CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azrain98

Shila Amzah top charts again in HK and Taiwan with new song (Zaijian)

[Copy link]
Post time 11-12-2015 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah shila.. suka dia sebab dia nyanyi dgn style dia sendiri. Lagu cina dia nyanyi dgn baik.
pasaran china ni mmg luas. Rezeki shila.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-12-2015 09:07 AM | Show all posts
tahniah. dia ni lawa, suara pun sedap. ermm tak rugi mencontohi ai....
cewah
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 09:50 AM | Show all posts
sehila asal mana ya? selangor?...teringat kata sorang mahaguru silat tak silap..yang kata akan lahir seorang gadis yang akan lebih popular berbanding siti..mungkin betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 10:31 AM | Show all posts
tahniah & bravo Shila! wow sekarang da terkenal dekat Taiwan pun. bukan senang nak masuk pasaran Taiwan, ramai artis Singapore harap sangat nak masuk Taiwan market.  pedulikan dgn wartawan Malaysia, all morons reporter, how can they mixed personal and her career.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 11:25 AM | Show all posts
wahh tahniah. bukan senang nak tembus ke sana..luhan pon kalah tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2015 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 shila dgn agnes monica sapa lagi glemer kat sana?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2015 11:27 PM | Show all posts
qil replied at 12-12-2015 03:02 PM
Agak2 shila dgn agnes monica sapa lagi glemer kat sana?

shila laaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2015 11:28 PM | Show all posts
in case sape tak kenal luhan ni dia

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2015 12:27 AM | Show all posts
Edited by dauswq at 13-12-2015 12:35 AM

achtung kejap TT

aku tgk nama dia tak de dlm china v chart ni dlm 3 senarai weekly chart terbaru sejak nov lepas
http://www.billboard.com/charts/china-v-chart
nama2 spt G.E.M & luhan tersenarai...
baidu king chart ni pun tak de http://music.baidu.com/king/top
ok tak de dlm chart ni bersangka baik mgkn dia blum pomot smpi ke mainland sane?

klu camtu, how  about a chart within hong kong?
even dlm itunes hong kong chart pun tak de nama dia, takkan single nya drop sgt sale nya bukan?
baru jek rilis 2-3 minggu lepas

kat mane tt dpt info dia excel prominent charts - billboard dll selain radio charts TT tepek tu?
boleh sertakan sumbernya... thanks
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangga dgn shila
Mark zuckerberg pn xdpt msk lagi china
Walopn gigih ber mandarin bagai
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 02:28 AM | Show all posts
kukukatablog replied at 8-12-2015 03:07 PM
sian shila ni kat malaysia sendu ya amat,
kat sna  plak dia menang award besar2....
mostly wartawa ...

betul tu, lagu Yuna 'Rescue' tu pun dah ada minah saleh mana tah nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
qil replied at 12-12-2015 03:02 PM
Agak2 shila dgn agnes monica sapa lagi glemer kat sana?

Of coz shila...org china mana kenal Agnes Tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 09:17 AM | Show all posts
NadineNajmie replied at 8-12-2015 03:04 PM
Proud of u shilala.. Mohon anak muda jadikan contoh. Berani keluar dari kebiasaan. Berani mencuba.
...

Tapi dia tak pandai bergaul + pandai tackle dgn pihak media Malaysia. Silap2 boleh jadi macam Aishah je sudahnya nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 09:19 AM | Show all posts
weirdwaniey replied at 10-12-2015 04:57 PM
Dia ni mmg bagus cuma smpai skang aku tgk dia xbrapa matang..dlm ig, suma gambo selfie bajet cute, v ...

Yang bab matured tu ku agree.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:24 AM | Show all posts
adzzhahar replied at 11-12-2015 03:45 AM
Anggap je lah macamni.
Bakat seni suara dan seni2 lain yang asal dr malaysia memang berkualiti da ...

suke komen chuols.. kipidap!


Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:33 AM | Show all posts
shila ni suara bagus.tapi style very hauk gitu.baju dia masa konser hauk sangat.badan debab makan tak control.kat china nun depa tak leh terima artis yg debab..maksudnya malas.lagi satu tak matang cara cakap.ayah dia je lebih sudu dari kuah.perangai ayh n keluarga kuat sentap orang menyampah.wartawan n blogger malaysia bolayan lepas insiden bapak dia hencap kaw kaw..kat china la ni shila dah sendu.tu pergi hk and balik malaysia..la ni asyik kat malaysia je.mana tv china panggil dia.harap tbv je la.lagi satu selalu lupa lirik..penampilan out..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 09:37 AM | Show all posts
ya....tahniah...shila hamzah........menaikan nama malaysia....akan datang dapat lah gelaran datuk....http://www.keladionline.com/2015/12/contest-review-lynk.html
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:20 AM | Show all posts
Soo win ci mana? Tak jeles ke ngn Shilalas?  
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 9-12-2015 11:16 AM
let me guess 6 figures per song?

uii ya ampun lupa nk reply yang mula2 tanya that day,

40k usd ye, 2-3 or 4-5 songs abt half an hour to 45mins. ni utk annual dinner biasa bkn show tv
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:26 PM | Show all posts
azrain98 replied at 12-12-2015 11:28 PM
in case sape tak kenal luhan ni dia

Seram betul tengok MV lagu ini.....semua babak accident jer.. Ke ini sebuah trailer filem seram?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:36 PM GMT+8 , Processed in 0.099410 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list