CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 57054|Reply: 333

Hentikan komen "Kutip Tacang bagai ni" dan CHECK IN

  [Copy link]
Post time 29-1-2016 07:34 AM | Show all posts |Read mode
Edited by yipun_78 at 29-1-2016 10:02 AM

lepas ni kalo i nampak kat mana2 thread dan bod i akan potong kredit (-100) ye.  Cubalaaa komen related ngan thread yg korang masuk tu dgn komen yg leklok, kalo nak kutip tacang gi masuk thread yg buat contest ye... jgn ganggu dan semakkan thread dgn komen Tucip tacang tu.  sekian maklum

7.33am
29.01.2016

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 07:44 AM | Show all posts
ahahahahh... thread mana kaka oii..

mohon bertabah...

part sembang2 merepek out topik pong bnyk...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:02 AM | Show all posts
sokom.. naik menyampah pulak bile kite syok2 baca skali dtg selalunya newbies la

'kutip kacang" aku rase nak titik2 je jari tu
eh emosional plak di pagi2 jemahat nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kemain marah ko
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2016 08:25 AM | Show all posts



marah apanya, i kalo merah red font maaa.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2016 08:27 AM | Show all posts
watachiwa replied at 29-1-2016 08:02 AM
sokom.. naik menyampah pulak bile kite syok2 baca skali dtg selalunya newbies la

'kutip kacang" a ...



i tadi beberapa kali nk potong kredit newbie yg ciput tu sib baik ingat nk kasi reminder ni aaahhh... berulang2 lak taip camtu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2016 08:27 AM | Show all posts
skymania replied at 29-1-2016 07:44 AM
ahahahahh... thread mana kaka oii..

mohon bertabah...



merata2 bod jah....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik xpernah buat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-1-2016 08:30 AM | Show all posts
enji replied at 29-1-2016 08:28 AM
Nasib baik xpernah buat.



terima kasih ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:31 AM | Show all posts
sabar la kaka

Comments

sedang ni.... huwaaaa  Post time 29-1-2016 08:32 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:39 AM | Show all posts
tol la... byk yg giler kacang.... ingat sini proses buat kacang ke?

Comments

terima kasih kerana memahami k  Post time 29-1-2016 09:29 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:41 AM | Show all posts
hahaha, teringat pulak kilang Kacang kat Mengelembu sana. bertabahlah super mod.

Comments

teringat Ms Tabah Gossip cari.com Ziana2007  Post time 29-1-2016 09:30 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:47 AM | Show all posts
kadang2 dorang saja jer tu

yelah kan banyak thread2 x relevan kat bod gosip..siap berpage2 kekdahnya

mod plak ntah pegi mana busy.. sebelum jadi mod takla busy siap borak sana sini reply thread..tetiba jer dilantik jadi mod terus  busy  

Comments

siyes weyyy kami ni bizi... sbb tu ramai bila jadi Mod x leh buat peel biasa masa jadi forumer ok...  Post time 29-1-2016 09:28 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:48 AM | Show all posts
skymania replied at 29-1-2016 07:44 AM
ahahahahh... thread mana kaka oii..

mohon bertabah...

hahahah teringat benang ozlyyn bini johan ... jadi benang resepi sambal udang!!!! hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
bungalisa replied at 29-1-2016 08:48 AM
hahahah teringat benang ozlyyn bini johan ... jadi benang resepi sambal udang!!!! hahahahahah

Kan....??? Aku baca pun nyampah.. Nk share resepi g board resepi masakan la. Ni thread pasal ozlyn diorg pulak sebuk bagi sambal udang bagai.. Pas ni sape komen yg lari dari tajuk sila potong kredit.. Fair n square.... Hahahhahahaha

Comments

mana de masa semua yg buat keje kebajikan kat forum ni nk pantau jah oooiii... melainkan korang tolong klik button REPORT utk kami masuk tengok kat page mana dlm thread.... sila gunakan kuasa anda ...  Post time 29-1-2016 09:27 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
yipun_78 replied at 29-1-2016 08:30 AM
terima kasih ye

Sama2 dan terima kasih kembali.


#berporumwithethic
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 08:59 AM | Show all posts
xtau nak komen ape la tuh duk repeat ckp nk kutip tacang..hihi

Comments

rasanya banyak cara leh komen kan yg related ngan topic, nak ngan x nak je  Post time 29-1-2016 09:29 AM
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:11 AM | Show all posts
mintak maafff......meols antara pesalah itu...
saja seronok2 jek sebelum thread tu dikatup...
ni insaf dahhhh......
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:19 AM | Show all posts
pernah buat sekali jew, terikut kekdah nyew...
saya janji x buat lg... AMPUN...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha ok2 baiklah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:38 AM GMT+8 , Processed in 0.124591 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list