CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1195|Reply: 0

stress bila van sekolah tarik diri

[Copy link]
Post time 30-12-2015 04:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by anisania at 30-12-2015 05:12 PM

geram betul bila dah buat deal nak hantar sekolah agama dan sekolah kebangsaan.. bila sampai bayar deposit boleh plak dia kata dia tak hantar kat sekolah rendah agama tu.. but instead hantar ke kafa yang berdekatan. padahal sekolah kebangsaan and sekolah rendah agama tu bangunan sebelah sebelah je.. bukan senang nak cari van sekolah nih.. karang ada jugak berenti keje bawak van sekolah karang...

tapi yang buatkan diri ini bengang kenapa aritu cakap lain, la ni cakap lain. nak cari celah mana lagi van sekolah nih *tarik rambut sendiri*
another persoalan.. kafa dgn sekolah rendah agama selangor.. apa beza dia..? dah satu keje plak kalau kain bj sekolah warna selain hijau....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.095080 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list