mentor sendiri pon tak harap kau menang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:19 PM | Show all posts
sendu  je benang si juara ni...
tahniahlah... jaga mak baik2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:19 PM | Show all posts
aku ada tengok gitu2 aje... sora fareez tu ok tapi takde umph mcm sora wanie ... tapi too bad tak menang.... qody punya sora pun sedap tapi pot pet tak abis.... tu tak memang kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2016 12:21 PM | Show all posts
pi la belajar lagi...tak yah la jadi retis nak berlakon bagai...sayang betul lah...retis malaysia ni tak ke mananya...kejap saja...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak fauzi nawawi rupenye.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
melati_kesuma replied at 7-3-2016 10:46 AM
anak fauzi nawawi ke?

Hahah..skali imbas kan..buleh blakon bersama tu..watak:ayah anak
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 7-3-2016 11:26 AM
Xpasti kisah dia cmne samada kena cerai bila poji da pemes atau dah lama cerai tp nafkah xbg..do ...

hehee dgr khabarnya sume stay ngn poji..tgok raikn cnta dlu pun mmg ada ank2 poji dok skli..mgkin sbb smua skolah kt kl agknya.. mgkin gak kdg2 blik jg dok ngn mak dorang.. tp mmanjang dgr poji ckp yg trma ksih kt isteri sy lisda sbb mnjaga smua anak2 dgn baik.. lisda pun nmpk rapat gak ngn ank2 poji siap pluk2

tu yg nk gak tau tntg ex bini dia, xpenah dgr cite lgsubg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.102260 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list