CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
Post time 30-11-2015 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 30-11-2015 09:45 AM
Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simp ...

ah, lupa pulak part warm up tu..takkan la time warm up tu tak geli kan..ke ala2 pengsan tak sedar

tapi bak kata dik eli, lelaki tu flexi kan..lagi komplikated, dedua dia nak u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-11-2015 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 30-11-2015 09:45 AM
Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simp ...

ko buat aku terbayang heshe tgh henjut2 laki lain

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2015 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 30-11-2015 11:20 AM
Hurm...ikut kata hati..
Klu xsesuai nanti cerai...
Susah nk jumpa laki yg caring pasal kita...

ni kalo trisna tau ni. mau jadi bahan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2015 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2015 12:54 AM
i macam pernah baca somewhere yg lelaki ni ada fasa kompius tu tapi sampai dah tahap ngesek tu buk ...

conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang dgn aku. atau aku ngesek dgn dia sbb aku ni sejak dgn dia membirah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

ahaha..sabar nok. ingat tuhan bebanyak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:44 PM
ni kalo trisna tau ni. mau jadi bahan

Alah..dulik ah trisna tu..selagi laki dia berduit diaakn melekat ler..ada duit abang sayang..tak de duit terbang melayang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bkn apa takut ko kawen nti ko kna lyn dia main blkg. Pastu dia akn senang hati bwk bf balik n buat projek dlm bilik ko...mkn hati woo
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria replied at 30-11-2015 01:45 AM
syrikkkkkk tu girl oitt

Memain je cik es kikikiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

Uols dah heart to heart talk tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

Cinta dan sayang memang manpo buat pompuan baik jadi birah sis. Bertahanlah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:43 PM
ko buat aku terbayang heshe tgh henjut2 laki lain

Don't.

Takyah fokus dengan past. Angkat kapla, tengok depan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2015 02:27 PM
ah, lupa pulak part warm up tu..takkan la time warm up tu tak geli kan..ke ala2 pengsan tak sedar  ...

Tapi kalau bf sis Eli ni dah bertekad nak nikah dengan Eli, mohon heol setia dengan Eli la. Jangan curang. Apa guna menikah kalau besok2 curang juga. Berdosa dengan Allah, pasangan dan diri sendiri. Hopefully walau flexi sekalipun once dah set mind aku nak komited dengan dia sorang maka heol should fokus pada hidup heol dan Eli jah. Nak berpoligami cari isteri nomo 2,3,4 sekalipun, perlu diskus baik2. Tapi nak poligami dengan jantan is a no no la kan. Koser.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 12:34 AM | Show all posts
chazey replied at 1-12-2015 12:27 AM
Tapi kalau bf sis Eli ni dah bertekad nak nikah dengan Eli, mohon heol setia dengan Eli la. Jangan ...

tapi sis, i is konfius..seperti yang kita tahu, gay ngesek lain cara nya dengan yang normal
adakah gay ni, kalau kahwin secara normal nanti beliau betul ke boleh tahan keinginan untuk tidak bergay-an kembali..ye la, takkan ngan bini pon nak main belakang kan..omg omg..apakah yang  tulis ni
sis faham tak maksud i

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 10:48 AM | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

dikkk eli..gay tu dh kene pelempang ke ...ke...




Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 10:54 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-11-2015 10:33 AM
you cannot turn gay people straight
tu semua angan2 dalam novel cinta je uols
but what you can d ...

gitu ke....

xpernh ada kenalan gay



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2015 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 1-12-2015 12:22 AM
Cinta dan sayang memang manpo buat pompuan baik jadi birah sis. Bertahanlah.

bertahan sikit je sis
ringan2 je


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-12-2015 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
awanjingga replied at 1-12-2015 10:48 AM
dikkk eli..gay tu dh kene pelempang ke ...ke...

pelempang dan.......ala2 fifty shades of grey
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2015 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 1-12-2015 12:27 AM
Tapi kalau bf sis Eli ni dah bertekad nak nikah dengan Eli, mohon heol setia dengan Eli la. Jangan ...


dh bincang dgn dia. dia mintak bg pluang. dia pun da lama xbergayah. two years la sejak gathering yg dia jumpa aku.
first time la dia kata I love u kat aku. aku pun apa lg. gatal bijik la

tapi utk jaga diri aku in future buatnya dia mengayah balik, aku suruh dia buat HIV test on 6month basis, rumah dia letak nama aku,sgala property yg dia beli kene ada nama aku. in case mcm forumer atas ckp projek dlm bilik,mmg aku akan makan hati tapi atleast aku ada hak utk halau dia. puas hati la disitu bab halau menghalau.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2015 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo taklik boleh letak syarat ke? langgar je cerai. yg skarang ni batin 4bulan je kan?
tebus talak iols tau tapi heshe ni mata duitan juga
silap2 puluh ribu heshe letak
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 1-12-2015 12:34 AM
tapi sis, i is konfius..seperti yang kita tahu, gay ngesek lain cara nya dengan yang normal
adaka ...

Aiol ada baca confession sorang gay di board ni dulu. Heol ngaku penah jah ikut kenkawan straight gang bang sorang pompuan (semata-mata nak tengok kengkawan @ housemates beliau naked, turn on sangat katanya, masa ngesek pun turn on sangat tengok diri sundri kat cermin henjout pompuan. Ngang kan. Narsisis gila. ). So aiol think gay can have normal sex ngan pompuan. Dan kalau dia gentleman, dia takkan paksa la the wife go anal...bf Eli ni nampak macam gentleman jah so hopefully dia takkan cross the line lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.096087 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list