CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azrain98

Shila Amzah top charts again in HK and Taiwan with new song (Zaijian)

[Copy link]
Post time 16-12-2015 04:17 AM | Show all posts
VirginLady replied at 15-12-2015 10:08 PM
uii ya ampun lupa nk reply yang mula2 tanya that day,

40k usd ye, 2-3 or 4-5 songs abt half an  ...

Hehe..takpa..40k us tak lah bnyk sgt..I mean duit tu nanti Kena bagi kan dgn musician etc..berapa jelah Shila ni kutip balik hok dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2015 05:14 AM | Show all posts
dauswq replied at 13-12-2015 12:27 AM
achtung kejap TT

aku tgk nama dia tak de dlm china v chart ni dlm 3 senarai weekly chart te ...

Asssuda. Kantoi sembang kencang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 16-12-2015 05:14 AM
Asssuda. Kantoi sembang kencang ke?



Tp dlm radio chart adelah.. Billboard chart dan weibo chart tu tak jumpe lgsg nama dia dlm 2-3 mgg ni

ITunes list pun tak de nama shila considering dia br rilis single dan br menang best female singer hong kong

Takkan la single dia flop cpt2 kot?

Mohon kak hamam update kan info dr weibo sane
Mgkn ade yg iols terlepas pndg
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:39 PM | Show all posts
go Sheila gooooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:30 AM GMT+8 , Processed in 0.078014 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list