CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azrain98

Shila Amzah top charts again in HK and Taiwan with new song (Zaijian)

[Copy link]
Post time 8-12-2015 04:00 PM | Show all posts
okla lagu zaijian..tapi prefer lagi lagu yg first..zaijian bu zau jian@Dadadi bak kata hakak sepitsiput
moga shila terus membawa nama malaysia ke peringkat yg lebih tinggi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2015 04:01 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 8-12-2015 07:21 AM
sedap lagu ni. semoga ada versi bahasa melayu

benar..akak baru habis dengar. terima kasih kerana mempunyai sentimen yang sama dgn ai.

lagu ni sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:14 PM | Show all posts
dlm sibuk2 show sana sini kt sana
die msh lg rajin post cover lagu kt utube
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:20 PM | Show all posts
sdp lagu zaijan ni

dgr pertama kali mase live performance dulu

klu zaijan ni ade versi melayu, entah2 boleh swap AJL terus thn ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:46 PM | Show all posts
semoga Berjaya Shila!
agak pelik die x tcalon MAMA Awards
but not to worry..later your time will come
just jgn buat hal lagi la ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:54 PM | Show all posts
MangkokHayon replied at 8-12-2015 03:01 PM
chong cheng chang ching chong. zhung zhing zhang zhong... ntah ape yg best


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tak puas hati dengan bapak, anak jadi mangsa. Siannnyerr..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 05:30 PM | Show all posts
aku tunggu jgk kot2 lps ni dia masuk pasaran korea
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2015 05:33 PM | Show all posts
idolfan replied at 8-12-2015 02:53 PM
hahaha motif cc meols! Shila takyah lah masuk DAA, sbb sheols dah taraf artis papan atas kat sana. ...

yup ... xperlu shila nak ... join
just kembangkan jer career ... and xpenatke asyik nak join realiti TV jer
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 05:33 PM | Show all posts
Report msia maybe support kalau kena belanja makan, ajak datang kenduri, keep in touch dlam whatsapp, dapat comment retis kat insta dia org... baru dia org support...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 07:28 PM | Show all posts
not bad single terbaru ni. Single pertama hari tu cam kureng sikit, ok2 jer...ekceli rimas dengan pesen tudung dia. Tak boleh ke pakai style yang kemas sikit? Macam tudung naelofar yang the latest tu ke...rasa nak tarik je tudung yang dia pakai tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah shila, u go girl
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
giler laaaa..korang tau x berapa rate dia??

tercampak pen aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MINNIElove at 8-12-2015 07:50 PM

Single br ni best...catchy dgr sekali nk lagi
focus je kt sana..sedangkan k-idol and k-actor semua berebut nk pegi sana
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 07:44 PM | Show all posts
VirginLady replied at 8-12-2015 07:37 PM
giler laaaa..korang tau x berapa rate dia??

tercampak pen aku

berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-12-2015 03:16 PM
tapi mmg pon..aku dgr gitula..ntah ape yg ngetop nye..

Sebab korang tak faham mandarin.

Lagu dia ni sedap. Lirik pun syahdu. Vokal juga bagus. Dan sebutan tak ke laut. Secara jujur, aku tak sangka dia boleh jadi big di negara oriental sana. Sama macam aku pernah pandang rendah dengan Yuna dulu - ujung2 ambik ko berjaya kolab dengan Pharell Williams, Usher bagai. Kudos untuk mereka.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2015 08:18 PM | Show all posts
sy bangga sesiapa sahaja artis Malaysia yang terkenal di negara lain..yuna atau shilla..Tapi sy x lah pernah dgr lagu cinanya kecuali yg melayu..sorang kawan cina yang x tahu menahu ttg artis malaysia cuma kenal si shila ni ja..Good Luck Shilla..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka yuna n shila n  

tk fhm yg  ambik laki org juga dipuja2
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu ni dah beberapa minggu menjadi fav meols..ada versi english shila nyanyi kat rumah sheols.. tajuk goodbye.. walaupon sendu kat ummah meleis.. chinese suka dgn dia.. uncle yang selalu repair rumah meols pon minat shila.. org2 kat opis iol pon.. lepas IAM2 memang mencanak2 populariti dia wpun menang no 3.. elok la gi china tu..ummah berbillion..kat msia ni berapa kerat je sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu first dia best.

Kisah dia ditinggalkan dan tertinggal.
Mmg deep giler maksod lagu tu.  Lagu second dia yg top ni lagi best.  Pasal dah kena tinggal, optimis bangkit balik dari ditinggalkan.  Mmg marvelous ballad lah lagu2 dia. And the best thing, dia yg compose ok.  So, mulut2 hamsuey yang cakap hencap dia boleh shut up. Single2 dia mmg semua meletop setakat ni. Harap maklong.  Cumanya, dia dah berbf rasanya laa ni. Huhu. Jangan lah duluuuu xila. Kau masih kat kemuncak jayaraya tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.097522 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list